Ανακοίνωση ΠΣΑΠΠ (Ιούλιος 2026)

ή πληρωσε την αποζημιωση των τριων ή παρτους πισω. ολο μαλακιες

7 «Μου αρέσει»

Πρέπει να ντρέπονται εκεί στην διοίκηση… μου θυμίζει άλλες εποχές

4 «Μου αρέσει»

Αντε ρε να πουμε, καναν δυο καλα ματς και εχουν και κατι τρελες απαιτησεις να παρουν τα λεφτα που συμφωνησαν με συμβολαιο και -ακουσον, ακουσον- να θελουν και να παιζουν κιολας. Ε ειναι για να τρελαινεσαι δλδ…

Κατσε να σκασει και καμια προσφυγη να δεις πως σφιγγουν τα γαλατα.

2 «Μου αρέσει»

1936 Το πρώτο κατάστημα ψιλικών στην Νέα Σμύρνη στην κεντρική πλατεία με το όνομα το Μικράκι

8 «Μου αρέσει»

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος | Panionios FC

4 «Μου αρέσει»

Άντε γαμήσου ρε Μπαντή. Πέρσι που κυνηγούσε ο Τσιμπανάκος με το Μαρτσούκο τον Αυλωνίτη για μια απλή δήλωση, πού ήσουν μωρή πουτάνα??

11 «Μου αρέσει»

Μπαντής κλασικός φασαιος performative αριστεροπροοδευτικουλης

5 «Μου αρέσει»

Μούλος, πουτάνας γιος και υποκινούμενος τελικά. Και απ’ ό,τι περιγράφει η δήλωση του Ρουψ, την καταγγελία τη μεταφέρει από τρίτα πρόσωπα, όχι απ’ τους ίδιους τους θιγόμενους.. Κάτι που τον κάνει ακόμα πιο ύποπτο.. Δυστυχώς βέβαια έχουμε για μία ακόμη φορά τους μαλακοπανιωνούληδες της φακής πάλι…

3 «Μου αρέσει»

Είναι άλλο πράγμα το τι κάνει η ΠΑΕ κι άλλο το τι κάνει ο ΠΣΑΠΠ.

3 «Μου αρέσει»

ο κος Ρουπτσος και ο καθε προεδρος που μπανει βγαινει σε αυτο το σωματειο πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη, ποσο μικροι ειναι σε σχεση με αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ σωματειο. Ολοι μας ειμαστε περαστικοι. Ο ΠΓΣΣ θα μεινει οπως και εχει μεινει τοσες δεκατετιες. Εκει ειναι το λαθος του Ρουπτσου. Νομιζει οτι η ΠΑΕ ειναι σαν την εταιρια του που ξεκινησε απο κατι μικρο και τωρα εχει μεγαλωσει πολυ. ΟΧΙ, δεν ειναι ετσι ο ΠΓΣΣ. Ο ΠΓΣΣ, η ΠΑΕ κλπ ειναι ενα μεγαλο, τεραστιο σωματειο που ο καθε προεδρος και παραγοντας μπορει με την ενασχοληση του να το μεγαλωσει κ αλλο ή να το μικρυνει λιγο και μετα να φυγει.

Ο κος Ρουπτσος φοβαμαι οτι δεν εχει καταλαβει ακομα που εχει ερθει. Δεν εχει συνειδητοποιησει οτι αν κανει 5-10 σωστες κινησεις θα μπορουσε να γεμισει γηπεδο με χιλιαδες κοσμο απο ολη την Ελλαδα και οχι μονο…

Ας του πει καποιος τι ειχαμε κανει μεσα στο Καραισκακη καποτε και στο ΣΕΦ. Να δει τι κοσμο ειχαμε κατεβασει μπας και ξυπνησει λιγο…

Κε Ρουπτσο, να το πω λιανα - Ο ΠΓΣΣ, δεν ειναι μαγαζακι της γειτονιας. Ειναι τεραστιο εμπορικο κεντρο που ειτε γεμιζεις τα μαγαζια του και φερνεις απειρο κοσμο, ειτε τα αφηνεις κενα και μαραζωνει ολοκληρο…

Και να ξεκαθαρισω. Η αφορμη που τα λεω ολα αυτα ειναι η απαντηση που εβγαλε για την υποθεση ΠΣΑΠΠ. Η θεση που προβαλει ειναι σε γενικες γραμμες σωστη πιστευω. Απλα αν την ειχε βγαλει ως ΠΑΕ και οχι ως προεδρος θα εδινε αλλο ειδικο βαρος.

3 «Μου αρέσει»

Εγω πιστεύω ότι απλά ήθελε να το πάρει πανω του τύπου προσωπικά και να πάρει την ευθύνη. Αν θεωρησε οτι τον έθιξαν. Τι διαφορά έχει τωρα αν το κανει σαν ΠΑΕ ή σαν Ρούπτσος… Τι Γιάννης Τι Γιαννάκης. Αφου αυτος ξέρουμε οτι την έβγαλε. Μη κολλάμε τωρα σε αυτο. Όχι βέβαια οτι δεν πιστεύω οτι πρέπει να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται λιγο καλύτερα…

1 «Μου αρέσει»

Είναι ανακοίνωση που έχει ένταση, τσαγανό και στα πλαίσια προέδρου αυτής της ομάδας.
Σπάνιο
Μακάρι να έχει και δίκιο

8 «Μου αρέσει»

Αυτοί οι εγκάθετοι κάνουν τη δουλειά τους. Όμως μετά από 2 χρόνια θα πρέπει να έχει καταλάβει ο πρόεδρος με το τι έχει να κάνει.

Οπότε αφού εσύ ως παε πληρείς όλες τις σχετικές προυποθέσεις του κανονισμού που προβλέπεται μεταξύ ποδοσφαιρικών α.ε και αθλητών του πσαπ προλαβαίνεις κακόβουλες κινήσεις.

Δηλαδή λες στον Ψύχα, στείλε σχετικό έγγραφο στην αρμόδια ομοσπονδία, ότι εδώ έχω να διαχειριστώ την συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλιώς θα εκτείθεσαι από περιπτώσεις του πίνω μπάφους και παίζω pro. Δεν πάει όμως έτσι, γιατί αν δεν είσαι ένα βήμα μπρος, θα σέρνεσαι από παρόμοιες καταστάσεις.

Συμπέρασμα όταν τρέχεις έναν ποδοσφαιρικό όμιλο ακολουθείς προνοητική πρωτοβουλία ώστε νομικά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τώρα φάε τσάμπα το χρέωμα της αναπαραγωγής.

1 «Μου αρέσει»

Είναι άλλο πράγμα το τι κάνει η ΠΑΕ κι άλλο το τι κάνει ο ΠΣΑΠΠ.

Εννοείται. Είναι λίγο περίεργο όμως που εδώ μέσα γίνεται κριτική μόνο στην ΠΑΕ και καθόλου στον ΠΣΑΠΠ…

2 «Μου αρέσει»

Ο κανονισμός λέει παίδες ότι έχεις το δικαίωμα σε ατομική, εφόσον τους παρέχεις τον ανάλογο γυμναστή, σε προβλεπόμενες εγκαταστάσεις και τηρείς τους οικονομικούς όρους που αναγράφονται στο συμβόλαιο.

Η κριτική πρέπει να γίνεται αλλά η μονομέρεια αυτών μου δημιουργεί συνειρμούς περίεργους

4 «Μου αρέσει»

Στην ουσία του θέματος… Πιστεύετε ότι ο Κολοβός βοήθησε καθόλου την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια? Εγώ πιστεύω ελάχιστα και πιστεύω ότι δεν πίεσε και τον εαυτό του για να μας βοηθήσει. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση είμαι 100% με τον πρόεδρο.

Δεν είμαι καθόλου φαν του Κολοβού. Και αν ο κανονισμός της ομάδας το επέτρεπε θεωρώ πως έπρεπε να είχε τιμωρηθεί για την αψυχολογητη κάρτα τότε. Τώρα όμως όταν κλείνεις πολυετές συμβόλαιο αναλαμβάνεις και το ρίσκο να μην σου βγει ο παίκτης. Δεν είναι δικαιολογία για να μην είσαι απόλυτα σωστός και τυπικά. Δεν ξέρω αν είμαστε φυσικά.

4 «Μου αρέσει»

Οπότε αναμένουμε απάντηση του κ Μπαντή, με συγκεκριμένες αθετήσεις του εγκεκριμένου κανονισμού. Γιατί αν δεν το κάνει είναι ύποπτη η στάση του.

4 «Μου αρέσει»

Έτσι είναι. Δεν βγήκε η επιλογή. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα συμβόλαιο που ουσιαστικά συνάπτεται για να προστατεύεται ο εργαζόμενος. Έχουν γίνει όλα ισιωμα στην γαμωχωρα τα τελευταία 15 χρόνια. Θες να τον διώξεις; Μαζί σου. Δώστου ότι λέει το συμβόλαιο, σε περίπτωση που δεν δέχεται λιγότερα, και τέλος.

Ένα άλλο πρόβλημα όμως είναι ότι εδώ σχολιάζουμε με βάση φήμες και κουτσομπολιά και off the record. Ας ενημερώνει η διοίκηση και τον κόσμο, δεν είναι κακό. Δεν είμαστε απλώς πελάτες που θα πάμε σε άλλο μαγαζί. Πιθανότερο είναι να πάνε αυτοί σε άλλο μαγαζί. Άρα σεβασμός στον κόσμο και πληροφόρηση.

Και σημειώνω ότι στην προκειμένη ακούστηκε ο ΠΣΑΠΠ, ακούστηκε η ΠΑΕ και οι μόνοι που δεν έχουν ακουστεί είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό για εμένα δείχνει ότι αυτοί σέβονται τον σύλλογο. Ας μην είναι οι μόνοι.

1 «Μου αρέσει»

Οι γάβροι στους ξένους παίχτες που δεν θέλανε να λύσουν το συμβόλαιό τους, κάνανε μπούκες μες στα σπίτια τους. Ή τους χρέωναν βιντεάκια με βίζιτες και τους πήγαιναν για κακοποίηση μέχρι να συνετιστούν. Στην Ηλιούπολη επί πολλά χρόνια τα συμβόλαια λυνόντουσαν με πιστόλια.

Τράβα γαμήσου ρε Μπαντή με την επιλεκτική ευαισθητοποίησή σου κι εσύ.

5 «Μου αρέσει»