Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.
Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν.Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντάς τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν.
Ξεκινάμε με κόσμο λοιπόν, και αν καταλαβαίνω καλά θα έχουμε κόσμο και με τον ΠΑΣ (συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί τα έχουμε με αυτούς και όχι με τους δικούς μας που πήγαν να βγουν Ευρώπη χωρίς να έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές…)
http://www.panioniosfc.gr/2016/09/08/τα-εισιτήρια-με-αστέρα-τρίπολης/ Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:15 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Η πώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 17:00 έως και τις 21:00.
Την Παρασκευή το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 20:00.
http://www.panioniosfc.gr/2016/09/08/οι-τιμές-των-εισιτηρίων-με-αστέρα-τρίπ/ Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2016-17, διατηρεί τις τιμές των εισιτηρίων στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ
Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ
5/6 Α και Γ: 25 ευρώ
5/6 Β: 50 ευρώ
VVIP: 70 ευρώ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πέτυχε την απόλυτη δικαίωσή της. Ετσι λοιπόν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει κανονικά με κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερό παρών, σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την νίκη.
Το Σάββατο γεμίζουμε το γήπεδο, προστατεύουμε την έδρα μας και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Πινιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Μασούντ Σοτζέι, Κρητικός, Ενγκόγκ.
Γιαννιωτης αντι Θεωδοροπουλου? Απο τα φιλικα δεν ειχε φανει αυτο παντως. Και φανταζομαι Φουντας ειναι βασικος επειδη δεν ειναι ετοιμος ο Μασουρας. Φετος παντως μετα απο πολλα χρονια εχουμε γεματο ροστερ. Με αυτη την 11αδα στο παγκο θα μεινουν Ολαιταν Μασουρας Νγκογκ για μπροστα! Παμε γερα αν και το ματς ειναι πολυ δυσκολο. Τουλαχιστον βασει φιλικων ο Αστερας μοιαζει πιο ετοιμος τωρα.
Δεν έχω ιδέα σε τι βαθμο ετοιμότητας είναι η ομάδα, αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα.
Χρειάζεται γεμάτο γήπεδο και φωνή! Πάμε Πανιωναρα φτιάξε μας τη μέρα!
εχω ενα κακό προαίσθημα για σήμερα… οποτε πριν απο παιχνίδι συναντώ γνωστή μαυρόγατα της νεας σμύρνης παλαιά κάτοχο φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, χάνει η πανιωνάρα… απο την άλλη σήμερα αποχαιρετώ τον ναό οπότε ο καρίμ θα το κάνει ενα δωράκι νοιώθω
Στο έκανε το δωράκι ο Καρίμ(αλήθεια γιατί αποχαιρετάς?για καλό εύχομαι)…μόνο αρνητικό σήμερα η μικρή προσέλευση του κόσμου.Από το 10 μέχρι το 60 πολύ όμορφη μπάλα…FORZA ιστορικέ μας!!!
Είναι υπερβολικά νωρίς για συμπεράσματα αλλά είχαμε 2 δεκάλεπτα σήμερα με πραγματικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο
στα συν ότι δεν φάγαμε και γκόλ στο διάστημα που πιεσε πολύ ο αστέρας, ο οποίος για κάποιο λόγο μας προσφέρει κάθε χρόνο μια άνετη νίκη (που την ανταποδίδουμε στην τρίπολη)
το μόνο αρνητικό πέρα απ την συνοχή κ την διάρκεια που δεν είχαμε και είναι φυσιολογικό, ήταν η αμυντική λειτουργία κυρίων των πλάγιων μπακ.. ειδικά ο αντωνιάδης ήταν κάκιστος και αν δεν είχε τον οικονομου απο κει να καλυπτει τα ακάλυπτα θα χαμε θέμα
Σιώπης πρέπει να τρεχει κ στα αποδυτήρια… το παιδί είναι συγκλονιστικό!! και έφαγε και πολύ κλωτσιά σήμερα
Οικονόμου και Μασούντ πάρα πολύ καλοί, όπως και ο μπάρμπα-Μπεν είχε ωραία διαστήματα… Καρίμαρος πολλά κιλά κοχώνες αφού σκύλιασε μετά το μπέναλχι!
Καλή σεζόν να χουμε μάνκες μου
Δεν υπαρχει περιπτωση ,με τετοια επιθεση ,να μην γραψουν πολλα γκολ υπερ μας φιλε μου’‘Αρκει οπως ειπες πισω να ειμαστε ακομα πιο αψογοι και να βοηθαμε μπροστα’‘Δυστυχως κι εγω απο τον Αντωνιαδη δεν ειδα πολλα’‘Κατεβασματα μηδεν ειχε…αλλα παιζει δυνατα ,που αλλοτε ειναι καλο και αλλοτε οχι ,γιατι κανει χαζα φαουλ’Θελει καλυτερη ψυχολογια και μαθηση πιτευω’‘Εχει προσοντα αλλα…Οι υπολοιποι ηταν αψογοι νομιζω,και δεν μπορω να ξεχωρισω καποιον ιδιαιτερα’‘Ο καθενας κρατησε την θεση του αψογα’’ και πιστευω οτι και ο Ολαιταν και Ν΄Γκογκ θα μας χαρισουν ακομα καλυτερς στιγμες’‘Οπως και ο Μασουντ’‘‘ειναι 10αρι αρχιδατο’’…και που να γυρισει και ο…Μασουρας’‘’‘’‘’ θειο
Μου άρεσε πολύ ο Βλάχος.
Με τ΄τοιο Κόρμπο θα έχουμε άνετες νίκες.
Ο Αντωνιάδης όπως τα λέτε
Ο Μπεν αν συνεχίσει έτσι θα ξεπεράσει και τον Μπουμάλ
σε προσφορά αφού με το καλημέρα φαίνεται να βοηθάει και στο αμυντικό κομμάτι.