Για την ήττα στο ρέθυμνο με 77-67, ο Μπαρτζώκας είπε
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσε συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη, αλλά εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης:
“Σίγουρα η νίκη του Ρεθύμνου είναι δίκαιη. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ με μια σημαντική διαφορά. Έχω όμως παράπονα από τους διαιτητές κυρίως για την αντιμετώπισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως τα σφυρίγματά τους δεν είχαν την ίδια λογική και στις δύο ρακέτες”.
Τι να πει κι αυτος, ευχαριστω που χρεωσατε τον Στιβενσον με δυο φαουλ στα πρωτα τεσσερα λεπτα; Οι αριθμοι διχνουν πως η ομαδα ειχε τρομερα προβληματα, ομως αν στα δυσκολα εκτος εδρας μας σφυριζουν οπως στο Μαρουσι, για παραδειγμα, δυσκολα θα παρουμε πολλα διπλα.
ΥΓ Ο χριστουγεννας ειναι πρωτος σκορερ του πρωταθληματος.
Ο Πηλοΐδης είναι αδιάφθορος. χα
Οταν βλέπεις βίντεο της άλλης ομάδας στην προετοιμασία του αγώνα, παρατηρείς και τους διαιτητές.
Δεν ήταν “διαφορετικοί” απο άλλα παιχνίδια εντός.
Η διαφορά με άλλα χρόνια, είναι οτι έχεις υλικό να κερδίζεις και τους διαιτητές.
Κώστα πολύ απλά έγινε αυτό που λες εδω και καιρό. Πήγαμε άκλαφτοι.Δεν πήγαν τα σούτ όταν αυτά είναι βγαλμένα σωστά και τέλος.Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Ο κις συνεχίζει το βιολί του. Κρατάει την μπάλλα 15 και σουτάρει.0 σε όλα πάλι.Δεν κάνει το άτομο για ομάδα με φανέλα με στόχους.Κάνει για ομαδούλες.Και το Μαρούσι του τότε ομαδούλα ήταν αλλά ποίος να με πιστέψει.Όλες οι ομαδούλες φέρνουν ένα μαυρούλη που μόνο ξέρει να σκοράρει(λέγε με τζαμπερ ας πούμε).Όλοι ξετρελένονται και όταν αυτός πάει σε σοβαρή ομάδα γελάει ο κόσμος. Με μπατή και κις άσσο θα έχουμε πολλά τέτοια. Το ξέρουμε. Ο Μπαρτζώκας κάνει οτι δεν γνωρίζει. Πάντως δεν τρέχει και τίποτα. Μπορεί και με την πεδουλάκιο ομάδα τα ίδια να γίνουν. Δν πτοούμαστε και προς το παρόν αφήνουμε του διαιτητές απο έξω. Του ξαναθυμόμαστε με τον ολυμπιακό εντός.
Ούτε εγώ τρελαίνομαι. Ήττα εντός προγράμματος για μένα. Όπως και με Ρόδο και Καβάλα. Δεν το έχουμε σε κάτι τέτοια μέρη. Ίσως κι αυτό να κάνει την διαφορά.
Ας πάρουμε το παιχνιδάκι στο χωριό μου για να ρεφάρουμε.
Υ.Γ. Στην κακή μέρα το παίκτη τον προστατεύεις και τον αφήνεις απ’ έξω. Βγάζεις χαρτιά εκ των έσω.