Αντώνης Μαργέτης (υποψήφιος επενδυτής)

Καλά φαντάζομαι δεν είναι για να μην κολλήσουν μέσα στην πισίνα και απο το νερό, αλλά κυρίως στα αποδυτήρια , ντουζ κτλ

Φαντάζομαι οτι δεν είναι για να μην κολλήσουν μέσα στην πισίνα αλλά για τους υπόλοιπους χώρους (αποδυτήρια, ντουζ κτλ)

Μακάρι μωρέ Θάνο να είναι αυτό αλλά τα είχαν όλα κλειστά. Αλλάζαμε τα παιδιά στο δρόμο σαν τους γύφτους
Έχει χαθεί ή μπάλα ή οι οδηγίες που παίρνουν από τους από πάνω είναι λάθος επεηεργασμένες.
Δε μου κολλάνε τα κομμάτια του παζλ κι αυτά όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και περισσότερα με το όλο θέμα του ιού.
Τι να πώ;
Γι’αυτό λέω ας μας λυπηθεί ο Θεός και να μας βάλει μυαλό, να μας ταρακουνήσει λιγάκι γιατί …

Δεν χωράει και πολύ αισιοδοξία ότι ο Μαργέτης είναι καλή λύση για την ομάδα. Όταν μάλιστα επιλέγει να συνεργαστεί με τον Καλαφατάκη.

Επιπρόσθετα αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν θα απαλλάξει τον ερασιτέχνη από το βάρος λ, το οικονομικό βάρος. Γιατί αν είναι να πάρει τα έσοδα των ακαδημιών και με αυτά να έχει το αντρικό και να μην βάλει μία αναλαμβάνω εγώ.

…με θέλεις βοηθό???

Yes, πες και στον Κωνσταντώνη και έχουμε κλείσει με την βασική ομάδα :smiley:

ακούω ότι εκτός των άλλων άσχημων που είπαμε κιόλας, χρωστάει και σε κάτι εφορίες κλπ.

Μπορεί σχεδόν πάντα στον ερασιτέχνη να κοιτάζουν να βγάλουν το βάρος από πάνω τους όμως δεν θα πρέπει να έχουν τόσο κοντή μνήμη. Είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του Βαρουξάκη. Ποιος τα πληρώνει τώρα αυτά που άφησε;

Π.χ. ο κύριος Μαργέτης έχει φορολογική ενημερότητα; Τι φορολογική δήλωση κάνει; Αυτά σε περίπτωση που έχει υποσχεθεί να βάλει κάποια χρήματα. Αν δεν έχει υποσχεθεί κάτι τέτοιο και θα κάνει παιχνίδι με τα έσοδα ακαδημιών κτλ είναι αυτός ο καταλληλότερος για κάτι τέτοιο; Ο ερασιτέχνης έχει την ικανότητα να τον ελέγχει; Γιατί στην περίπτωση του Χριστοδουλοπουλου αλλά και με τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Συμπερασματικά υπάρχουν και χειρότερα. Να φύγει και να αφήσει χρέη και τις ακαδημίες σε ακόμα χειρότερο σημείο και να έχει ο ερασιτέχνης να μαζέψει ακόμα χειρότερη κατάσταση από σήμερα.