Αξιολ. Παικτών: Πανιώνιος - ΠΑΟ (Κύπελλο)

Μέχρι Σάββατο πρωί
http://www.surveymonkey.com/s/7NJS77X

Φαντάζομαι οτι αυτήν την φορά θα επιτρέψεις τα 10ρια ετσι…? εχω κανα δυο κατα νου…

Πώς έχει βγει αυτή η βρώμα ότι κόβω τα δεκάρια λολ

Όμο, Ρόβας και Σιδεράκης (χαριν και των δύσκολων αποκρούσεων στα δυο πέναλτυ) μακραν οι καλύτεροι για μένα!

24 ψήφοι μέχρι τώρα

Αν και γνωριζεις Νικο τη συμπαθεια που εχω στον Σουλειμαν, με ολα τα αρνητικα του, προχθες εκανε τις δυο πατατιες που δεν επιτρεπονται, σιγουρα ειναι πισω, λογω του τραυματισμου και αισιοδοξια υπαρχει οτι οσο περναει ο καιρος θα ανεβαινει για το καλο μας.

Σε αρκετα σημεια εκανε επιπολαιοτητες ο Ομο προχθες και σε πολυ επικινδυνες στιγμες.
Για μενα, ψυχρα και μη σκεπτομενος το τελευταιο πεναλτι + προκριση, δεν ηταν τοσο καλος.

Επισης ο Ροβας (με χιλια ελαφρυντικα βεβαια) μου φανηκε οτι αρκετες φορες καθυστερουσε την αναπτυξη και δεν εδινε την μπαλα με τη μια.Αυτο βεβαια ισχυε για ολο το κεντρο.
Υπηρχαν χωροι στα ακρα και αντι να ανοιγεται αμεσως η μπαλα, εμενε στα ποδια τους.

Έλα … πες την αλήθεια τώρα …

Τα αποτελέσματα πάντα στην ίδια διεύθυνση δηλαδή :

ΕΔΩ

o μέσος όρος των παικτών ειναι στο 5,56 και ο Πανιώνιος στο 5,66 !!!
Μιλάμε για επιστημονική έρευνα.

Δευτερο συμπερασμα οταν η βαθμολογια του Φανουρινιο περναει το 6 δεν χανουμε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

Και όταν η βαθμολογία του πέφτει κάτω από 6 είναι λάθος τα κριτήρια αξιολόγησης :wink:

Ετσι ετσι!!! κατι σαν τον Τσακ Νορρις…οταν ειναι χαμηλη η βαθμολογια…η αξιολογιση απετυχε

Προφανώς μιλάς για τις προπονήσεις :wink: :wink: :wink:

Καλά καλά.Ας περνούσε εκείνη η κάθετη η συρτή που δοκίμασε μπροστά απ’το κέντρο και δεξιά 25 μέτρα μπαλιά για τετ α τετ σε ανύποπτη φάση,να γινόταν τίποτα 2-0 να σας έβλεπα τότε πως θα τα μπαλώνατε πάλι.
Φίλοι του Βελζεβούλ και των Κοιλιαρομπαρκογλοκουκετσοσκουφαλογαλανόπουλων.
Πολέμιοι του ποδοσφαιρικoύ αυθορμητισμού.
Ρε ού ρε!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η μόνη συρτή που μπορεί να κάνει ο Φανούρης (φτού) είναι σε κάνα ψάρεμα.

Αλλά και κει ακόμα και τα ψάρια πλάκα θα του κάνουν. (xo xo xo)

η ΠΛΑΚΟΠΑΘΕΙΑ’’ ειναι και αυτη μια αρρωστια χαχχααχαχα θειο

Όταν θα σηκώνει το Κύπελλο προς τα κει που κοιτάζει ύστερα από κάθε γκολ-προφητεία Του,ψηλά δηλαδή.,
όλοι εσείς που τώρα χλευάζετε και βλασφημείτε -και τότε θα Τον αγκαλιάζετε και θα εξυμνείτε,εκ του αποτελέσματος πάντα,τη μεταφυσική Του μακαριότητα και θα φωτογραφίζεστε μαζί Του..
κρατήστε μου σας παρακαλώ μια τέτοια φωτογραφία απ΄το μέλλον..
Σαν αντάλλαγμα θα σας δώσω τότε γραπτά-αντίγραφα με όλες τις καταδίκες και τα αναθέματα που Tου ρίχνετε τώρα πέφτοντας,ερήμην σας,στην παγίδα του Κακού.
Μετανοείστε στενόκαρδοι!!!
Ζυγώνει η ώρα σας..
:astonished:

Νικο βαλε και στα δεξια του Φανουρη Τσε και στα αριστερα Γκρισσινο να δεσει η εικονα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: