Συνεχίζω…
Αντε να κάνουμε τη Λειβαδιά κυανέρυθρη το Σάββατο…
Συνεχίζω…
Αντε να κάνουμε τη Λειβαδιά κυανέρυθρη το Σάββατο…
Δεν συν(γ)χίζεις καθόλου
.
οοπ το διόρθωσα!!!
![]()
Έλα να βλέπουμε να διευρύνεις το σερί σου αγόρι μου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
λογικά θα είμαι
εκτός κι αν ο κομποτης ζητησει πάλι τρελό εισητήριο οπότε από ΤουΒου
για δώστε λεπτομέρειες όποιος ξέρει
ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ! ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΓΚΙΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!! ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤ’ΕΜΠΙΣΙ ΟΚΟΓΙΕ!!!
Σπασε αυτη την γαμωεδρα μωρη Πανιωναρα!!! Τρελλανε μας και παλι γιατι το αξιζεις!!
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!
Για να συνεχιστεί το σερί πρέπει να γίνουν δύο πράγματα:
α. Να ανοίξει το νήμα ο Σπαχής
β. Να σκάσει μεσ’ τη βδομάδα άλλη μια προσφυγή!
ευκολάκι
γ. Να συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τον αρχηγό
ακόμα πιο εύκολο..
Λοιπόν forumites,
οργανώνουμε εκδομή!!!
το β το έχουμε εύκολα!!!
δωσε οδηγίες και για μένα που θα είμαι εκεί από σαββατο πρωί
Εγω θα ειμαι εκτος Αθηνων αλλα ετσι ή αλλιως θα καταληξω στη Λειβαδιά το Σάββατο
Ολοι οι δρομοι το Σαββατο οδηγουν στο πεταλο της Λιβαδειας για το διπλο στην γκαντεμοεδρα του Κομποτη.Περυσι αν δεν κανω λαθος το εισητηριο ηταν 15 δεν νομιζω να το αυξησει φετος ο τσιφλικας,αλλα οπως και να εχει εμεις πρεπει να ειμαστε εκει οσοι περισσοτεροι γινετε για το 4χ4 και για να στηριξουμε αυτα τα παιδια που το αξιζουν πραγματικα.
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ αεβ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΒ
ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΝΑΙ ΡΕ
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Σωστός ο Άλβαρο.
18/09/2012, 13:21 | Αποστολή
Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος πραγματοποιεί τη δεύτερη καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία του και μπορεί να ισοφαρίσει το 4/4 της σεζόν 1970/71, εφόσον νικήσει το ερχόμενο Σάββατο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.
Προ 31 ετών οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει την Προοδευτική με 2-1, τον Φωστήρα με 2-0, τον Άρη με 2-1 και τον ΠΑΟΚ με 3-1, προτού βάλει τέλος στο σερί τους ο Ολυμπιακός με 2-1.
Η φετινή σεζόν είναι η τρίτη στην ιστορία της ομάδας που είχε ξεκινήσει με τρεις νίκες. Την περίοδο 1959/60 ο Πανιώνιος είχε νικήσει κατά τη σειρά τη Νίκαια με 3-0, τον Μεγάλο Αλέξανδρο Κατερίνης με 4-1 και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0, προτού έρθει ισόπαλος 1-1 με τον Άρη. Την περίοδο 1962/63 η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε επικρατήσει των Φωστήρα με 2-1, το Αιγάλεω άνευ αγώνος με 2-0 και τον Πιερικό με 2-1, αλλά στη συνέχεια έχασε με 4-1 από τον Ολυμπιακό.
Προς 41 ετών θέλει να πει μάλλον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
18/09/2012, 22:47 | Αποστολή
Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς είχε η προπόνηση της Τρίτης (18/9) για τον Χρήστο Αραβίδη.
Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο προπονητής του «Ιστορικού», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα τον έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.
Εκτός από την επιστροφή του Αραβίδη ο Έλληνας τεχνικός για το ματς της Λειβαδιάς θα υπολογίζει και τον Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.
Ωστόσο, στο ματς με τους Βοιωτούς θα είναι 100% έτοιμος. Τώρα όσον αφορά τον Διαμαντάκο η περίπτωσή του δεν εμπνέει ανησυχία το ιατρικό επιτελείο, αφού το χτύπημα που… κληρονόμησε στο ματς με τους Κρητικούς δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης