ΟΛΟΙ ΛΑΜΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Πάμε με τις άμαξες, παίρνουμε εισιτήρια απ έξω και πάμε και καθόμαστε όλοι μαζί σε μια γωνιά. Δεν τους αφήνουμε μόνους τους.
Εμείς θα είμαστε εκεί.
Κλεινει (τσαμπουκα) το Πανιωνιο γραφειο και 16:00 ξεκιναμε απο Κολωνο.
Ισως να υπαρξει και μια κενη θεση στο Candy (θα ξερουμε σιγουρα κυριακη πρωι), για οποιον ενδιαφερομενο.
τα λεμε μεσα Grissino.
Ακούστε τί έκανε ο Μελισαν…και τό λένε τα αεκάκια με καμάρι’‘’
Κατάφερε λέει …το παιχνίδι Λαμίας -αεκ να γίνει στη Ριζούπολη [όπου και κατάφερε με ανύπαρκτο πέναλτυ να κερδίσει η κούλα]…και έδωσε μετά το οκέυ να παίξει πλέον η Λαμια στην έδρα της ,εναντιον του Πανιωνίου ,ωστε να κόψει βαθμό …γιατί άκουσον - άκουσον ‘’‘’‘μόνο τον Πανιώνιο υπολογίζουν φέτος τα κοτόπουλα για ΑΝΤΙΠΑΛΟ’‘’’ μΆΛΙΣΤΑ…Κατα τά άλλα …δεν εχουμε πλέον μπαράκες κόκκινες …αλλα κιτρινες = να φάνε και οι κότες Μιλησα εγκύρως
Το παιχνίδι Λαμία-Κοτόπουλα έγινε στο Περιστέρι…βέβαια και στη Λαμία να γινόταν με τέτοιο πέναλτι θα περνάγανε.
δε θα ειναι ευκολο αλλα… ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ να ειμαστε (τουλαχιστον) 2 βδομαδες πρωτοι
Πανιώνιος είσαι, όταν σου κάνουν δώρα συχνά ανταποδίδεις την ευγένεια…
αλλα… μήπως να κάνουμε μια εξαίρεση;;;;;;
ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δύσκολο ματς εκτός έδρας πάντως και χωρίς Ντούρμι ελπίζω να έχει χώρους ο Πράσινος Samed.
Καμία εξαίρεση.
Με το που ήρθαν έτσι τα υπόλοιπα αποτελέσματα, συνειδητοποίησα ότι αποκλείεται να κερδίσουμε.
Κλασική περίπτωση υψοφοβίας που τους έχουν ήδη κοπεί τα πόδια στην ιδέα του να είναι μόνοι πρώτοι αύριο βράδυ. Όπως είπες, Πανιώνιος είσαι!
1-1, το πολύ…
Εδώ έπαθαν υψοφοβία οι δικέφαλοι μη και ξεφύγουν από το γαύρο, εμείς δεν θα πάθουμε; Αν και τα πολλά τέτοια ματς πέρυσι μπορεί να μας συνηθίζουν σιγά σιγά. Είναι και εκτός… Πάντως θα είναι ωραία! Πάμε!
ΕΔΩ —> http://www.stadia.gr/lamia-f/lamia-f-gr.html
Στάδιο επιπέδου Α’ Εθνικής δεν ήταν ποτέ, ούτε καν και το 1952 που πρωτοχτίστηκε. Πάντως είναι χτισμένο σε γραφικό μέρος (λένε οι ντόπιοι) με ωραία θέα το όρος Όθρυς.
Ελπίζω αύριο το χορτάρι -τουλάχιστον- να είναι σε υποφερτή κατάσταση. Υποτίθεται ότι πριν περίπου 10 χρόνια έβαλαν πλαστικά καθίσματα και το απαραίτητο από την SuperLeague σκέπαστρο στην εξέδρα των …“επισήμων” μόλις τοποθετήθηκε. Γενικώς θα έχει πολύ γέλιο η φάση, είχα βρεθεί σε πολλά τέτοια γήπεδα για αγώνες της Β’ Εθνικής το 1992-'93 και 1996-‘97 και γενικώς τα επαρχιακά γήπεδα ειδικά των ομάδων που βολοδέρνουν από Β’ εθνική και κάτω είναι τελείως για τα μπάζα, λες και είναι “time machine” και μόλις μπεις …διακτινίζεσαι στην Ελλάδα της δεκαετίας του '50 με '60.
Αλλά πλάκα-πλάκα το ματσάκι δεν θα είναι καθόλου εύκολο αύριο, αλλά πιστεύω ότι με την πρέπουσα σοβαρότητα θα πρέπει να το πάρουμε. Αρκεί να μην τσιμπήσει ο Μασούντ διότι έχει να πέσει πολύ κλωτσιά και καλό είναι να πάει προετοιμασμένος.
Εύχομαι παρά την γελοία και αντιδημοκρατική απαγόρευση του υπουργείου η πρόσκληση από τους Λαμιώτες να ισχύει και να ακουστούν πάλι οι φωνές των Πανθήρων από την τηλεόραση. Καλά να πάτε λοιπόν και με το καλό να γυρίσετε με την νίκη.
Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα κερδίσουμε , ώστε να πάμε μόνοι πρώτοι , που όποτε είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα κερδίσουμε , κερδίζουμε πάντα.
Μπέρδεμα.
ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΥΤΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ!!!
Το μήνυμα σου σε συνδυασμό με τη Δευτεριάτικη μουντίλα μου φερνει τασεις αυτοκτονίας.
1-2 σημερα
Αν κατι ξερουμε να κανουμε ειναι να συμβαλλουμε σε εορτες και να πεταμε ευκαιριες οποτε φυσιολογικα δεν θα περιμενα ουτε βαθμο εκει, αλλα η Λάμια δεν σκοραρει. Αν πιασουμε κανονικη αποδοση και ειμαστε ευστοχοι τοτε φευγουμε απο εκει με ενα γκολακι… 0-1 στο 11’ η στο 56’ με Σπυριδων απο ασιστ Μασουντ.
Ένα Γεσίλ και ένα Μασούντ με πέναλτι είναι τα δικά μας. Αν φάμε μέχρι ένα θα κερδίσουμε.
Πιάνομαι για ακόμα μία φορά ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ! Ποιός είναι ο “Πράσινος Samed” (και γιατί) ![]()
ΥΓ: Εγώ πάντως λέω ότι έστω και με την γνωστή στομαχική ανακατωσούρα, σήμερα θα φύγουμε με τους 3 πόντους από την Λαμία, όπου εγώ θα πήγαινα μπώ-δεν μπώ καθώς τα ψητάδικα εκεί στην πλατεία Διάκου δεν παίζονται (δεν λέω ονόματα για να μην κατηγορηθώ για …μεροληψία).
Yesil = πράσινος στα τουρκικα Δημητρη
Eυχαριστώ, δεν είχα ιδέα, ούτε καν ότι το Samed είναι το επίθετό του. Πάντως καλό παικτάκι αν και επιρεπής σε τραυματισμούς. Είναι και από το πολύ όμορφοDüsseldorf μακάρι να βοηθήσει όσο μείνει στον Πανιώνιο.
Samed είναι το μικρό!
Γμτ, ΔΕΝ την έχω την τουρκική γλώσσα !!! ![]()