6η Αγωνιστική: Λαμία - Πανιώνιος

02 Οκτωβρίου 2017 19:30

NS1

Ξέρουμε αν θα πάρουμε εισιτήρια; Πόσους χωράει; Θα πάνε για σολντάουτ λόγω της ιστορικής σημασίας του αγώνα; Θα κάνει ολόκληρη κωλοτούμπα ο Μπρέσκα όταν ξανασκοράρει ο Γεσίλ ή θα μας αφήσει πάλι με ημικυβιστήσεις; Θα δείρει ο Τούρκος το Σουγκλάκο;

Επίσημα δύσκολα θα πάρουμε λόγω μικρής χωρητικότητας. Ανεπίσημα υπάρχει επικοινωνία αντίστοιχη με αυτή που υπήρχε με τους Αγρινιώτες οπότε θα δούμε , πιστεύω θα πάμε κανονικά.

ΚΑΙ θα πάρουμε ΚΑΙ θα πάμε!

Διπλο στη Λάμια με γκολ Φιορε και Σπυριδων.

_______________Κοτνικ
Βαλεντινος__Μπανανα_Γκιοατα__Σαραμαντας

___________Κορμπος_Σαββιδης
______________Μασουντ
Σπυριδων______________________Χατζαφι
_______________Φιορε

Η ενδεκάδα που έχει μόλις παίξει ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων χρόνων απαγορεύεται να αλλάξει, ακόμα και ο Σιώπης να είναι έτοιμος, ακόμα και να μην ταιριάζει στον επόμενο αντίπαλο.

Σωστο κι αυτο, αλλα πως αφηνεις εξω τον Φιορε απο αυτο το ματς?
Θα μ’αρεσε να δω αυτη την 11αδα ειδικα εναντια σε τετοιο φιζικαλ ματς.

ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι τί δικαιολογία θα ξεφουρνίσω αυτή την φορά στην δουλίτσα μου για να φύγω νωρίτερα.
προτάσεις δεκτές, γιατί έχω αρχίσει να στερεύω

Και γω το ιδιο…Το μονο καλο ειναι οτι παιζουμε 7μισι οποτε και 4μισι να φυγω 2 ωριτσες περιπου θα προλαβω..

Παίδες εγώ σας προτείνω να πείτε την αλήθεια για το τι θέλετε να κάνετε, να βρείτε κάποιον/α συνάδελφο να σας καλύψει κι απλά να κάνετε το ίδιο κι εσείς στην επόμενη ευκαιρία για ανταπόδοση.

εννοείται φίλε. ευτυχώς υπάρχουν ακόμα συνάδελφοι που καταλαβαίνουν ακόμα από αρρώστιες και τρέλες και τους ανταποδίδουμε βέβαια.

Η αλληλεγγύη είναι για τις κοπάνες
δεν μένω στην δουλειά
θα πάω στις αλάνες…

παιδιά, να τρέχετε σύμφωνα με το όριο ταχύτητας και να κρατάτε αποστάσεις!!!

Ρε δείξτε τους ένα βίντεο του Μασουντ να ξεστραβωθούν που θέλουν και χάρες.

Επιστρέφουν ολοι οι τραυματίες μαζεμένοι. Εχω τρομερό ενδιαφέρον να δω πως θα προσεγγίσει ο Γρηγοριου το ματς και κυρίως την εντεκάδα. Θεωρητικά κρατάς τους ίδιους έντεκα, οπως λέει και ο Παρασπορος, αλλα βλέπω τέσσερα σημαντικά ερωτηματικά:

1. Αν είναι καλά ο Οικονόμου, τον αφήνεις πάγκο; Για εμένα υπάρχουν στον Πανιώνιο τρεις παίκτες που είναι αναντικατάστατοι, ακόμα και αν παίζουν με δεμένα τα μάτια: οι τρεις αρχηγοί μας. Εκτος απο το οτι ειναι καλοί παίκτες, κυρίως είναι και οι ηγέτες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο Γκιοατά στην πρώτη γκέλα του Μπανανά καταρρέει (και το ανάποδο), αλλα με τον Οικονόμου μέσα, ακόμα και οταν είναι στις κακές του, οι υπόλοιποι τριγύρω του δείχνουν πιο σίγουροι. Για τη Λαμια ειναι το πρώτο εντός, οπότε θα προσπαθήσουν να πιέσουν στο πρώτο εικοσάλεπτο φαντάζομαι, και στην πίεση το Καμερουνέζικο δίδυμο δεν έχει ανταποκριθεί τόσο καλά.

2. Βαζεις Σιώπη αντι για Σαββίδη; Εγω δεν θα το προτιμούσα και πιστεύω πως ο Σαββίδης ειναι ο πιο αδικημένος (απο την κερκίδα) παίκτης του Πανιώνιου φέτος.

3. Φιορίν ή Γεσίλ; Πάντα θα ψηφίζω τον πρώτο, αλλα ο τεμπελάκος έβαλε το γκολ του την Κυριακή και φορ που έχει σκοράρει δύσκολα τον κρατάς στον πάγκο. Αλλαγή ο Φιορίν στο 60, χειροκρότημα απο τον κόσμο της Λαμίας και γκολ χωρίς πανηγυρισμό στο 73.

4. Ο Μασουρινιο έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, αρα και αυτό θα υπάρχει στο μυαλό του κόουτς.

Πολλά και ωραία ερωτηματικά, ως συνήθως ολοι θα κρίνουν τον προπονητή απο το αποτέλεσμα, οπότε σε περίπτωση γκέλας θα γκρινιάξουν. Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, συνεχίζει να δίνει ευκαρίες σε όλο του το ρόστερ και να κρατάει βασικούς και αναπληρωματικούς σε εγρήγορση.

Όσο τρελό κι αν φαίνεται , μετά από την καλύτερη εμφάνιση μας εδώ και καιρό , το να γίνουν 3 αλλαγές, ίσως είναι και το πιθανότερο.

Αν δε μπει τώρα ο Οικονόμου, η επαναφορά του στην ομάδα πάει για 14 Οκτώβρη στο εντός με γαύρο , δηλαδή μετά από 2 μήνες(!!) αποχής και σε ματς φωτιά. Χλωμό το βλέπω.

Σιώπης δύσκολα θα μείνει έξω. Αλλά το να βγάλεις το Σαββίδη μετά την προχθεσινή του εμφάνιση είναι έγκλημα , θα γίνει emo. Τώρα που συνηθίσαμε τον Μασουντ με περιβραχιόνιο , ίσως είναι η ώρα της ξεκούρασης για Κόρμπο. Αλλά αυτό το λέω εγώ , οπότε Σαββίδης πάγκο.

Στα άκρα εκεί που καιγόμασταν και λέγαμε πως θα βγει η χρονιά με Μασούρα-Λάμπρου , τώρα με Σπύρο , δεν ξέρουμε ποιον να αφήσουμε έξω. Σπύρος μεγάλη σβούρα , θα τον ήθελα καλύτερα για ένα δυνατό ημίωρο στο τέλος είτε το ματς είναι 1-0 , είτε 0-0 , είτε 0-1. Μασούρας βοηθάει παντού στα εκτός και πλέον με δυνατό ανταγωνισμό θα προσπαθεί ακόμα περισσότερο , φάνηκε αυτό και προχθές.

Μπροστά το Γεσίλ 70’ - Ντούρμι 20’ νομίζω δε σπάει με τίποτα τουλάχιστον σε αυτό το ματς.

Αναρωτιέμαι αν ήταν σε αυτό το γήπεδο που προ τριακονταετίας είχα παρακολουθήσει το καυτό τοπικό ντέρμπι Γοργοπόταμος - Ροδίτσα.

Ο μόνος που μπορεί να παίξει σύμφωνα με Γρηγορίου είναι ο Μανώλης. Οι άλλοι 2 μάλλον μετά τη διακοπή.

όποτε έχουμε νέα για εισιτήρια, ας πέσει ένα σύρμα κι εδώ…

θενξ!

http://www.gazzetta.gr/football/article/1143381/horis-kosmo-sti-lamia-o-panionios

Αντε γαμή
άντε γαμήσου υπουργέ,
άντε γαμήσου υπουργέ
και ΠΑ και ΝΙ και Ω και ΝΙ και ΟΣ