33η Αγωνιστική: Βέροια - Πανιώνιος

ΜΑΜΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

εισιτήρια θα πάρουμε

θέλει κόσμο εκεί..

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

ε ρε και να σκάσει κανα διπλό εκεί πάνω να γίνει της καρα…νάρας

Πρωτα δεν πρεπει να εξασφαλιστει η ομαδα και μαθηματικα;;;Ποια 9 εκ. αν δεν υπαρχει συλλογος;;;
Εχετε παρει τα μετρα σας;;;Γιατι εγω εχω αλλες πληροφοριες ,απο ξανθη ,βεροια ,και πλατανια’‘’’ ΕΣΕΙς;;;; :confused:

Η Βέροια δίνει «τελικό» παραμονής κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή κι ο Γιώργος Λαναρής έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει την «βασίλισσα του βορρά» στη νίκη που θα της δώσει σαφές προβάδισμα για να μείνει στη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να κρατηθεί στην κατηγορία, η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία! Με τη δική σας συμπαράσταση η ιστορική “Βασίλισσα του Βορρά” θα κάνει το πρώτο βήμα για την σωτηρία της.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ακόμα και αυτούς που έχουμε πικράνει άθελά μας κατά καιρούς, να έρθουν στο γήπεδο και όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές) να πορευτούμε στον στόχο που έχουμε θέσει για τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές.

Όλοι μαζί μια γροθιά και μια φωνή, για να φτάσει η ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη. Αυτή η ομάδα αξίζει να την αγκαλιάσουμε όλοι… Αξίζει το χειροκρότημά σας!!!»

http://www.panionianea.gr/2014/04/blog-post_6135.html αΝ ειναι δυνατον τετοια ποσοστα…και παρακαλω απροκαλυπτα Μπραβο’‘’ :angry:

διπλό και λύσαμε το οικονομικό της ΠΑΕ

5 lires sto 2plo k bgike to aeroporiko..! ante re panionara kane tis 5 lires 75… tha ton latrepsw ton kurio niko pou btw de ta leei toso kaka edw…

http://www.panionianea.gr/2014/04/blog-post_207.html

makari k oi paixtes na exoun tin idia apopsi. de mpainw se logikes stimenwn oso perierga apotelesmata k an vlepoume giati an mpw tha ti kopsw ti mpala, opote lew oti an xasoume aurio mplekoume

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιστορικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ντούνης, Λάσνικ και ο τιμωρημένος Κούρντι.
Αντίθετα ο Κολοβός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κανονικά το παρών.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κουλουχέρης, Aραβίδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ανέστης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κωστάκης, Σταυροθανασοπούλος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Απίθανο αλλά το αναφέρω

--------------------Γιαννακόπουλος-------------------
Λαμπρόπουλος—Αυλωνίτης—Κουλουχέρης--------Κούρος
----------Μητρόπουλος---------Παντίδος-------------
-------Γιάννου----Μπούζας----Σταυροθανασοπούλος—
----------------------Aραβίδης----------------------

Για το αεροπορικό ρε γαμώτο !!! :wink:

πρώτη φορά παίζω στοίχημα
10 λύρες στο διπλό με 28/1
αν γίνει το θαύμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα της Ελληνικής επαρχείας τότε 2 εισιτήρια διαρκείας για του χρόνου θα κληρωθούν στα μέλη του panionios-community.net κερασμένα από το στοίχημα.
(βέβαια ο ρομαντισμός σπάνια φέρνει χρήμα)

με δεδομένη τη βαθμολογία πολύ θα ήθελα να γίνει ένα μπέρδεμα σήμερα
να φέρουμε εμείς ισοπαλία (νίκη ακόμα καλύτερα αλλά θέλω να μη χάσουμε τελευταίο ματς για φέτος)
να πάμε 39 βαθμούς και από εκεί και μετά να γίνει της…κακομοίρας
ΠουΧού
να κερδίσει ο πλατανιάς
ισοπαλία ΟΦΗ - ξάνθη
διπλό Εργοτέλης
ισοπαλία καλλονή
και βαθμολογία μετά από αυτά
εμείς 39
Γιάννενα- πλατανιάς - καλλονή 37
ξάνθη 36
βέροια - απολλων 33

και την επόμενη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ νίκη ή ισοπαλία
ο απόλλων αρπάζει μια ξεγυρισμένη πεντάρα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ σκάει διπλό
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στάνταρ άσσος
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φουλ του δύο

είπαμε να μπουρδουκλώσουμε λίγο την κατάσταση

παραείσαι ρομαντικός!!!

Για το ματς δεν έχουμε να πούμε και πολλά…
Πολλά αν μας έχει μείνει ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ σαν οπαδοί πρέπει να πούμε την Κυριακή..

Αυλωνίτης Αραβίδης έχουν δικαίωμα να παίξουν με πλατανια?

Όχι βέβαια. Αφού πήραν κόκκινη για να μην μεταφέρουν άλλη μία αγωνιστική στις νέες τους ομάδες. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζαν αφού είχαν 7 κίτρινες.

7 κίτρινες σημαίνει ότι μπορει να γίνει επιλογή για την νεα σεζόν νομίζω

Μάπα εμφάνιση γι’ ακόμα μία φορά εκτός έδρας, τελείως άνευρη η ομάδα(?), η απόδοσή μας δεν αξίζει καν τον κόπο της πληκτρολόγησης.

Ερωτώ όμως, τι “παίζει” στην (ΑΠΙΘΑΝΗ) περίπτωση την τελευταία αγωνιστική εμείς να χάσουμε και όλοι οι από κάτω μας να κερδίσουν; :confused:

Αυτό το έχουν σκεφτεί παίκτες-διοίκηση κλπ ή είμαστε “σίγουροι” ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο;

Οι πιθανότητες είναι υπέρ μας, αλλά … κανείς δεν γνωρίζει, πολλά έχουν γίνει και ακόμα περισσότερα έχουν δει τα μάτια μας!!!

λογο δουλειας δεν το ειδα το ματς

κοσμο ειχαμε στον τελικο???

Βλεπω κι εδω και στο φεισμπουκ πολλους να κραζουν για τις καρτες, θυμιζω πως υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να παιξουμε μπαραζ. Ελπιζω πως ηταν συνειδητη επιλογη απο τον παγκο, αν εδρασαν αυτοβουλως ακομα και για το μπαραζ να το εκαναν ας τους βαλει ενα γερο προστιμο η διοικηση.

μήτσο φρομ ούσα (USA)
δε νομίζω ότι συμφέρει να πέσουμε
δε ξέρω βέβαια, αν δουλεύουν τέτοιο σενάριο ή το έχουμε ξεκάθαρο ότι μείναμε για άλλη μια χρονιά στην Α
πιστεύω όμως ότι είναι το χειρότερο

Απο χθες το βράδυ δεν έχω καταλάβει τι ισχύει ακριβώς αλλά έχω την πεποίθηση ότι μπορούσε η τιμωρία να είναι απ την νέα χρονιά :
http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_IOYNIOS_2013.pdf#page=15&zoom=auto,281,779

Προσωπικά αυτό που με εξόργισε περισσότερο είναι αυτό :
Για την κόκκινη κάρτα που πήρε στο τέλος: «Είχα έξι κάρτες και εγώ και ο Αραβίδης και πήραμε κόκκινη για να χάσουμε ένα παιχνίδι και να μην πάει η τιμωρία και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Σίγουρα θα έχουμε κάποια κενά στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά ο Πανιώνιος δεν κοιτάει τα κενά, τα οποία μπορούν να καλυφθούν».