6η Αγωνιστική Πανιώνιος - ΑΓΟΡ

Τα είπατε όλα, αλλά θα το ξαναπώ,η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που έχει 4 αμερικάνους και οι 4 ρολίστες, ούτε ένας πρωταγωνιστής.

Καλά, κι ο Ολυμπιακός με ξένους ρολίστες πήρε πέρσι την Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει κάτι εξ ορισμού κακό σε αυτό. Αλλού είναι το πρόβλημα.

Έχεις δίκιο, αλλά ο Ντόρσευ ήταν καλύτερος από Παπαδόπουλο, Γλυνιαδάκη, ο Λο καλύτερος από Σλούκα, Μάντζαρη και αν δεν είχε τραυματισμό θα έπαιζε πολύ περισσότερο, ο Χάινς ρολιστάς αλλά καλύτερος του Άντιτς ή του σημερινού, Μαυροειδή, αν κάνεις ανάλογες συγκρίσεις για τους δικούς μας Πέιν, Γκιμπς, Μιλμπούρν μάλλον θα απογοητευτείς, εξαίρω τον Μπούκερ, αν και με υγιή Καββάδα θα ήταν κι αυτός στις εφεδρείες. Τέλος μια ομάδα με περιρισμένο μπάτζετ σαν και τη δική μας θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερες επιλογές στους ξένους της, το Ρέθυμνο, ο ΚΑΟΔ, το Περιστέρι καλύτερο scouting είχανε, δεν το νομίζω, ας ελπίσουμε στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε.

Εγω πάλι θα είμαι απλά γιατί είμαι Πανιώνιος. Θεωρώ απαράδεκτα τα γιούχα έστω και αν είχαμε να δούμε τέτοιο χάλι επαναλαμβανόμενο μάλιστα , απο εποχής Κιουμουρτζόγλου και Κυρίτση. Τελικά πάει ο Σκουρτόπουλος και δεν τον έφαγα εγώ. Εξακολουθώ να λέω ότι δεν είναι τόσο κακός.
Ερώτηση που κάνω και που μου την έχουν κάνει. Ο Οικονόμου τι ακριβώς κάνει στον πάγκο;

Την μοναδικη φορα που ειχα κραξει προπονητη μας ηταν τοτε με τον κιουμουρτζογλου. Δυστυχως το ξανακανα την Κυριακη για δευτερη φορα!

Παμε να καταλαβουμε ποσο αχρηστοι ηταν τελικα οι 4 αμερικανοι. Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα διαφοροποιηθει η γνωμη μου τουλαχιστον για καποιους απο αυτους με τον νεο προπονητη.