Δύσκολο ματς. Ανεβασμένοι ψυχολογικά αυτοί μετά το χτεσινό Χ με Ολυμπιακό. Κι εμείς πιστεύω όμως μετά το Χ στα χασομέρια έχουμε καλή ψυχολογία. Ο λιγότερο άθλιος θα κερδίσει, ή τουλάχιστον δε θα χάσει. Προσοχή στον Perea.
Τώρα που έπαθε και θλάση ο Γεωργιανός να δω ποιόν θα έχουμε μπροστά…
Αυτό πραγματικά θα μπορούσε να λείπει.
Δυστυχώς το βλέπω να ξεκινάει από διπλό. Βέβαια έβλεπα ήττα κι από Λαμία. ![]()
ΕΥΤΥΧΏς έχασαν κι αυτοί τον δικό τους σενερ -φορ ,τον Ιταλό ''έχουν κάνει μαθήματα στα πεσίματα οι πουστηδες '‘Μονο με πεναλτυ μιά ζωή ,υπάρχουν στό στερέωμα ακόμα τα πρασινα φίδια’‘Αλλιώς ειναι καταδικασμένα να τα λειώσουμε’'Ισως ο Δουμτσος να φανει τυχερότερος ,και να χωσει καποιο γκολάκι
Ισως να ακουστω απαισιοδοξος αλλα με βαση την μεχρι τωρα εικονα μας και με τ απουσια αραμπουλι,το ματς ξεκινα απο το “χ” και ευχομαι να μεινει εκει!!
μπας και ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο γιος βλανταν;
εκτός κι αν είναι ελληνική υπόθεση από εκεί που δεν το περιμένουν
ρέντζας
παπανικολάου
βέβαια, θα ήθελα να καθαρίσει ο κόρμπος και να βγάλει στον πανηγυρισμό τη φανέλα να γίνει της που…τανάρας
Βάση της εικόνας που έχουμε το χ θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα.
Βαση της ιστορίας μας ανασταινουμε το κάθε πεθαμένο αρα διπλό.
Για την στοιχηματική έκπληξη άσο
Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρσε, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Αραμπούλι, Σιντί Αλί.
Είτε τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του, είτε ο Δάρας θα τον καταστρέψει και αυτόν.
Φοβαμαι πολύ ότι θα υποτιμήσουμε τον ΠΑΟ και θα ανοιχτούμε να πάμε για τη νίκη. Το πρόβλημα είναι, όμως, ότι δεν ξέρουμε μπάλα και θα το ρουφήξουμε γρήγορα.
Κι επειδή ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσός (όσο κι αν θελουμε απεγνωσμένα να σβήσουμε το μείον), προτιμώ να παίξουμε αντί ποδόσφαιρο για 0-0. Ελπίζω να μη βγω προφήτης.
Στη κατάσταση που είμαστε δε μπορούμε να υποτιμήσουμε ούτε ομάδα από το τοπικό, δε νομίζω να μπούμε μέσα θεωρώντας μας φαβορί. Από την άλλη μεριά αυτή η λογική του αντιποδοσφαιρου και του μισού μηδέν έχει διώξει το κόσμο από το γήπεδο. Εγώ θέλω να βλέπω τρέξιμο., ρυθμό και συνδυασμούς και ας χάσω
Τουλάχιστον ο Νίκι δείχνει να θέλει να πιέζει στο κέντρο, λίγο σαν τον Βλάνταν τηρουμένων των αναλογιών. Με τα καλά τελευταία αποτελέσματα κερδίζει και χρόνο μπας και βελτιωθούμε και δούμε κάτι καλύτερο. Δεν είμαι απαισιόδοξος για σήμερα, αν και δεν έχω ιδέα τι επίπεδο έχει ο βάζελος.
Δαρα ετοίμασε το χειρουργείο για τον αραμπουλη. Βασικός σήμερα ο παίχτης που θα έλειπε για 15 ημερες
Δεν το είδα, αλλά έχω υποψία ότι έγινε αυτό που περιέγραφα;
Χάλι μαύρο η ομάδα. Ανύπαρκτη ανάπτυξη. Μόνο ο Κότνικ στάθηκε στο ύψος του και ο Μιλόγεβιτς έδειξε ότι αξίζει να παίζει,όλοι οι άλλοι ήταν για κλάματα.
[quote=“Γιαννης-3-”]Χάλι μαύρο η ομάδα. Ανύπαρκτη ανάπτυξη. Μόνο ο Κότνικ στάθηκε στο ύψος του και ο Μιλόγεβιτς έδειξε ότι αξίζει να παίζει,όλοι οι άλλοι ήταν για κλάματα.[/QUOTE
Πραγματι ‘’‘7 παικτες τουλάχιστον ηταν ανυπρκτοι ,αλλά και έδειξαν οτι δεν κάνουν πλέον και για άλλες ευκαιρίες’‘Πηγαιναμε 2οι στην μπαλα ,ενω το ξέραμε οτι ο βαζελας ειναι κακιά και φονική ομαδα ,που βασέζεται κατα κυριο λογο στην ανεχεια και στό όνομά του’'‘Εμεις ομως ανευθυνοι ,ανοργάνωτοι,ανημποροι,χωρίς ουσια και προσανατολισμό’'Εχεις τον προπονητη να ειναι ευχαριστημενος;;; Καλα θα δειξει ποσο ειναι ''με τετοια ανάπτυξη δεν εχει ασπρη μερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]()
ΑΣΤΕΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΣΕΣ!!!Ο ΚΟΡΜΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 60’ ΕΙΧΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΑΡΤΣΕ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΝΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ..ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
Πραγματικά ακόμα μια θλιβερή εικόνα της ομάδας, αλλά ακόμα πιο θλιβερό ότι δεν υπήρχε ούτε ένα πανί και δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα κατά αυτής της τρισάθλιας διοίκησης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΕ!
http://www.panionianea.gr/2019/09/photo_29.html
Αναλυτικά το ποστάρισμα των οργανωμένων οπαδών του Ισυοτικού στο facebook:
"Στις νίκες φτιάχνεις κόσμο, στις ήττες φτιάχνεις οπαδούς.
ΜΠΡΑΒΟ ΘΥΡΑ 3.
Πάμε παρακάτω..".
Δεν ξέρω αν συμφωνώ στην τακτική της μη ευθείας ρήξης με την διοίκηση την ώρα του αγώνα κτλ αλλά οι Πάνθηρες είναι ίσως ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός που έχει απομείνει σ αυτό το πράμα που αυτοαποκαλείται Πανιώνιος..
Αν σταματήσει να λειτουργεί και αυτό, τότε έχουμε τελειώσει οριστικά.
Αγωνιστικά δεν έχει να πούμε πολλά..
Όπως το είδα εγώ είμαστε μάλλον αρκετά τυχεροί που τελείωσε με 0-1 και σίγουρα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο μαλάκας ο Μανιάτης γι αυτό το αίσχος που έκανε.
Σίγουρα σ αυτό το αστείο ρόστερ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν φανέλα βασικού Παπανικολάου και Μιλόγεβιτς.
Στα μπακ , συγχωρέστε με γι αυτό που θα γράψω, αρχίζει και μου λείπει μέχρι και ο Κούρντι για να μην πω και ο Φουκουάγιο..
Ελπίζω ο μέχρι την Πέμπτη 15 μερες εκτός Αραμπούλι να μην έπαθε τίποτε χθες..
Ας πει κάποιος σ αυτό το παιδάκι τον Τσιλούλη, πως για να πάρεις μεταγραφή στον γαυρο δεν αρκεί μόνο να βουτάς κάθε φορά που σε πλησιάζει αντίπαλος στα 2 μέτρα… Πρέπει να ξέρεις και λιγάκι μπαλίτσα …
Τεσπα, το θέμα είναι ότι είμαστε τόσο κακοί που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε μια ελπίδα, είναι να ενισχύσουμε αυτές τις ντόπες ψυχολογίας που έχουν ξεκινήσει οι Πάνθηρες..
Αν χάσουμε και αυτό μετα απο 1-2 ήττες ακόμα, τότε νομίζω πως απο Οκτώβρη μπορούμε να συζητάμε , όχι για Β αλλά για παρακάτω
πολύ άσχημη εικόνα παρουσιάζουμε
τόσο μπορούν μάλλον. είναι και το άγχος. γενικά μάλλον ο συνδυασμός σκοτώνει.
επίσης, ο Άρσε πρέπει να μας παραδώσει τη φανέλα με το ‘20’ χθες…!!