Τώρα αρχίζει μια σειρά από παιχνίδια με ομάδες οι οποίες είναι όλες στα μέτρα μας και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μην μπλέξουμε.
Σπουδαία νικη, όλα καλά. Ωραία πράγματα και απο τον Οικονομίδη, αν και μου φαίνεται πολύ πίσω σε αθλητικά προσόντα. Εψαχνε τις κάθετες όμως, ειχε γενικά καλές στιγμές. Πόντος στον Ανιγκό.
Στα λίγα αρνητικά: ο Μπανανά κάνει γκέλες ακόμα και σε παιχνίδια χωρίς αντίπαλο πλέον. Ο μακράν ποιοτικότερος παίκτης μας μπορεί να υπογράψει απο τον Γενάρη όπου γουστάρει και όσο σκοράρει τόσο πιο δύσκολο να υπογράψει κανένα παλιόχαρτο με εμάς -η ίδια ιστορία κάθε χρόνο. Και κάποιος να πει στον Σπιριντόνοβιτς πως ο λόγος που ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο μπορεί να μην δινει τη μπάλα ούτε απο το αριστερο στο δεξί αμά γουστάρει, είναι ότι έχει βάλει μισό εκατομμύριο γκολ στην καριέρα του. Εχει κουράσει απίστευτα, απορώ που δεν του έχει χώσει καμια φάπα κάποιος συμπαίκτης του.
Το πιο σημαντικό από το ματς για μένα είναι ο Πίρiζ που αν και ο αργός φαίνεται πως ξέρει μπάλα, βελτιώνεται συνεχώς και μπορεί να βγούμε αλώβητοι από την απουσία του Κόρμπου. Υπενθυμίζω ότι είναι 28 και από βιογραφικό μέχρι πριν δυο χρόνια που πήγε για πετροδόλαρα, έχει εντυπωσιακό με 2 χρονιές βασικός στη Danubio και μετά άλλα τρία χρόνια βασικός στη Πενιαρόλ (με 8 γκολ μάλιστα). Και πέρσι πάντως ημιβασικός ήταν στην α’ εθνική Ουρουγουάης.
Πάντως τα δύο γκολ σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές του αρχηγού ήταν σαν glitch in the matrix και το σύμπαν έσπευσε να διορθώσει το λάθος. Περαστικά του.
Οχι πως δε θα το θυμαστε, απλα να υπενθυμισω οτι η περσινη κατρακύλα αρχισε απο το αντιστοιχο ματς με Ξανθη (19/11/17)…δυσκολο το βλεπω εστω κ το Χ…
Περαστικα στον αρχηγο, χτυπησε ασχημα…νομιζω θα λειψει ειδικα στα αποδυτηρια
Το καλό είναι οτι φαίνεται να ανοίγει το ροστερ. Πιρις δείχνει ανεβασμένος. Αυτος και ο Αλμπεργκ βάσει βιογραφικού πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν. Ερχονται και απο παγκο οι Τσιλουλης Καμαρα Σιντι Αλι που μπορούν να δώσουν καποιες ανάσες στη δυνατή τριάδα που έχουμε μπροστα. Νε βάσει την εικόνα του Μπανανα θα ήθελα να δω Σταυροπουλο βασικο.
Γενικά πάντως πιστεύω οτι ο Ανιγκο μακροπροθεσμα κανει καλη διαχειριση στο ροστερ. . Ο παραγκονισμος καποιων θα τους πεισμωσει.
Παιδιά να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου ,μιά και βρέθηκα μετα από πολύ καιρό στό γήπεδο’‘’
Γιά Κοτνικ δεν αναφέρομαι καθόλου ,αφου πλέον ειναι Νο 1’’
Πάμε Ντομιγκενς’‘Εμένα μου άρεσε αρκετά ,υπογραμίζοντας ότι δεν κανει τσάφ ,και κατι παραπανίσιο απο αυτά που χρειάζονται’‘Αντιθέτως ο Μπανανα,κανει το τσάφ οταν δεν πρέπει ,αλλά εχει ενα καλό προσόν,Οτι ειναι αρκετά γρήγορος και κατι ψευτοδιορθωνει’‘ο Κοτσιτς τωρα,δεν μπορω νά πω οτι μου αρεσει γενικά’‘Εβγαλα ενα και μοναδικό συμπερασμα γιάυτόν’‘εΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟς ,κακός και άτεχνος,χωρις προωθησεις ,ομως δεν περνάει αντίπαλος’‘Δρεπανι κανονικό,ισως χρειάζεται για κάποια παιχνίδια αμυντικα’‘Τιποτα παρα πάνω.Παμε Κουρντι τωρα’‘Μπορω να πώ οτι αυτή τη φορά ητανε θετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα ,[εριχνε τίς ψιλές του με καθε τροπο και απο κοντά τον αντίπαλο] θα δουμε αν συνεχισει σε καλύτερο πλάνο διορθωσις’‘Ο Ο ικονομιδης αρκετα ανεβασμενος και χαρισματικός’‘Μου άρεσε πολύ΄΄Ισως να παρει περισσοτερες πρωτοβουλίες΄΄Μετα Κειτά’‘Ενω μου αρέσει γενικά σε ολα τα μεχρι παιχνίδια ,χθες εκανε ευκολα λαθη ,δεν του βγηκε το παιχνίδι,αλλά προσπαθει γενικά΄΄Δεν εχει παντως καλό κοντρόλ και καθυστερει’‘Ισως ηταν η μερα’‘ο Κορμπος αρκετα καλός ,με τα γνωστα του ανεβοκαταβάσμετα ,αλλά ψυχη μεγάλη..Απογοήτευση ο Σπιριδονοβιτς΄΄Καθε παιχνίδι και χειρότερος΄΄Δεν δινει πασα ουτε στον εαυτό του΄΄απερίσκεπτα σουτ και τρίπλες για το τίποτα’‘Στη δε φαση του γκόλ…που θα έβανε και καθε ηλιθιος…έκανε αυτο που λέω…ηλιθιομάρα’‘‘ο Μασουρας άριστος και βροντερός στό πέρασμά του’‘ο Ντουρμι βαρυνε απότομα’’‘Εχω ξαναγραψει γιάυτον,Δεν φτάνει για 90 αλεπτο’‘Για τον Πιρις,δεν μπορω να γράψω κατι σπουδαίο ,απλά περιμένω μια καποια συνέχεια’‘Ομως μπορω να γράψω με καλά λογια για Αλμπεργκ’‘‘κατέχει μπάλα και θα χρειαστει ,γιατι δεν πουλάει οπου και όπου’‘Ελπιζω’‘Επισης και ο Καμαράς μου άρεσε γιατί προκαλει ΄δεος και ταχύτητα’‘Τωρα αν ξερει και μπαλίτσα και εχει και κάποια δεινότητα στό σκοράρισμα ,νομίζω οτι αξια θα φάει τον…Σπιρι’’‘Απογοήτευση απο Ανιγκό στο 2ο ημίχρονο’‘‘Εκλεισε την ομάδα πολύ γρηγορα λες και το παιχνίδι ητανε 1-0 και φοβόταν την διαχειρηση του παιχνιδιου ΄΄Κι εδω ρωτάω’‘Απο το πρώτο λεπτό προηγηθήκαμε ετσι΄;;;;Αν έμενε 1-0 μεχρι το 45,θα έληγε όπως έληξε το παιχνίδι; η θα ειχαμε καρδιακά προβλήματα κυριε προπονητά;;Γιατί αν θυμάστε ολοι ,ο Παναιτωλικός έπαιζε χωρις 4 βασικούς και τον καλυτερο τους σεντερ -φορ’’'Μιλησα