Ashton Gibbs

Γενήθηκε το 1990, έφτασε στο 1,88 και έπαιζε κολλέγιο στους Πάνθηρες του Πιτσμπουργκ περίπου 30 λεπτά. Μπορεί να θέλει μια μπάλλα μόνος του αλλά το έχει απο οτι φαίνεται

[video=youtube;ULaJ9Zp-n9o]<LINK_TEXT text=“YouTube … LaJ9Zp-n9o”>YouTube</LINK_TEXT>[/video]

Καλορίζικος !

[quote=“petropoulos kostas”]Γενήθηκε το 1990, έφτασε στο 1,88 και έπαιζε κολλέγιο στους Πάνθηρες του Πιτσμπουργκ περίπου 30 λεπτά. Μπορεί να θέλει μια μπάλλα μόνος του αλλά το έχει απο οτι φαίνεται

Παπάρια έχει. Αν και νωρίς καλά θα κάνει να πάει πάλι στους άλλους πάνθηρες απο την άλλη μεριά του ατλαντικού. Κοινώς σπίτι του.

Ναι ναι είναι ο φετινός στόχος…
( Δεν αργησα να τον βρώ και φέτος μπράβο μου )

Δηλαδή το καταλάβαμε εμείς απο τον Ιούλιο ενω τώρα το μάθατε και εσείς , οτι δεν κάνει;
Και άντε τώρα να ψάχνω για άλλον στόχο, να γκρινιάζω.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα ανικανότητας προπονητή παρά παίχτη…και θα φανεί στην πορεία αυτό.

Γιατί έχω κι εγώ αυτή την υποψία???

επιθετικα θα βοηθησει.για τα υπολοιπα αναμενουμε

Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου δήλωσε ο Άστον Γκιμπς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ.

«Είμαι στην Αθήνα εδώ και περίπου δύο μήνες και η εμπειρία είναι εξαιρετική μέχρι τώρα. Δεν βρίσκεις πουθενά στην Ευρώπη τέτοιο καιρό και φαγητό. Λατρεύω την Αθήνα και την Ελλάδα. Είναι μία από τις ομορφότερες χώρες που έχω πάει και το γεγονός ότι ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα», τόνισε και πρόσθεσε: «Η μητέρα και ο ξάδερφός μου ήρθαν πρόσφατα και επισκεφτήκαμε το μουσείο της Ακρόπολης, πήγαμε στην Κόρινθο και για ψώνια σε διάφορα σημεία της πόλης. Σιγά-σιγά μαθαίνω όλη την περιοχή».

Για τους στόχους του με τον Πανιώνιο, είπε: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά με πολύ ταλέντο και παίζουμε πολύ δυνατά. Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας». Παράλληλα δεν έκρυψε το όνειρό του να παίξει κάποτε στο ΝΒΑ. «Χρειάζομαι δουλειά για να γίνω πλήρης γκαρντ. Οι προπονητές μου με βοηθούν να εξελίξω το παιχνίδι μου και να αντιλαμβάνομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Γίνομαι καλύτερος και ελπίζω στο εγγύς μέλλον να παίξω στο ΝΒΑ».

http://www.sport-fm.gr/article/590243

Παγκόσμιος πρωταθλητής κάτω των 19 με τις ΗΠΑ, είναι δυνατόν να είναι άσχετος;;; Τώρα που έφυγε ο Σκουρτόπουλος, πιστεύω θα δούμε άλλον παίχτη!

αφου το λέει και το ονομά του: Αστον (να φύγει) :sunglasses:

Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου αποτελεί ο Άστον Γκιμπς.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονείται πλέον με τους «κυανέρυθρους», ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του καθώς δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας.

Το γεγονός γνωστοποίησαν οι Νεροσμυρνιώτες μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook.

Να το βάλουν και στο τουίτερ και στην επίσημη σελίδα και παντού να το πιστέψουμε. Και μην αργεί του σέρβου τουρίστα η ανακοίνωση παρακαλώ.

Αυτός που ανακάλυψε τον Γκιμπς έκανε κάτι δύσκολο.Βρήκε μαύρο που δεν ξέρει μπάσκετ!