Αντώνης Μαργέτης (υποψήφιος επενδυτής)

http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=132787:-l-----r&catid=23:p%20aniwnios&Itemid=229

Μαργέτης: «Όλοι ζούμε το θέατρο του παραλόγου»
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον Πανιώνιο, με τον έναν ουσιαστικά να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, και την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παραμένει μετέωρη. Ο Αντώνης Μαργέτης μιλώντας στον «SentraFM» απάντησε στα όσα είπε ο Ηλίας Λιανός τονίζοντας ότι πρώτα από όλα φταίει ο Πανιώνιος.
Αναλυτικά:
Για το ότι κατά τα λεγόμενα του Λιανού λάκισε: «Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ένα πράγμα μ” αυτά που είπε… Όλοι ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Δεν θέλω να μπω σε χαρακτηρισμούς προσωπικούς. Ο κ. Λιανός κάνει μόνο χαρακτηρισμούς και δεν έχει επιχειρήματα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν έχει πιστοποιητικό και δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Όλοι ελπίζουμε, ευχόμαστε να ανατραπεί το σκηνικό και να επανεξεταστεί η υπόθεση. Υπάρχει κι άλλη καθυστέρηση, δεν είναι έτοιμη άλλη ομάδα να ανέβει κατηγορία…»
Για το τι έφταιξε κι έφτασε εδώ ο Πανιώνιος: «Πρώτα απ” όλα φταίει ο Πανιώνιος. Εγώ ξεκίνησα τη διαδικασία να αναλάβω μετά τις 12 Αυγούστου. Δεν ήξερα ότι ο Λιανός αποχωρεί και ξεκινήσαμε την όλη διαδικασία στις 20 Αυγούστου. Με μεγάλη έκπληξη διάβασα ότι είπε ο κ. Λιανός, ότι η ΕΕΑ τον ενημέρωσε ότι ο Μαργέτης έχει καταθέσει έγγραφα στην επιτροπή η οποία περίμενε από εμένα την εγγυητική. Και δυο μέρες πριν έλεγε ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά. Με εξέπληξε».
Για την εγγυητική: «Ήταν στις υποχρεώσεις του νέου ιδιοκτήτη. Εγώ ενημέρωσα την επιτροπή και τους είπα όταν θα πάρω την ομάδα και θα έχω την νόμιμη εκπροσώπηση θα καταθέσω την εγγυητική. Εγώ στην επιτροπή πήγα δύο φορές. Πήρα τη μέγιστη παράταση ως τις 22 του μήνα μέχρι την κλήρωση. Είπε χθες ο κ. Λιανός ότι δεν τους έπεισα στην επιτροπή. Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία νομική σχέση με την επιτροπή κατάφερε να πάρει ένα μήνα παράταση… έπεισα την επιτροπή κι ο κ. Λιανός ο ιδιοκτήτης της ομάδας, δεν πήρε ούτε μία ώρα!»
Για το ποιος πληρώνει τώρα το τρέχοντα έξοδα: «Ο κ. Καλαφατάκης και οι παίκτες, ουσιαστικά δεν ανήκουν στον Πανιώνιο. Εγώ δεν μπορούσα να περιμένω την ολοκλήρωση της διαδικασίας και να χτίσω μια ομάδα που στις 8 του επόμενου μήνα θα παίξει αγώνα Κυπέλλου. Ολη η διαδικασία του μηνός, είναι τραγική, κωμική για τον Πανιώνιο. Όλα τα επιχειρήματα είναι για μικρά παιδιά».
Για το αν μίλησε με κάποιους από τους φορείς: «Είχα μόνο μια επικοινωνία μόνο με τον κ. Χαλβατζάκη και τον ενημέρωσα για το που βρισκόταν η διαδικασία με τις μετοχές. Ο κ. Λιανός με κάλεσε να μιλήσουμε αφού είχε πει αποχωρώ. Προσπάθησε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα χρέη του Πανιωνίου. Ενημερώθηκα από τον ίδιο ότι ήταν όταν μιλήσαμε το χρέος ήταν 200.000 ευρώ. Εγώ στις 25 του μήνα πήρα χρέος 25.000 ευρώ».
Για τις επαφές με τον Λιανό: «Έκανε προσωπική μομφή. Του έχω στείλει πληθώρα εγγράφων και όλων των οικονομικών μου στοιχείων. Πως είναι δυνατόν όταν με κάλεσε ο ίδιος πριν από 1,5 μήνα, που είπε φεύγω, να λέει τώρα ποιος είναι ο Μαργέτης;»
Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Όπως μπορούμε να σώσουμε την ομάδα, δώσε μου την ομάδα να την σώσουμε όπως όπως. Δεν το είπα προφορικά το είπα δια αλληλογραφίας. Να προλάβω να κάνω ό,τι μπορώ νομικά. Πρακτικά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σαν ιδιώτης πήγα στην επιτροπή. Ακούγονται πράγματα αδιανόητα για μένα… Να λυθεί το πρόβλημα με τον Πανιώνιο και μετά θα διευθετηθούν τα υπόλοιπα».

δηλαδή με τέτοιες δηλώσεις λίγο πριν κριθεί το θέμα ο κος Μαργέτης βοηθάει ή δίνει πατήματα σε όσους θέλουν να μην είναι ο Πανιώνιος στην Α1;
Κύριε Μαργέτη δεν μας απασχολεί αν φταίει ο Λιανός,εσείς, ο Τσίπρας, η Μέρκελ κτλ τη στιγμή αυτή. Αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε μετά.

Ανακοίνωσαν ο Λιανός ο Μαργέτης ο ερασιτέχνης και ο Βασιλακοπουλος οτι φταινε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς. Θα μας τρελάνουν τελικά.
Αλήθεια ρε Βασιλακοπουλε δε βαρέθηκες τη ζωή σου να φύγεις να ησυχάσουμε;

Βρώμα η δουλειά.
Πριν λίγο ακυρώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση στο fb για Δευτέρα πρωί έξω απ’την ΕΕΑ or not?
Tι σκατά γίνεται?'Οποιος γνωρίζει κάτι ας πει.
Ένας κύριος Kογκαλίδης έχει σταθεί πολύ καλύτερα απ’ότι όλοι (σχεδόν) οι Πανιώνιοι μαζί.Να είναι καλά ,τον ευχαριστούμε.Τον Πάνο τον Παπαδόπουλο τον γνωρίζαμε ότι είναι Πανιώνιος σοβαρότατος.
Έχει λοιπόν προγραμματιστεί κάποια παρουσία την ώρα της απόφασης ή όχι?
Γαμώ και το Λιανό και το Βασιλακόπουλο και τον Ερασιτέχνη και το Μαργέτη.Ένοχοι πλέον όλοι τους όχι στον ίδιο βαθμό.
Πάει για φούσκα-σαπουνόπερα ελεεινών καρδιναλίων το έργο ή παίζει όντως να μας ρίξουν ρε?Απλά ας μου πει κάποιος. :confused:

http://www.superbasket.gr/permalink/258710.html

Τα μέλη που προτίθενται να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Πανιώνιος πήραν θέση για όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα καλώντας τους υποτιθέμενους επενδυτές να σιωπήσουν.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οι υποτιθέμενοι …επενδυτές θα πρέπει τουλάχιστον να σιωπήσουν. Ο Πανιώνιος είχε και έχει εμπιστοσύνη στον Ηλία Λιανό. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη και έρχεται για να λάμψει….
Tα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ».

Η αλήθεια στον Πανιώνιο δεν λάμπει ποτέ! Ακόμα την ψάχνουμε…

γιατι εμένα μου φαινεται μεθοδευμένο όλο αυτό απο την αρχή με τις δύο πλευρές απλά να παιζουν ρόλους δεν ξερω! Ευχομαι να βγω ψευτης…

μου φαίνεται παίξαν poker για να γίνει η μετάβαση της ΚΑΕ υπό τους καλύτερους όρους για τον καθένα τους.

http://www.superbasket.gr/margetis-parameni-aveveo-to-mellon-tou-panioniou/

Έλα
Αλήθεια είναι αυτο ;
Ωωρεεεε γλέντια
Άντε να σας δω τώρα

Την ιστορία τη περιγράφει σωστά, τα συμπεράσματα είναι αληθή.
Βέβαια έχει λόγο, είναι στα δικαστήρια απο οτι λέει και πρέπει μέσω δημοσιευμάτων να καλύψει την θέση του.

Ομως όταν ασχολείται με τον Πανιώνιο (οχι με Λιανό και Σταμούλη) θα πρέπει να είναι ακριβής στα λόγια του.
Οποιος τον γνωρίζει, πείτε του να πάει να γαμηθεί.
Δεν θα ξαναπιάσει στο στόμα του τις Ακαδημίες διότι και τα νεύρα έχουν όρια.
Αν δεν ξέρει, να μάθει.
Αν ξέρει, να διορθώσει.
Εν πάσει περιπτώσει, κερνάμε καφέ, σε όποιον θέλει να μάθει και να αισθανθεί Πανιώνιο.
Γιατί τώρα τελευταία με το ακυβέρνητο του Πανιώνιου, πολλά “ακατοίκητα” ή “ξύπνιοι”
εμφανίζονται και λένε την παπαριά τους.

Δεν γνωριζω τι γινεται στον Πανιωνια μπασκετικα γιατι δεν ασχολουμαι καθως δεν ειμαι στην πατριδα.
Αυτο που ελεγα χρονια τωρα ειναι αυτο το αυτονοητο.
Ο Πανιωνιος δεν χρειαζεται μεταγραφες για να κανει μεταγραφη ουτε ατζεντηδες.
Οι ακαδημιες δεν εβγαλαν παικτες τοσα χρονια εξ αιτιας του Λιανου και του Δελημπαλταδακη.
Ο Λιανος ξεπλυμα χρηματος εκανε στον Πανιωνιο. Ποτε δεν ηταν Πανιωνιος.
Εσπεριωτης βαζελος ειναι.
Ο Πανιωνιος δυσκολα θα βρει τον δρομο του και θα
ξανα γινει μεγαλος.
Μην εχετε αντιρρηση για αυτο.
Ειμαι σιγουρος οτι οταν βρεθουν οι ανθρωποι που θα βαλουν σχεδιο στυλ Βαρικα και Δενδρινου ολα θα γινουν ξανα.
Χαιρετισμους Πανιωνιους απο Καλιφορνια.

http://www.ebasket.gr/2016/08/simfonia-stathmos-gia-faro
Μπήκε στην (μπασκετική) ζωή μας πριν από δύο καλοκαίρια. Ήταν τότε που επιχείρησε να πάρει στα χέρια του τον Πανιώνιο, μετά τη διοίκηση Ηλία Λιανού. Τον κράτησε για λίγες μέρες, αλλά δεν κατέστη δυνατό να σταθεί η ομάδα στην Α1. Πολλά ειπώθηκαν, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συνέβη, κι ο Αντώνης Μαργέτης εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε.

Ποτέ δεν έπαψε να αγαπά το μπάσκετ και να ενδιαφέρεται, ποτέ δεν σταμάτησε να μελετά τρόπους για να… επιστρέψει. Άλλωστε, το μικρόβιο τον είχε “χτυπήσει“. Η πόρτα του Πανιωνίου ήταν κλειστή (κι από τις δύο πλευρές), όμως ο κ. Μαργέτης ετοιμάζεται να εισέλθει ακόμα πιο δυναμικά στον χώρο, καθώς πληροφορίες μας τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Φάρο Κερατσινίου, προκειμένου για να γίνει κεντρικός χορηγός του συλλόγου!

Ο CEO του ομίλου Remedis μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα με τον Βαγγέλη Τσάπα, που αναζητεί “συμπαίκτες“, προκειμένου να πετύχει αυτό που φέτος ένιωσε ότι δεν ήταν έτοιμος να πράξει: τη συμμετοχή στην Α1. Με σωστό τρόπο, με γερές βάσεις.

“Δεν απέτυχα. Απλώς βρήκα δέκα χιλιάδες μεθόδους, που δεν δουλεύουν” είχε πει ο Τόμας Έντισον. Η πρώτη προσπάθεια του Φάρου κι η πρώτη προσπάθεια του κ. Μαργέτη, να βρεθούν στην Α1, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Κοινός παρανομαστής: Πετυχημένοι (και ως ομάδα ο Φάρος κι ως επιχειρηματίας ο κ. Μαργέτης, αλλά και ο κ. Τσάπας), απλά πείσμωσαν και προετοιμάζονται από τώρα, έχοντας και την εμπειρία.

Η στρατηγική συνεργασία με τον Αντώνη Μαργέτη, που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, έχει κι άλλες παραμέτρους και μοιάζει να είναι σαν… τρέιλερ από την επόμενη ταινία της ομάδας του Κερατσινίου.

Εμφανίστηκε ξανά ο Αντώνης Μαργέτης και το τελευταίο 2ημερο πολιορκει τα μέλη του ΔΣ για να τον δεχτούν στους κόλπους του συλλόγου να αναλάβει την αντρική ομάδα μπάσκετ, απο του χρόνου ή απο φέτος (δεν είναι σαφές) και υπόσχεται μια χορηγία 50 χιλ απο του χρόνου ή απο φέτος (επίσης δεν είναι σαφές).
Φέρνει μαζί του την αιώνια “αγάπη” του τον Καλαφατάκη, όπως και το 15. Σημείωση για τους μη γνωρίζοντες, όπου πηγαίνει ο Καλάφας έχει στα χέρια του μια χορηγία απο την ΕΚΟ που τον ακολουθεί, θέλω να πιστεύω οτι είναι άλλα λεφτά απο τα προσφερόμενα απο τον Αντώνη…
Ειχα και μια ενημέρωση σχετικά με το προφίλ του στο ΦΒ, όπου δεν μας τα λέει καλά ο Αντώνης…
Οψόμεθα…

Υγ εν τω μεταξύ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οτι οι διάφοροι ένοικοι της Πλαστήρα 119, όλο λένε ναεμπλακουν και να βοηθήσουν κι όλο …γεια σας.

Μπήκα και λίγο στο ρουφιανο fb για να δω περί τίνος πρόκειται , αλλά πολύ τζημερίλα μυρίζει και το έκλεισα.

Ο Συρίγος έγραψε κάπου ότι οι άλλοι δύο που αναφέρει ο Μαργέτης δεν το ξέρουν καν.Πάντως,αυτή την μανία με τον Καλαφατάκη δεν την καταλαβαίνω,τον έχει ξεπεράσει το μπάσκετ.Όσο για το προφίλ,άνθρωπο που κοινοποιεί τζήμερο δε θα τον εμπιστευόμουν.

Δεν ξέρω τι έγραψε ο Συρίγος , πάντως τα panionia nea είχαν γράψει για τριάδα Μαργέτη-Οικονόμου-Κρόμπα. Ψιλό να’χαμε να λέγαμε είναι η φάση.

Πήγε να προσεγγίσει πολύ κόσμο χρησιμοποιώντας ονόματα άλλων ως σίγουρων στο σχήμα του ενώ δεν είχαν ιδέα, οι περισσότεροι ξενέρωσαν και την έκαναν πριν καν συναντηθούν.

http://www.panionianea.gr/2020/11/Margetis.html
Μαργέτης: «Κοντά σε συμφωνία που θα διασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του τμήματος μπάσκετ»

Ο Αντώνης Μαργέτης, με δήλωση του στα panionianea.gr, αποκαλύπτει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Άρη Μισαηλίδη και τον Πανιώνιο ΓΣΣ, για να αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τις τύχες και το “τρέξιμο” της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού.

Μιλαει ο Λιόλιος https://ebasket.gr/2020/11/liolios-quot-oi-akadimies-pasi-thysia-na-meinoyn-anoiktes-quot
Προτεινει ο ΠΣΑΚ…https://ebasket.gr/2020/11/i-antidrasi-ton-proponiton-sto-loyketo
Αντιδράει ο …Πανερυθραικός https://ebasket.gr/2020/11/panerythraikos-quot-to-quot-loyketo-quot-vazei-quot-tafoplaka-quot-sta-erasitechnika-somateia-quot
Βρίζει ο Γκαγκαλούδης … https://ebasket.gr/2020/11/gkagkaloydis-quot-eiste-toso-aschetoi-xypniste-quot

και ο πρόεδρος και κάποιοι απο το ΔΣ, κλείνουν το σύλλογο αβλεπί και ατάκα, και μιλάνε με το Μαργέτη (απ΄όσο ο ίδιος λέει) και τον Καλάφα.
Καλά κρασιά τον Δεκεμβριο

Όλοι οι από πάνω τα λένε πολύ καλά κατά τη γνώμη μου πάντα.
Άλλο ένα μέτρο που πάρθηκε για να ; (μάλλον ένα ερωτηματικό δε φτάνει)
Εδώ προχθές το βράδυ με ειδοποίησαν ότι κλείνει η πισίνα και τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν εκτός για ένα μήνα. Στην ερώτηση γιατί να γίνει αυτό έλαβα ως απάντηση ότι : για να μην κολλήσουν τα παιδιά με κορωναϊό. Σκέφτηκα 2 δευτερόλεπτα και ρωτάω ξανά: Μα από πότε ένας ιός μπορεί να επιζήσει σε χλωριομένο περιβάλλον ; Άλλα έμαθα στο πανεπιστήμιο ; Φυσικά και δεν πήρα καμία απάντηση
Ως εκ τούτου η πρότασή μου είναι όλοι μικροί μεγάλοι μεγαλύτεροι να ασχοληθούμε με το γκολφ, την τοξοβολία (να πετύχουμε και κανα τρυγώνι αργότερα καμιά μπεκάτσα) αφού είναι ελεύθερα για να μη σας πω και επιδοτουμενα
Ας μας λυπηθεί ο Θεός γιατί βλέπω να πέφτει ξύλο

Υ.Γ αν ο Καλάφας αναλάβει να κάνει ότι ξέρει καλά και δε χρειάζεται να τα ξαναβρεί με τον Τάσο Δελ. αφού όπως μαθαίνω από τη γειτονιά κάπου χαλάστηκαν οι δυό τους