Αφηνουμε πισω το παιχνιδι με αστερα και παμε μονο για νικη με πανθρακικο γιατι στο τελος της σεζον μπορει να αποδειχθει πιο πολυτιμη και απο αυτες με ηρα και παο.εμπιστοσυνη σε ουζου ειμαι σιγουρος οτι φαγανε τρελο κραξιμο οι παικτες μετα το παιχνιδι οποιος θελει ας δει δηλωσεις με το τελος του παιχνιδιου ‘‘καποιοι δινανε ακομα συνεντευξεις’’ και συν.τυπου φανερα εκνευρισμενος.προσωπικα χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους υπαρχει ενας προπονητης που εχει νοοτροπια πρωταθλητη, αλλες χρονιες θα λεγαμε ‘‘ενταξει ηττα μεσα στο προγραμμα’’
Συμφωνω με τους ..προλαλησαντες απο πανω’‘’‘αλλα πρεπει να παιξουμε απο την αρχη πιο επιθετικα’‘‘αν μεσα στην εδρα μας ψαχνουμε μονο ενα γκολ…τοτε βαδιζουμε στα τυφλα’’''Στην εδρα μας οτι και να γινει ,οπως και να παιξει ο αντιπαλος παμε για 2 γκολ διαφορα …αλλιως
Ισοφαριστηκαμε απο μια ομαδα που δεν εκανε ουτε μια επικινδυνη φαση αλλά απο το 60 και μετα μας επαιζε στο μισο γηπεδο γιατι δεν μπορουσαμε να κρατησουμε μπαλα. Αυτοι που μπήκαν αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ο Χαλκιαδακης μαλλον πρεπει να γραφτει στην παλη, γιατι για ποδοσφαιριστής δεν μοιαζει.
Η διοίκηση πρεπει να τους παρει πισω το πριμ που τους εδωσε μετα τη νικη με τον ΠΑΟ.
Υ.Γ. Η ανακοινωση για τη διαιτησια ηταν περιττη! Δεν εχω δει αλλο παιχνιδι φετος αλλα η ομαδα ήταν για γελια ή καλύτερα για κλαματα σημερα. Δεν λεγεται μπαλα/ποδοσφαιρο αυτο που παιξαμε.
Ισοφαριστηκαμε απο μια ομαδα που δεν εκανε ουτε μια επικινδυνη φαση αλλά απο το 60 και μετα μας επαιζε στο μισο γηπεδο γιατι δεν μπορουσαμε να κρατησουμε μπαλα. Αυτοι που μπήκαν αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ο Χαλκιαδακης μαλλον πρεπει να γραφτει στην παλη, γιατι για ποδοσφαιριστής δεν μοιαζει.
Η διοίκηση πρεπει να τους παρει πισω το πριμ που τους εδωσε μετα τη νικη με τον ΠΑΟ.[/QUOTE
Λιγα γραφεις φιλε μου’’ Οσο για την διοικηση…τα ..ξαναπηρε σημερα ‘‘Αρα καλυτερα ειναι στην τσεπη ‘’’ Γαμησε τους ολους σημερα’’
Αλλα με τετοια μυαλα ..περιμενουν να γεμισει το γηπεδο;;;για ποιο πραγμα …να δουμε την ομαδαρα του Πανθρακικου;;;ρε αστειευεσται ;;;θα ξαναπατησει ο κοσμος;;; σαπιλα;;;τι μαθαινουν οι παικτες παναθεμα τους;;; ΑΜΥΝΑ;;; ΑΜΥΝΑ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;; ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ;;;;ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ δεν λεγεται ποδοσφαιρο αυτο’‘Πως θα ξαναερθει ο κοσμος ;;Να δει τι;;;; ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟς …ΔΕΝ ΤΟ ανεχομαι αυτο καθε χρονο πλεον…ρε δεν υπαρχει παικτης να σεβεται το ψωμι του;; κι εγω τι χρωσταω;;; οι φιλαθλοι;;; τι να ξαναδουμε ρε ‘’ αμα δεν μπορειτε να δειξετε καποια προοδο …παρετε τον δρομο της Νικης βολου καθικια ολοι σας’'‘αρκετα με την κοροιδια ‘’’ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Η ομάδα έπεσε όταν κουράστηκε ο Μπουμάλ (σωστά πρώτη αλλαγή - είχε σκάσει από Τρίπολη) και απόγινε όταν τραυματίστηκε ο Βιγιάλμπα. Απογοήτευση μεν, αλλά κακώς νομίζουμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες για το κάτι παραπάνω. Η σωτηρία θα είναι ο στόχος μέχρι το τέλος. Ο Χαλκιαδάκης αδικεί τον εαυτό του έτσι που έχει γίνει. Ο Αργυρόπουλος μας αδικεί όλους.
Τραγική η ομάδα χθές. Πέρα απο το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Παίζουμε με ομάδα που μπορεί να μην τελειώσει καν το πρωτάθλημα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν περνάμε το κέντρο! Πονέσαν τα ματάκια μας και τελικά το πληρώσαμε κιολας και καλά να πάθουμε. Βιγιάλμπα εμφανώς καλύτερος του Μασούρα. Απορώ πότε θα δούμε τον θεωρητικά βασικό μας φορ να παίζει. Ο Μαρίνος λέει ότι δεν μπορούν να παίζουν όλοι οι καινούριοι μαζί αλλα βάζει τον Καραμάνο! που ήρθε μετα τον Καρίμ.
Αργυρόπουλος δεν τραβάει, ο Βλάχος φάνηκε να έχει καλύτερα τρεξίματα με την Βαζέλα.
Επίσης απογοήτευση στα 2 παιχνίδια που έχει μπεί σαν αλλαγή ο Χαλκιαδάκης. Φαντάζομαι θα στρώσει αυτός όμως γιατι το κατέχει το τόπι.
Ελπίζω να ξυπνήσει ο Μαριίνος και να παίζουμε πιο επιθετικά πλέον. 6η αγωιστική φτάσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι κρίμα να πάει στράφη η καλή εκκίνηση που έχουμε.
Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αλλά κάποια πράγματα ψιλοφωνάζουν..
Όπως και πέρυσι, οι παίκτες θα σκίζονται στα «μεγάλα» ματς για να φανούν και να τσιμπήσουν το κατιτις τους από κανα δημοσιογράφο για μεταγραφή.
Δημιουργικά / επιθετικά δεν έχεις Φούντα, Κολοβό, Ιμπαγάσα, Γιάννου που πέρυσι είχαν πάρει κάτι τέτοια ματσακια.
Πέρα απ τα μπακ που το πράγμα φωνάζει και δημιουργικά και επιθετικά έχουμε, όσο κ αν τον συμπαθώ σαν άτομο, έναν πολύ κακό τερματοφύλακα.. Νομίζω και χθες έχει ευθύνη στο γκολ, και στο 80φευγα χάνει μια σέντρα που ευτυχώς ο επιθετικός του Πάνθρακα κλώτσησε με το αριστερό το δεξί του πόδι γιατί θα κάναν και ανατροπή αυτοί..
Πάνω απ όλα όμως είναι αυτή η απαίσια νοοτροπία του Ζουζουνίδη.
Με τον βάζελο μέχρι το 65-70 του χαμε γαμήσει τα ράμματα και μετά δεν περάσαμε την σέντρα.. Οκ βαζέλα ήταν, κάποια στιγμή θα πίεζε κτλ κτλ.
Χθες απ το 60 και μετά η κατοχή πρέπει να ήταν 30-70 %… Με μια ομάδα που ήρθε μισή και πιθανά τον Δεκέμβρη αν δεν τις βγουν αποτελέσματα να χαιρετήσει..
Και κερασακι στη τούρτα ανακοίνωση για την διαιτησία… με τον Πανθρακικό… Για το πέναλτι πέρυσι… Και γιατί δεν θα κάνανε φερ πλέυ λέει φέτος…
Νταξ.. Πρέζα όμορφη τις πάπιες ταίσαμε..
Μπορεί να πέφτουν δύο φέτος, αλλά μου φαίνεται ότι έχουμε ξεγελαστεί.. Και πραγματικά ελπίζω το καλό ξεκίνημα να μην γυρίσει μπούμερανγκ.. Γιατί η «πεσμένη» Καλλονή σε ένα ματς έκανε όσες τελικές έχουμε εμείς σε 6 αγωνίστηκες, ο Πάνθραξ μας έκανε πλάκα και όσο κάτι Λιβαδειές κερδίζουν τόσο αβαβά τους Αστέρες, μόνο εύκολα δεν θα είναι και φέτος..
Κατοχή μπάλας 40% εμείς 60% αυτοί. Μέσα στην έδρα μας. Αδιανόητο. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε υπεροχή αυτό έγινε επειδή είχαμε ταχύτητα με Μπουμάλ, Βιγιάλμπα. Στο δημιουργικό κομμάτι είμαστε τραγικοί. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει, πρέπει αλλιώς δεν θα βλεπόμαστε.
Ο Βιγιάλμπα καλούτσικος, κάτι του λείπει αλλά είναι γρήγορος και θα βοηθήσει πιστεύω.
Ο Καραμάνος δεν μου άρεσε ιδιαίτερα έως τώρα αλλά στο γκολ ήταν εκεί που έπρεπε με πολύ σωστή εκτέλεση.
Ο Χαλκιαδάκης είναι υπέρβαρος και δεν κοιτάζει καθόλου γύρω του για συμπαίκτες. Ελπίζω να βελτιωθεί.
Εάν δεν κερδίσουμε το Λεβαδειακό σε λίγες εβδομάδες εντός τότε σίγουρα θα έχουμε ως μοναδικό στόχο την παραμονή. Καταλαβαίνω πως άργησαν οι κεντρικοί και επιθετικοί να έρθουν στην ομάδα αλλά χθες δεν παίξαμε μπάλα Α εθνικής. Κακά τα ψέματα.
Εμένα κάτι σε αθλητή του Παγκράτιου μου έδειξε. Χθές νομίζω το παιχνίδι ήταν τόσο άθλιο όσο το πιο άθλιο που έχω δει στη ζωή μου εκείνο με την Νίκη Βόλου. Άλλο ένα τέτοιο και θα ξανακόψω το γήπεδο. Είπαμε πεσμένο επίπεδο αλλά όχι και έτσι. Περάστε το κέντρο να δείτε πως είναι και από την άλλη μεριά. Είναι ωραία να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα από τον Άγιο Ανδρέα. Ρε Ουζουνίδη είπαμε άμυνα. Αλλά το έχεις παρακάνει. Θα παρακαλάμε να φάμε πρώτοι γκόλ μπας και δούμε κάτι να μοιάζει με ποδόσφαιρο. Δηλαδή αν πήγαινε μέσα το δοκάρι στο 23 θα καθόμασταν όλοι πίσω να κρατήσουμε το 1 από το 25 λεπτό;
Ψιλοδιαφωνώ με τα προηγούμενα. Σίγουρα ήταν ένα απαίσιο ματς , σίγουρα η ομάδα κάθισε πίσω χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αλλά δεν μας βρίσκω και εντελώς τραγικούς.
Πρώτον , έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα. Μπορεί να απουσιάσει οποιοσδήποτε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Για όλους υπάρχει αντικαταστάτης και δεν θυμάμαι πότε και αν υπήρχε ποτέ κάτι αντίστοιχο.
Δεύτερον, αμυντικά είμαστε πολλοί καλοί. Δεν γίνεται να κινδυνεύσουμε με τέτοια άμυνα. Θες με 15 ισοπαλίες , θες με νίκες του μισό-μηδέν θα σωθούμε και άνετα.
Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλει δουλειά σε 3 τομείς: Δημιουργικότητα , τελειώματα , αντοχή.