Χαβαλές - Funny - Memes

Απολογουμαι ταπεινά Ιταλέ!!

2 «Μου αρέσει»

Θα κεράσεις τσίπουρο για να εξιλεωθείς

1 «Μου αρέσει»

Το βάζω σε αυτό το τόπικ που ανήκει κανονικά χωρίς το λινκ.

4 «Μου αρέσει»

Νησαφι πια με την παραγκα. Δε σεβεστε τιποτα πια

2 «Μου αρέσει»

Λάθους λόγους ρε αεκακια;

3 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Προφανώς η διοίκηση της ΑΕΚ στο γυναικείο βόλεϊ δουλεύει για λογαριασμό του γάβρου (ή του βάζελου)…

2 «Μου αρέσει»

Πότε πήρε γιατρό το Δάρα η Ρεάλ?

6 «Μου αρέσει»

Συμβαίνουν και στους κορυφαίους του κόσμου…:rofl:

3 «Μου αρέσει»

Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο-μπλε ουρανό

9 «Μου αρέσει»

Άπαξ και το δεις, δεν μπορείς να το ξεδείς, γαμώτο! :slight_smile:

5 «Μου αρέσει»

Ο λεγόμενος και Μπεοδωράκης!

8 «Μου αρέσει»

Καλά ρε σεις, πως γίνονται αυτά in first place, που λένε; Δηλαδή ο Εμπαπέ, όταν του κοίταζε το γόνατο, δεν μπορούσε απλά να του πει ‘είναι το άλλο’; Ούτε στους GP της Αγγλίας δεν τη παθαίνουμε έτσι.

3 «Μου αρέσει»

ωχ ρε συ τί μου θύμησες?!! όταν ήμουν για το μεταπτυχιακό, είχα κάνει κάτι εξετάσεις αίματος. με παίρνουν τηλέφωνο, μου λένε όλα καλά. οκ τους λέω θα περάσω να τις πάρω. Μετά από 5 λεπτά, ξαναπαίρνει άλλη γραμματέας και μου λέει: Βασικά τις χάσαμε, πρέπει να τις ξανακάνετε…

Κάτι τέτοια μαθαίνει ο άδωνις-σπύρος και αυτο-αποκαλείται αναμορφωτής του ΕΣΥ…

3 «Μου αρέσει»

Εγώ αυτό το λέω ξεκάθαρα παιδιά (που λες ότι λέει ο Άδωνις), κι ας εκνευρίζω τους Έλληνες! Να σου πω για παράδειγμα ότι ήθελα να μου κοιτάξουν τρια προβλήματα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ κι έπρεπε να κλείσω τρια διαφορετικά ραντεβού, μέσα σε ένα δεκαπανθήμερο, με τα δυο να είναι με τον ίδιο άνθρωπο, στο ίδιο μέρος, με τρεις ώρες διαφορά - διότι δεν είχαμε δικαίωμα να μιλήσουμε για δυο προβλήματα στο ίδιο δεκάλεπτο.

6 «Μου αρέσει»

Ο αστικός μύθος λέει ότι οι βοηθοί του Δάρα πριν τα χειρουργεία πάντα του σημάδευαν με μαρκαδόρο το πόδι πού έπρεπε να χειρουργηθεί για να μην επαναληφθούν τυχόν αστοχίες…

7 «Μου αρέσει»

Στην Ολλανδία από την άλλη, πέρα από το γεγονός πως διαθέσιμο ραντεβού είχε μίνιμουμ 10-15 μέρες αργότερα, αν δεν έβγαινε αίμα από τα μάτια και τα αυτιά ταυτόχρονα, ήσουν οκ, πάρε παρακεταμόλη, θα περάσει. Τα γαμησε όλα ο νεοφιλελε Ρούτε (νυν επικεφαλής του ΝΑΤΟ), ουσιαστικά τοποθετώντας τον οικογενειακό γιατρό (huisarts/GP) ως gatekeeper για το σύστημα υγείας. Αν δεν πεθαίνεις( κυριολεκτικά όμως), παραπεμπτικά για νοσοκομείο ή εξειδικευμένο προσωπικό δεν παίρνεις. Έτσι (πιστεύουν) ότι κρατούν το κόστος χαμηλό

3 «Μου αρέσει»

Ότι θέλει να κάνει και ο Άδωνις με τον οικογενειακό γιατρό εδώ.

2 «Μου αρέσει»

Γιαυτο και οι ολλανδοι ειναι σκληροτραχηλοι και δεν υπολογιζουν απο τακλιν στην καρωτιδα.

Με λιγα λογια, για να συνοψισουμε τις παροχες υγειας Ελλαδας vs. Εξωτερικο, οι ελληνες γιατροι που επιμενουν να δουλευουν στο ΕΣΥ ειναι ΗΡΩΕΣ. Οχι μονο το επιπεδο παραμενει υψηλο σε σχεση με τον αντιστοιχο γιατρο εξω, αλλα συνεχιζουν με αυταπαρνηση κοντρα στο καθε λακαμα χαρτογιακα μπατσοφιλο βιβλιοπωλη που τους κουναει και το δαχτυλο. Αντι να του το σπασουν και να του το βαλουν στον πατο.

Το συστημα υγειας δυστυχως βαινει προς το πληρη εκφυλισμο του και εντος συνορων. Επιτηδευμενα και μεθοδικά. Καλη τυχη σε οχους δεν εχουν ιδιωτική ή αρκετα χοντρο πορτοφολι.

Ελα, ελα να παιρνει σειρα και η “παιδεια“…

8 «Μου αρέσει»