9η Αγωνιστικη ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ -Άρης

Παροτι ποτε μου δεν τους θεωρησα χειροτερους των νεατερνταλ συμπολιτων τους πρεπει να ομολογησω οτι πανω απο τα τεμπη μονο η προοδευτικη τουμπας ειναι αξια αναφορας.. τελικα αυτο ελαχε να ειναι το παιχνιδι που θα επιστρεψω στη μεκκα μετα απο χρονια. Κ επειδη φιλε Γιαννη-3 που κρατας ορθιο το φορουμ δε μας εχεις βγει πολυ γουρλης ειπα να το ανοιξω.

Θα το κανω με συναισθημα κ πιστη. Πριν πολλα χρονια σε ενα καραβι ενας ψηλος οπαδος κυανερυθρων ιδανικων μου ειχε πει το συνθημα ουτε τσακιρη ουτε κ μπεο μονο να πινω κ να λεω πανιολεο… ηταν τοτε που η πανιωναρα ξεκινησε να μας πληγωνει μετα την ευμαρια.. πολλα αλλαξαν απο τοτε μονο δυο πραγματα εμειναν ιδια. Εγω δεν εμαθα ποτε να πινω κ η πανιωναρα δεν σταματησε ποτε να μας πληγωνει. Δεν ξερω ποσοι διαβαζετε το φορουμ πια, ποσοι θα ειστε γηπεδο αλλα ελπιζω να δω γνωριμα προσωπα κ να τσουγκρισουμε κ κανα μπυρακι.. ασσος απο το ντυναμο μεχρι το επιτοκιο.

Ραντεβου σαββατο απογευματακι… ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Το άλλαξα για να έχουμε σε όλους τους τίτλους, με όλες τις ομάδες μια συνοχή.
Μη πέσεις να με φας.. :stuck_out_tongue:

sakil εκεί θα είμαστε δεν αλλάζουν αυτά!

Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Αρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Ο Γιάννης Μασούρας, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει θλάση στον ορθό μηριαίο. Στον παίκτη έγινε ένεση με πλασματοκύτταρα από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα και το επόμενο διάστημα θα εκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/panthires-tha-kanoume-o-ti-mporoume-gia-na-anoiksei-i-kerkida/4020259

Μια από τα ίδια κι εγώ, πολύ συγκινημένος που θα δω Πανιωνιο μετά το 1-2 με Ολυμπιακό το Δεκέμβρη του 2012. Δεν αντέχεται, 7 χρόνια απουσίας. Να μας θυμάστε πάντα εμάς του εξωτερικού όταν αποφασίζετε να μη πάτε γήπεδο…

Είμαι αισιόδοξος σήμερα, αν και είδα στον ύπνο μου ότι χάσαμε άπειρες ευκαιρίες και το φάγαμε στο 86’, στη μόνη αντεπίθεση του Άρη…

Παιδιά οποίος μπορεί ας γράψει τι χρειάζεται για να βγάλεις εισητηριο

Σίγουρα χρειάζεται αμκα,αλλά νομίζω και το ΑΦΜ κάνει. Καλό είναι να έχεις ταυτότητα,γιατί καμιά φορά τη ζητάνε.
Αυτά δεν ισχύουν για την 3,όπου απλά δίνεις το δεκάρικο και φεύγεις.

Ντάνιελ φιλ Μαλ!! Βάμος πανιωναρα!!

Επειδή δεν έχω και δεν μπορώ καν να βγάλω κάποια από αυτά, μου είπαν να πάω με διαβατήριο.

Το βλεπες το έπαιξες;…έπεσες έξω ένα λεπτό στο 85 το φάγαμε.

Χαχαχα. Έλα ντε. Πάντως ευχαριστημένος με το Χ, τελικά.

Οφείλω να πω, παρά τη μίζερη εικόνα εξέδρας και ομάδας, ανατρίχιασα σήμερα. Υπάρχει μια ψυχή σε αυτό το σύλλογο που ίσως από κοντά έχετε συνηθίσει, αλλά μη την υποτιμάτε.

Έχουμε και μια καινούργια οπαδό, στην 9χρονη κόρη μου. Έχει πάει γήπεδο μόνο στην Αγγλία, αλλά εδώ κράτησε το ενδιαφέρον της για 2 ώρες και ακόμα χοροπηδάει από την ένταση, φορώντας την επίσημη φανέλα…

Το χειρότερο από το σημερινό παιχνίδι είναι ο τραυματισμός του Μαξίμοβιτς…έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο και με τον περιορισμό στις μεταγραφές η πρέπει να βρούμε λαβράκι άνω των 24 το Γενάρη η να αναγεννηθεί ο Οικονομίδης…το κακό είναι ότι τα ματς περνάνε και ακόμα κουβαλάμε το μείον.το θετικό ότι βγάζουν ψυχή τα παιδιά,αλλά δεν έχουνε το γκολ που θα δώσει νίκες και μόνο με νίκες υπάρχει ελπίδα να βάλουμε από κάτω τη Λαμία.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1410847/larsonden-eimaste-eyharistimenoi

Τί ενοεί αυτό το μουνόπανο;;;Ειμαστε απογοητευμενοι λεει’‘’ Γιατι δεν κερδισαμε’‘Δηλαδη ΠΟΣΑ και Ποιος τους ειχαν τάξει και αφου δεν τά καταφέρανε [μαζι και ο απαραδεκτος διατητης] …κόντεψε να βαλει τα κλάματα Ωρε μανα//Τι εχουμε να δουμε ακομα’‘Τα στησιματα απο άλλες ομαδες ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ καθαρά’''Εμεις ποτε και Πως θα στησουμε;;;;χμμχμχμχμμ :confused:

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Όλοι ξέρουμε ότι το ρόστερ είναι περιορισμένης δύναμης,αλλά αυτό που έχουν το δίνουν. Βέβαια,Οικονομίδης και Ευαγγέλου δεν ήταν στο επίπεδο των υπολοίπων,αλλά η συνολική εικόνα ήταν καλή. Μη ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντι μας μια πιο ποιοτική ομάδα και έναν απαράδεκτο διαιτητή.
Μεγάλη απώλεια ο Μαξίμοβιτς.Δυστυχώς, θα φάμε πολύ Μανιάτη από δω και πέρα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου’‘για Ευαγγελου και Οικονομίδη’'‘συνεχως …πεφτουν σε αποδοση’'Η διατησια ηταν [περιποιημενη απο κάποιον] οι καρτες Απειρες ‘‘και χωρις λογο μπροστα στους αρειανους ,που το μαρτυρουν τα λεγόμενα τους στο τελος’’‘Σκασαμε που δεν κερδίσαμε λεει και με 10 παικτες’‘Τι να πεις’'Ειναι μακρυς ο δρομος ‘‘καπου θα την πληρωσουν [ειδικα αυτοι] γιατι σε λιγο θα ακουστει ενα μεγαλο κραχ απο το Αρειανο αφεντικο’’‘Τέλος παντων δεν μας αφορα’'Κυνηγαμε Λαμια και Παναιτω///Ολα γινονται

Ήμασταν κοντά σε μια ανέλπιστη νίκη.. κ η ισοπαλία είναι θετική κόντρα σε ποιοτικότερη ομάδα κ με 10 για ένα ημίχρονο. Ας είναι η αφετηρία για να μπαίνουν σε όλα τα παιχνίδια έτσι.. τους είχαμε ξεσκισει στο ξύλο. Κ που να μην έδινε τόσες κάρτες μονόπλευρα το κοράκι.. btw στη χαζή βουτιά του δικού μας 2η κάρτα. Βουτάει το Αρειανό τίποτα, κλοτσαγαν μπάλες τίποτα. Ενι Γουέι. Πολύ ψυχή κ το άξιζαν το χειροτροτημα τα παιδιά.. τεράστια απώλεια για το φετινό μας ρόστερ ο Μαξίμοβιτς.. πολύ πολύ κρίμα. Πάμε γερά κ μια πουτανα ομάδα την βάλουμε από κάτω.

Λίγο μίζερο το κλίμα χθες μέσα έξω αλλά δεν το λες κ έκπληξη. Κ πάλι μου χε λείψει η Μέκκα

Σόρυ αλλά η μόνη διαφορά που είδα σε σχέση με τα προηγούμενα είναι ότι απλά δεν μπήκαν μέσα οι ευκαιρίες του αντιπάλου..
“Ποδοσφαιρικά” το μάτς ήταν για διαφορά 2 και πάνω γκολ
Είναι απίστευτο ότι απ το 86 που ισοφαριστήκαμε μέχρι το 95 , τρώμε 6 καθαρες ευκαιρίες για γκολ με 2 δοκάρια
Δεν υποτιμώ καθόλου το 1 ημίχρονο με 10 παίκτες, και προφανώς ο Αρης είναι καλύτερος απο τον Αστέρα πχ απλά σε θέμα απόδοσης ατομικής κ ομαδικής το μάτς ήταν καρμπόν με όλα τα υπόλοιπα.. Μόλις τρώμε γκολ τελειώνουμε..

Δυστυχώς οι παίκτες μας δεν μπορούν…Συμφωνώ με Χρήστο. Το ματς ήταν αστείο κι απλά ο Άρης ήταν επιπόλαιος. Έχουμε κενά σε όλες τις γραμμές μας και δεν υπάρχει καμία βελτίωση ούτε ομαδική ούτε ατομική από την πρώτη αγωνιστική μέχρι τώρα.