Λεβαδειακός - Πανιώνιος
Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς
Σάββατο 25/10/2014
Ώρα: 17.15
Λεβαδειακός - Πανιώνιος
Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς
Σάββατο 25/10/2014
Ώρα: 17.15
νίκη για να βουλώσει το στόμα του ο κομπότης
νίκη και θα τους φάμε όλα τα σουβλάκια
νίκη για να ξεκολλήσουμε
νίκη γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα και θα τους δείξουμε
νίκη γιατί έτσι πρέπει
Ολα στον ασσο!!
Δεν εχουμε κερδισει ποτε και ο Λεβαδειακος δεν εχει νικη.
Απλα θα εχει αποδοση Μπαρτσελονας οπως και περισυ!
θα πω τρελό κλισέ:
Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε…
πάμε, κερδάμε και φεύγουμε
Και ο Πας είχε να μας κερδίσει χρόνια και έσπασε … πάμε τώρα να σπάσουμε το δικό μας αρνητικό σερί στη Λιβαδειά…και για να αλλάξει το γούρι όσοι πάμε να φάμε πίτσα και οχι σουβλάκια… χάλια είναι έτσι κι αλλιώς
άλλη μια ήττα! έχω πέσει σε “απύθμενο χωνί” απαισιοδοξίας
Υποκλίνομαι ! ! !
Κλασικά χάνουμε από τους ουραγούς της βαθμολογίας, άλλωστε (μη ξεχνάμε τις δυο ήττες από Άρη πέρυσι).
Και το Χ καλό θα είναι εκεί…
Πρέπει να ξυπνήσουμε, είμαστε 3 βαθμούς από τον υποβιβασμό κι ακόμα δεν έχουμε παίξει Γαύρο, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο. Τελειώνουν τα βατά ματσάκια. Πρέπει να βρούμε κάπου, που δεν υπολογίζαμε, 3 βαθμούς. Ας είναι αυτοί.
κερδίζουμε με δυσκολία αλλα κερδίζουμε αυριο στη Λιβαδειά
kataramena souvlakia
τΡΙΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ 90’‘’‘’‘’‘’‘παραγνωριστηκαμε μου φαινεται ‘‘Ειναι ντροπη και απαραδεκτο νεα παιδια να μην εχουν σταγανο τοτε που χρειαζεται …και το εχουν κατι αμπαλοι της Λεβαδειας’’‘Κυριολεκτω ‘‘αυτοι οι δυο που μας εβαλαν το γκολ…εκαναν μια εκδρομουλα μεχρι την περιοχη μας …και μεις τους Φιλοξενησαμε ‘’’’ Ενα ξεροκοματο ηταν μοναχα;;; αβρεχτο παξιμαδι’’'Ντροπη ρε ![]()
Θελετε να σωσετε την ομαδα ‘‘θελετε μεταγραφη;;;; Κοφτε ποδια ρε κουτορνιθια’’‘θα παιξουν και αλλοι 2-3 αγωνες ‘‘τι εγινε δηλαδη;;;
Απαραδεκτο,αχωνευτο , τρεις αγωνες στο 90 φευγα’‘ασαλιωτα Νοιωθω αηδια’’’'Τι ηταν ρε ο βαθμος;;;μια προβολη,ενα σκληρο τακλιν,ενα κρατημα μια καρτα εστω μαλακισμενα…
Αυτές οι ήττες όταν έρχονται έτσι και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό, είναι Α-ΧΩ-ΝΕΥ-ΤΕΣ !!!
Κάπου διάβασα ότι ο Λεβαδειακός είχε μόνο 2 κλασσικές ευκαιρίες σε όλο το ματς, ενώ εμείς παίξαμε αξιοπρεπώς, κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά ήμασταν κακοί στο τελείωμα. Ισχύει;
Τελος πάντων, υπομονή, επιμονή και στήριξη.
Θα δούμε, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!
ΥΓ: Φέτος, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και -ειδικά- στο μπάσκετ, θα φανεί πόσο Πανιώνιοι είμαστε.
–
EDIT: Bλέπω και ξαναβλέπω το γκολ και είναι καθαρή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης (ίσως και λόγω κούρασης) κάτι συνηθισμένο στα τελευταία λεπτά από άπειρους παίκτες. Ο μπακ (νομίζω) του Λεβαδειακού κατεβάζει μόνος του (πριν την σέντρα) την μπάλα από δεξιά, περνάει σχεδόν ανενόχλητος δύο δικούς μας, βγάζει πάσα σε παίκτη που δεν έχει πίεση από αμυντικό μας πάνω του, αυτός κάνει την ασίστ σε τελείως ξεμαρκάριστο πάικτη και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο αμυντικός μας που πάει να κόψει στο σούτ είναι άτυχος γιατί η μπάλα περνάει από κάτω του άσε που έτσι κλείνει το οπτικό πεδίο στον Παπαδόπουλο ο οποίος δεν κάνει καν προσπάθεια να πέσει, χωρίς να φταίει το παιδί ήταν φαλτσαριστό σούτ στην κίνηση από σχετικά κοντά. Κρίμα, γιατί, τώρα που είδα τις φάσεις είχαμε καλή γενικά παρουσία. Σίγουρα καλύτερη από τα Γιάννενα, κάτι που πρέπει να το δούν το προπονητικό team γιατί στην Ν. Σμύρνη θέλουμε τους σίγουρους βαθμούς ειδικά με αυτούς που μας ανταγωνίζονται για τον μη υποβιβασμό. Και απέναντι σε άμυνες με 10 παίκτες πίσω όπως οι παγουράδες, θέλει πιο έξυπνη τακτική.
Η ομάδα ήταν καλή χθες έπαιξε αυτό που μπορεί, έχασε 3 απο αυτά που ΔΕΝ χάνονται απλά σε όλο τον αγώνα σου έβγαζε την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και θα χάσεις…
Επιμένω.. το πρόβλημα δεν είναι επιθετικό… αμυντικό είναι!!!
τώρα είσαι ιδικός και στην μπάλα !!!
Άντε στην πλατεία κουκλίτσα μου…
Εμείς δεν κράζαμε τον τερεζόπ. για τον ΙΜΠΑΓΑΣΑ…
Ας τα φάμε στην μούρη τώρα..
Η ο μπούζας θέλει παιχνίδια ή απλά ο τύπος είναι χασογκόλης…(ελπίζω το πρώτο, αλλά όταν καίγεσαι για βαθμούς δεν σκέφτεσαι ποιό παιδάκι θα αναδείξεις)!!!
Πότε είπαμε επιστρέφει στον ΠΕΙΡΑΙΑ ο κολοβός??? Χτές???
Αναπολώ τον γουνδουλάκη ώρες ώρες…
Επιθετικό θέλουμε και κανά φιλικό Δευτέρα μέτα από μάτς για να πέρνουν παιχνίδια η ρεζέρβες!!!
Τέλος αυτό που είδα εγώ είναι ότι ο ΤΕΡΕΖΟΠ αρχίζει να ακούει εξέδρα ή παράγοντες.. και δεν τον/μας βλέπω καλά.
Πολύ σωστά ΟΛΑ αυτά!
[quote=“βαρουχιξ”]τώρα είσαι ιδικός και στην μπάλα !!!
Άντε στην πλατεία κουκλίτσα μου…
Εμείς δεν κράζαμε τον τερεζόπ. για τον ΙΜΠΑΓΑΣΑ…
Ας τα φάμε στην μούρη τώρα..
Η ο μπούζας θέλει παιχνίδια ή απλά ο τύπος είναι χασογκόλης…(ελπίζω το πρώτο, αλλά όταν καίγεσαι για βαθμούς δεν σκέφτεσαι ποιό παιδάκι θα αναδείξεις)!!!
Πότε είπαμε επιστρέφει στον ΠΕΙΡΑΙΑ ο κολοβός??? Χτές???
Αναπολώ τον γουνδουλάκη ώρες ώρες…
Επιθετικό θέλουμε και κανά φιλικό Δευτέρα μέτα από μάτς για να πέρνουν παιχνίδια η ρεζέρβες!!!
_Τέλος αυτό που είδα εγώ είναι ότι ο ΤΕΡΕΖΟΠ αρχίζει να ακούει εξέδρα ή παράγοντες.. και δεν τον/μας βλέπω καλά.[/_QUOTE]
Me bold το 1o που κατάλαβα και συμφωνω.
Με Italic το 2ο που κατάλαβα αλλά δεν θέλω να συμφωνήσω… ακόμα τουλάχιστον…
Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν στάτους απ το Κουρκούτι με σχόλια του Ιβάν Σαββίδη για όσους ξέρουν..
Παρακαλώ, όχι τα ερωτικά σας εδώ μέσα
![]()
Ουρτ ρε χαμένο !!!
ps : δεν κερδάμε λέμε στη Λιβαδειά, τα τετ α τετ συνεχίζουμε και τα χάνουμε από πέρσι