Αλέξης Μπαϊραμίδης (LR-W)

Νομίζω έχει τριετές

2 «Μου αρέσει»

500 χιλιαρικα;;;!!!

4 «Μου αρέσει»

Τον πρώτο χρόνο!

αρα μεχρι αυτο το καλοκαιρι ειναι 500? μετα ειναι περισσότερο ή λιγότερο??

Εμένα μου φαίνονται πολύ λίγα πάντως.

Είναι υπαρκτές αυτές οι ρήτρες ή έτσι τα λέμε για να μην γκρινιάξει ο κόσμος όταν θα πάει στον ολυμπιακό β;

2 «Μου αρέσει»

Ειναι υπαρκτές οι ρήτρες απο τον μάνατζερ μπηκαν.

Λιγα δεν ξερω αν ειναι εμενα μου φαίνεται τεράστιο το ποσο και εισαι sl2 μη ξεχναμε!!

Και ανεβαίνει μετα τον 1ο

Το λέω γιατί για να μπεις στη λογική να βάλεις ρήτρα στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ενός δεκαπεντάχρονου σημαίνει ότι προσδοκάς πάρα πολλά από αυτόν και πιστεύεις ότι έχει δυνατότητες για τρομερή εξέλιξη. Με αυτά ως δεδομένα, 500k είναι ένα ποσό που οποιοσδήποτε από τους τέσσερις σιχαμένους μπορεί να δαπανήσει για να τον πάρει και να τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου πριν καν προλάβει να παίξει για σένα, κάτι που έχουμε βαρεθεί πλέον να βλέπουμε να συμβαίνει. Μισή σεζόν, τσουπ μεταγραφή.

Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν απαίτηση του μάνατζέρ του και άρα δεν θα ήθελε υψηλότερη αλλά όπως και να’χει, μου φαίνονται λίγα.

3 «Μου αρέσει»

Αλεξ αν σκασουν 500χιλιαρικα για να παρουν τον παικτη το καλοκαιρι εχοντας κανει 5 ματς ολα και ολα μιλαμε για τρελη επένδυση..

Επαναλαμβάνω εισαι SL2 ολα παιζουν το ρολο τους. Αλλα αν τα σκασουν και τον παρουν δεν μπορεις να κανεις κατι.

Τρελή επένδυση όχι δεν τη λες. Επένδυση χαμηλού ρίσκου είναι…

2 «Μου αρέσει»

500 χιλιάρικα εχει πλέον ένα νεόδμητο στη νέα Σμύρνη

2 «Μου αρέσει»

Απο που προκύπτει το χαμηλο ρισκο οταν πουλας εναν παικτη 500Κ με 5 συμμετοχες??

Εξηγεισε το μου λιγο.

Δεν σου εγγυάται κανεις την εξελιξη του παικτη οτι θα γινει Γιαμαλ. Επισης μπαινεις ξανα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστηριο με αλλα στανταρ πλεον και απο χαμηλοτερη κατηγορία.

Και έχεις και άλλους από πίσω…μεγαλη φουρνιά

Κι όπως όλοι ξέρουμε, χαμηλό ρίσκο, χαμηλή απόδοση σε μια επένδυση. Ψηλό ρίσκο, ψηλή απόδοση. Τεσπα θα φανεί.

2 «Μου αρέσει»

Ένα θεμα επισης ειναι η 3ετης διαρκεια του επαγγελματικου συμβολαίου ενός 16χρονου… μονο εμενα μου φαινεται μικρη (αν τον πιστευεις σαν παικτη?).

Είναι η ιδέα μου ή σε αυτές τις ηλικίες το σύνηθες ειναι 4 και 5 χρόνια?

2 «Μου αρέσει»

Αν ερθει αυριο η χ-ομαδα και σου σκασει στη μουρη μισο μυριο για ενα 16χρονο, η λογικη λεει τα παιρνεις και φιλακια.

Βεβαια αν αυτος ο 16χρονος καταληξει σε 3 χρονια να παιζει στην πρεμιερ με μεταγραφη 60 μυριων, τοτε πιαστηκες μαλακας.

Γιαυτο σε αυτες τις περιπτωσεις, το ποσοστο μεταπωλησης ειναι ΠΟΛΥ σημαντικοτερο και απο το ποσο της μεταγραφης καθαυτο.

Ειναι το κυριο μοτιβο που λειτουργουν ΟΛΕΣ σχεδον οι ομαδες-βιτρινες στο σουδαμερικα.

4 «Μου αρέσει»

Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω. Ας ελπίσουμε ότι έχουμε βάλει καλό ποσοστό μεταπώλησης.

1 «Μου αρέσει»

Επένδυση χαμηλού ρίσκου για τον Ολυμπιακό εννοώ. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που επενδύει αν τον πάρει, όχι εμείς.

Αααα για τον γαυρο μιλας…ουτε ο Μπαιραμιδης τέτοια ντρίπλα!!

Τεσπα κατσε μη δεν είναι ο γαυρος

3 «Μου αρέσει»

Αααα για τον γαυρο μιλας…ουτε ο Μπαιραμιδης τέτοια ντρίπλα!!

Τεσπα κατσε μη δεν είναι ο γαυρος

Κακό για την ομάδα να αρχίσει πάλι αυτή τη βιόλα να πουλάει παίχτες μετά από 2-3 συμμετοχές πριν προλάβει να επωφεληθεί και αγωνιστικά. Κράτα μια πισινή. Μην πανηγυρίζεις τέτοιου είδους πρόωρες πωλήσεις. Είναι λάθος. Προσπάθησε να στέκεσαι περισσότερο κριτικά απέναντι στα πράγματα…

1 «Μου αρέσει»