7η αγωνιστική Play-out:Ατρόμητος-Πανιώνιος

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 19:15

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

**Αποστολή:**Αρσε, Αραμπούλι, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλλου, Κιάκος, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

Τελευταίο παιχνίδι στην Α εθνική; Θα δείξει.

Έχω ένα άσχημο προαίσθημα ότι θα καταφέρουμε καλό αποτέλεσμα, αλλά όχι διαφορετικό από αυτό της Ξάνθης…

Γρίβας εκτός αποστολής… Ευτυχώς με επιστροφή Ντομίνγκες!

Μέσα έπεσες εν πολλοίς.

Ολοκληρώθηκε μια μαύρη χρονιά. Ότι και να λέμε βάλαμε 20 γκολ σε 33 αγώνες. Η ΠΑΕ έχει φανερά και κρυφά χρέη άνω των 6 εκ. Δεν έχει παίκτες αξίας να πουλήσει. Οι τελευταίοι αξιόλογοι Μασούρας και Ντουρμι δεν μάθαμε πόσα έβαλαν στα ταμεία της ομάδας. Χωρίς Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τουλάχιστον 1,5 εκ δεν μπορεί να επιβιώσει ακόμη και στην Α εθνική. Πρέπει να υπάρξει οικονομικός απολογισμός και προγραμματισμός. Τα χρέη δεν νομίζω να σβηστούν χαριστική στη σημερινή εποχή. Ρεαλιστική πρόταση πρέπει να υπάρξει μια ακόμη χρονιά με αύξηση χρέους και αγωνιστική πτώση δεν οδηγεί πουθενά. Ο κόσμος κουράστηκε.

Restart

Απόψε για κάποιους κάτι «έσπασε» μέσα μας. Αναμενόμενο ήταν αλλά έσπασε.
Εσύ που μας γέμισες ελπιδες και μας απογοήτευσες, δεσμεύτηκες να μιλήσεις. (https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1411705/tsakiris-ta-pragmata-den-einai-etsi-opos-ta-emfanizete-ston-panionio).
Μίλα …

Θα είχε ενδιαφέρον αν απαντούσε στα πολλά που ρωτάνε οι πάνθηρες. Δεν θα κρατήσω την αναπνοή μου που λεν και οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Αν τον τσιγκλίσει κάτι…