Αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου στις 6μμ, στο χώρο της ΓΣ θα υπάρξει ανοιχτή συνάντηση για ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο.
Θα υπάρχει παρουσία μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα επόμενα βήματα της αγαπημένης μας ομάδας.
\
άντε μπας και καταλάβουμε τι γίνεται!
σορυ και το γράφω και εδώ …
Είναι λάθος η ανοικτή συζήτηση…
πρώτον
Πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη της πκ που ήταν στο ψηφοδέλτιο…
δεύτερον μόνο το φόρουμ
Και από Δευτέρα Ο υπόλοιπος κόσμος…
σε μια κρίσιμη κατάσταση που μυρίζει μπαρουτη δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι..
Που θα έρθουν με σκοπό μόνο την κακή κριτική…
γνώμη μου καλύτερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο… Όπως έγινε και με την πκ…
Πολλά και σημαντικά ειπώθηκαν..
Προσωπικά πρώτη φορά βγαίνω τόσο γεμάτος απο συνάντηση και ας ακούστηκαν τόσες δυσκολίες, προβλήματα αλλά και πικρές αλήθειες..
Το μόνο δεδομένο είναι ότι για να ζήσει αυτός ο Σύλλογος χρειάζεται κόσμο και άτομα να τρέξουν.. Κόσμο που τον αγαπά..
Αυριο μόλις βρω λίγο χρόνο προσωπικά θα προσπαθήσω να γράψω κάποια πράγματα και να μεταφέρω το κλίμα
Θα μας ενημερώσει κανείς για το τι ειπώθηκε εχτές??? ![]()
πολυ περιεργος εισαι ρε φιλε!!!
Τελικά μάλλον είμαι πολύ περίεργος!!!
Δεν θα γράψει κανείς μια περίληψη να μάθουμε κι εμείς που λείπαμε τι ειπώθηκε και τι αποφασίστηκε?
Να φροντιζες να δωσεις παρων φιλε!
![]()
Μέχρι να μάθω τα τεκταινόμενα από την χθεσινή Συζήτηση ήμουν κατά…
με αυτά που μου μεταφέρθηκαν… Και μάλλον μόνο με πμ ή τηλέφωνο λέγονται…
Είναι μια ακόμα χρονιά δύσκολη…
όπου Πρέπει επειγόντως να ενεργοποιηθεί η εθελοντική Ομάδα…
Για να έχουν μερικοί άνθρωποι περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με το καράβι…
κάνω μόδα Ερώτηση…
Κατά πόσο δυνατόν είναι εύκολο να γίνει η δημιουργία ενός πχ ΜΚΟ
με ηδρειτες το φόρουμ…
όπου θα έχει θέμα την εθελοντική βοήθεια στην ΠΑΕ ερασιτέχνη..
προώθηση Πανιωνίου.. κτλ. Μια άλλη βερσιόν του Ορφέα που θα μπορούσε να περπατήσει…
άμεσα…
χρειάζεται επίσημος φορέας;
διάθεση και χέρια θέλει!
το φόρουμ μπορεί να είναι καλό εργαλείο αρκεί να υπάρχει κόσμος από κοντά.
Μια χαρά λέγονται και από δω πολλά..
Σόρυ δεν πρόλαβα να γράψω, υπόσχομαι αυριο
Εγω θα συμφωνησω με Βαρουχιξ σε αυτη την φαση…καλυτερα με πμ και τηλεφωνα σε ανθρωπους που ξερουμε και εμπιστευομαστε…
Με τον Βαρουχίξ δεν γίνεται να συμφωνεί κανένας…
Ούτε ο ίδιος ο Βαρουχίξ…
Νόμος
Ρε συνδικαλιστη του ολπ… Μονος σου εχει πει οτι το μεγαλειο των απαντησεων μου ειναι οτι συμφωνουν κ διαφωνουν μεταξυ τους…
Γιατι παντα καταλιγει στο γνωστο ρητο…
Σας τα ελεγα εγω…
E steilte mas re paidia kana pm na mathoume ki emeis!
ΟΜΕΡΤΑ…?!
Ισχύειο οτι εξετάζεται για προπονητικό το Ελληνικό; Ένα γήπεδο δεν υπάρχει εκεί; Ο Εθνικός έχει φύγει; Θα γράψετε επιτέλους τι έγινε στην συνάντηση; Αυτά!
κάποιο πουλάκι είπε ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση…
Έχουμε Κανά νέο…
ναι ρε παιδιά καντε άλλη μια
κάντε το μέσα στην εβδομάδα
να μάθουμε κι εμείς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε την προηγούμενη κυριακή.
Μαι απολοτζαις για την καθυστέρηση..
Αρχικά ναι, θα γίνει κ άλλη συνάντηση όπως είχε ειπωθεί στο κλείσιμο της προηγούμενης.
Μίλησαν άνθρωποι οι οποίοι, πέρα από προσωπικές συμπάθειες ή όχι, εξιστόρησαν τι έχει γίνει τόσο καιρό, τα λάθη τους, τις παραλείψεις κτλ και σε τι φάση βρίσκονται τώρα και οι ίδιοι αλλα κ ο σύλλογος.
Τι γίνεται και τι απαιτείτε για την εφορία, τις οφειλές από προηγούμενες χρονιές σε παίκτες κτλ, τι γίνεται με τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί οι περιουσίες τους.
Ένα μικρό σχόλιο δικό μου για το τελευταίο..
Για κάποιους «Πανιωνάρες» αυτό δεν είναι σημαντικό, το χλευάζουν κιόλας απ ότι φαίνεται κ σε site, fb κτλ λέγοντας σιγά τις περιουσίες, αν δεν ήθελαν τι μπλέχτηκαν κτλ…
Συνηθισμένο φαινόμενο από ξεφτίλες που έγλυφαν τα παπάρια του κάθε Τσακίρη, του κάθε Μπέου κτλ για ένα 50ευρω..
Για το προπονητικό λίγο πολύ έχουν γραφτεί κ εδώ, ο Τσακίρης πούλησε κάτι το οποίο με όποιο τρόπο ήταν ιδιοκτησία του και οι συνέπειες για το σύλλογο έχουν αναλυθεί.
Το θέμα είναι ότι αυτό το ζήτημα έπιασε τον σύλλογο κ τους ανθρώπους του απροετοίμαστους και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για πολλά ζητήματα και έφερε τις παραιτήσεις.
Εξηγήθηκε ότι οι παραιτήσει αυτές ήταν αποτέλεσμα της αφόρητης πίεσης που ασκείτε πλέον από χίλιες πλευρές και ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο, άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες να μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνοι τους στον οικονομικό και ψυχολογικό στραγγαλισμό που τους έχει επιβληθεί για κακοδιαχείριση άλλων
Ο Πανιώνιος, μέσω των γενικών του συνελεύσεων έχει πάρει μια απόφαση.
Η οικονομική του εξυγίανση είναι το πρώτο και καθοριστικό μέλημα της ομάδας ακόμα και αν αυτό σημαίνει αγωνιστικές απώλειες και συστράτευση όλων προς την κατεύθυνση αυτή.
Εξηγήθηκε λοιπόν ότι αυτό είναι το πλάνο των ανθρώπων της διοίκησης και πλέον έρχεται σε σύγκρουση με πολλά και με πολλούς…
Είτε είναι αντίπαλοι, είτε είναι «φίλοι»..
Εξηγήθηκε και με ονόματα πλέον ποιοι και με ποιους τρόπους ήταν και είναι κόντρα σ αυτό το εγχείρημα θέλοντας έναν Πανιώνιο εξαρτημένο και υποτελή.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχει έρθει επιτέλους η στιγμή αυτοί οι καλοθελητές που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, να ξεμπροστιαστούν
Τέλος, μεταφέρθηκε ότι απόφαση αυτής της διοίκησης είναι η ομάδα να μην «επηρεαστεί» απ τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και με τις όποιες δικές της δυνάμεις να πολεμήσει να σταθεί.
Η φετινή χρονιά θα είναι και η δυσκολότερη
Κούραση και φθορά έχει έρθει αναπόφευκτα, οι επενδυτές μοιάζουν πλέον με κακόγουστο ανέκδοτο, οι συμμαχίες και ο πόλεμος στο ποδόσφαιρο φέτος με 3 μέτωπα κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα για κάποιον που θέλει να μείνει ανεξάρτητος….. και η μόνη λύση για την ομάδα είναι η συσπείρωση των όποιων δυνάμεων της.
Κακά τα ψέματα, τον Πανιώνιο σε ΠΑΕ κ Ερασιτέχνη τον «τρέχουν» λίγοι, πολλοί λίγοι… Αν δεν απλωθεί η δουλειά σε όποιον είναι διαθέσιμος να βοηθήσει όσο κ όπου μπορεί, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Η ομάδα όσο έχει χρέη, δεν ενδιαφέρει κανέναν.. Και υπάρχουν πολλοί που την θέλουν έτσι.
Το όλο θέμα πρέπει να ανοιχτεί στον κόσμο του Πανιωνίου και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στο θέμα της επικοινωνίας και της άμεσης ενημέρωσης.
Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει άμεσα