Δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε σελίδα για το παλλικάρι.
Απίστευτος στο τρίτο γκολ… θα μας απασχολήσει ξεκάθαρα στο μέλλον.
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά 2 πιτσιρικάδες (Τσαντήλας, Μπαϊραμίδης) στέκονται για την ώρα μια χαρά σε ομάδα σλ2 και με λίγη εμπειρία και δουλειά θα κάνουν και για σλ1 εύκολα.
Το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς φέτος (ναι, και ο Γιούτος!!! αλλά τον βάζω σε άλλο τοπικ.)
Έτσι όπως πάει ο Βενάρδος φέτος, πως να βρει χρόνο ο Τσαντήλας. Επίσης, μη ξεχνάμε ότι σε λίγο επιστρέφει το πουλέν μου ο Πρίφτι που δεν τον βλέπει, αν και δύσκολο να παίξει φέτος.
Με εκνευρίζει που θα ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο και οι πανιώνιοι θα είναι περήφανοι που «βγάζουμε παικταράδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο» ενώ είμαστε σα τη σκυλα που της κλέβουν τα κουτάβια
Ο Ρούπτσος δεν είναι αφελής σε αυτό το κομμάτι, ξέρει ότι έχει ένα καλό ταλέντο στα χέρια του και δεν θα το δώσει έτσι. Και σίγουρα του έχει κάνει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, όπως και στον Σαρακασίδη.
Το θέμα, όπως πάντα σε αυτά, είναι το περιβάλλον. Αν το γραφείο του Τζόρτζεβιτς, στο οποίο ανήκει, φουσκώσει τα μυαλά σε αυτόν ή τους γονείς, θα δούμε άλλο έργο.