τουτέστιν να μην είμαι μέσα στο τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει ο πανιώνιος και ακούσω ότι υπάρχει από τον κόσμο
Μια σταλια νιονιο ρε Αυλωνιτη, πες οτι πηρα την κοκκινη για να παιξω σε περιπτωση μπαραζ, ελεος, κρατα εστω τα προσχηματα.
Mα Κώστα, ποιός από ΕΜΑΣ λέει ότι συμφέρει να πέσουμε, αλίμονο, όχι απλώς το χειρότερο, Κ-Α-Τ-Α-Σ-Τ-Ρ-Ο-Φ-Η θα είναι, από όποια σκοπιά και να το δει κανείς.
Αυτό που εγώ (αφελώς) αναρωτιέμαι είναι ΑΝ κάποιος-κάποιοι από αυτούς που έχουν “συνεισφέρει” στην φετινή πορεία της ομάδας:
1ον) Έχουν την “διαβεβαίωση” ότι ο Πανιώνιος δεν θα εμπλακεί σε ένα τέτοιο σενάριο.
2ον) (εφ’ όσον τέτοια “διαβεβαίωση” προφανώς δεν υφίσταται) Αν έχουν αντιληφθεί οι κύριοι ιθύνοντες τι παίζεται την Κυριακή, αν υπάρχει “plan B” και με ποιόν τρόπο μπορούμε να απομακρύνουμε το ενδεχόμενο μιας ήττας (και εννοώ, με οποιονδήποτε τρόπο).
Διότι, λογικά, εγώ αν ήμουν ο Πλατανιάς, “θα έλεγα”, μάγκες εφ’ όσον στην διάρκεια του ματς, τα υπόλοιπα 3 αποτελέσματα ευνοούν και τους δύο μας, τότε παίζουμε το ματσάκι στο κέντρο, ρίχνουμε και καμμιά πασιέντζα στον πάγκο άμα λάχει, το τελειώνουμε 0-0 και καλό καλοκαίρι. Αν όμως κάποιο άλλο αποτέλεσμα στραβώσει και χρειαζόμαστε (δηλ. ο Πλατανιάς) την νίκη, sorry, ο καθένας μετά κοιτάει την πάρτη του και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Λογικό μου ακούγεται, οπότε να ευχόμαστε να πάνε τα άλλα αποτελέσματα κατ’ ευχήν γιατί όσο πιο γρήγορα “στραβώσει” για τον Πλατανιά, τόσο πιό νωρίς θα γίνει …Rodeo στην Ν. Σμύρνη.
Παράλογο όμως μου ακούγεται το να βρισκόμαστε εμείς σήμερα στην θέση να συζητάμε όλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή τα παικτρόνια μας (που θα παίζουν αλλού του χρόνου) είχαν ψυχολογικά προβλήματα και κλώτσησαν ένα κάρο βαθμούς αδικαιολόγητα.
Βέβαια, παίζει και το ενδεχόμενο, να μπούν μέσα τα (σχεδόν) δεύτερα της ομάδας και στο πρώτο ημίχρονο να ρίχνουμε ένα τρίμπαλο στον Πλατανιά, οπότε γειά χαρά!
Αλλά πολύ φοβάμαι δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αη Γιαννιού, ή μήπως να πούμε του Άη Αστέρα!?!