Αλέξης Μπαϊραμίδης (LR-W)

Δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε σελίδα για το παλλικάρι.

Απίστευτος στο τρίτο γκολ… θα μας απασχολήσει ξεκάθαρα στο μέλλον.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά 2 πιτσιρικάδες (Τσαντήλας, Μπαϊραμίδης) στέκονται για την ώρα μια χαρά σε ομάδα σλ2 και με λίγη εμπειρία και δουλειά θα κάνουν και για σλ1 εύκολα.

Το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς φέτος (ναι, και ο Γιούτος!!! αλλά τον βάζω σε άλλο τοπικ.)

6 Likes

Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό οι φυλλάδες του ποκ, θα τον κλείνουν για το καλοκαίρι

ΥΓ τον Τσαντήλα γιατί κάναμε τόσο καιρό να τον ξαναδούμε??

1 Like

Έτσι όπως πάει ο Βενάρδος φέτος, πως να βρει χρόνο ο Τσαντήλας. Επίσης, μη ξεχνάμε ότι σε λίγο επιστρέφει το πουλέν μου ο Πρίφτι που δεν τον βλέπει, αν και δύσκολο να παίξει φέτος.

2 Likes
4 Likes

5 Likes

Αρχίσαμε…

5 Likes

8 Likes

εκνευρίζει κι εσάς που πλέον νέους παίχτες τους λένε όλους “project” ή μόνο εγώ είμαι που το βλέπω σαν σκλαβοπάζαρο…?

3 Likes

αν τον πάρουν δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν με αντάλλαγμα 5 παίχτες από μέση και μπροστά το συζητάω εγώ πάντως

3 Likes

koulis-κουλης

1 Like

Πιο πολυ και απο τη λεξη «ολυμπιακος»

2 Likes

Για αυτό πρέπει να ανέβουμε το συντομότερο στην Α.

Με εκνευρίζει που θα ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο και οι πανιώνιοι θα είναι περήφανοι που «βγάζουμε παικταράδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο» ενώ είμαστε σα τη σκυλα που της κλέβουν τα κουτάβια

6 Likes

Το project Μανθάτης ήταν το πιο ιλαρό

2 Likes

Να προστεθει στο ISO καταστατικο παρακαλω

5 Likes

Τενεκέδες ΑΡΔ που έχουν μάθει πέντε λέξεις και τις κοπανανε στερεοτυπικά όπου να ναι

Για παράδειγμα επικό, ανατριχιαστικό, αδιανόητο και άλλες τέτοιες βαρυγδουπες παπαριές για να περιγράψουν αδιάφορες παπαριές

5 Likes

ε σε πιάνει μια αηδία σε πιάνει….

2 Likes

και πολύ άργησαν οι αρπάχτρες

1 Like

exploding in 3 … 2 … 1 ….

1 Like

Ο Ρούπτσος δεν είναι αφελής σε αυτό το κομμάτι, ξέρει ότι έχει ένα καλό ταλέντο στα χέρια του και δεν θα το δώσει έτσι. Και σίγουρα του έχει κάνει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, όπως και στον Σαρακασίδη.

Το θέμα, όπως πάντα σε αυτά, είναι το περιβάλλον. Αν το γραφείο του Τζόρτζεβιτς, στο οποίο ανήκει, φουσκώσει τα μυαλά σε αυτόν ή τους γονείς, θα δούμε άλλο έργο.

2 Likes