ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 18.15
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 18.15
πάμε για το πρώτο διπλό της χρονιάς
θα καθαρίσει ο κολοβός
ΔΠΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ!
Με απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη σε γήπεδο της Κομοτηνής, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/09) η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή και η αποστολή του Ιστορικού, η οποία αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αργυρόπουλος, Μπουμάλ, Μπούζας, Χατζηισαΐας, Φουρλάνος, Γιαννακόπουλος, Γιάννου, Κοσμάς Γκέζος, Γκίνη, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Τασουλής, Σμυρλής, Μητρόπουλος, Σιώπης.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
η ενδεκάδα του διπλού
--------------------Παπαδόπουλος---------------------
Αργυρόπουλος----- Παντίδος–Χατζηισαΐας–Τασουλής—
Μπουμάλ-------Μητρόπουλος— Σιώπης----Μασούρας—
---------------- Γιάννου-----Κολοβός------------------
και ιμπαγασα και μπουζα εκτος δεν μου γεμιζει το ματι..καλο ειναι να δουμε παπαδοπουλο τερμα γτ ο γιαννακο εχει σοβαρο προβλημα στις εξοδους..
Τι θα γίνει με το θέμα “Μάντζιος”; Λες και το έχει κάνει …“τάμα” όπου και όποτε μας βρίσκει να μας κερδίζει; Νίκη οπωσδήποτε με Ξάνθη(?) την επόμενη αγωνιστική!
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/430882-Panthrakikos-Panionios-1-0 χαζο πεναλτυ’'αστο ρε παληκαρι πως θα το εβανε ο καραγκιοζης;; ![]()
Αυτό τα λέει όλα…
ειδα τις φασεις και μπορω να πω οτι αυτοι δεν κανανε ουτε μια ευκαιρια. δεν λες ευκαιριες τετοια πραγματα. Τα δικα μας ηταν πιο καλες ενεργειες τα δυο σουτ που καναμε ολα και ολα.
Τωρα στο πεναλτυ. Γιατι να μην ειναι θεατρο και κιτρινη στον επιθετικο? Μονο εγω το βλεπω ετσι?
Αν σφυριζα εγω ετσι θα το εδινα.
Δηλαδη αν επαιζε ο γαυρος η ο βαζελος ο Σπαθας θα εδινε πεναλτυ και αποβολη?
Δεν μασαμε προχωραμε και εχουμε ομαδα.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ -ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΗΣΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ “ΑΘΩΑ” ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΣΚΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Υ.Γ ΣΠΑΘΑ MΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ…
Εγώ νομίζω πως ήμασταν άθλιοι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που έβλεπες κατοχή μπάλας , αυτοματισμούς και τσαμπουκά… ο Γιάννου στην κεφαλια που είναι μόνος του πρέπει να κοίταζε εξέδρα κανα γκομενάκι αλλιώς δεν έξηγήται αυτό που έκανε…
Εμφάνιση όπως με τον βάζελο… Το ένα λάθος μετά το άλλο. 10 λεπτά στην αρχή ήμασταν σοβαροί και λίγο όταν ήμασταν με 10.
Τεράστιο λάθος ξανά του Παντίδου στην φάση του πέναλτι που βγήκε στο κέντρο του γηπέδου για μια άχρηστη διεκδίκηση και ο πιτσιρικάς μετά έκανε και το έξτρα λάθος.
Τουλάχιστον αυτοί σε σχέση με τον βάζελο έκαναν λιγότερες φάσεις, κάναμε και εμείς μόνο μία.
Εντός φαίνεται να παίζουν καλύτερα ίσως γιατί μας πιέζουν λίγο λιγότερο και μπορούν λίγο καλύτερα να γυρίσουν την μπάλα.
Μου θύμησες τις περσινές κακές εμφανίσεις εκτός έδρας.Πρεπει ο προπονητής και οι παίκτες να προσπαθούν πιο πολύ στα εκτός έδρας γιατί θα την χυσουν την καρδάρα.
τέλος αυτό
πάμε για το επόμενο
Από ότι είδα στα στιγμιότυπα μάλλον δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τα προβλήματα της άμυνας εμφανή. Ας ελπίσουμε ο Οικονόμου να είναι καλός παίκτης μήπως και συμμαζέψει τίποτα στο κέντρο της άμυνας. Δύσκολα τα πράγματα στα εκτός έδρας, δύσκολη η χρονιά.