Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ “Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ”
19 Απριλίου 2015 17:15
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ “Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ”
19 Απριλίου 2015 17:15
Ένα ματς που δεν θα γίνει ποτέ…
αλλά το ποστάρουμε για αρχειακούς σκοπούς!
θα του ριξουμε τρια μπαλακια χαλαρα.
Κρίσιμο ματς. Με νίκη είμαστε κοντά στο στόχο μας.
Κάποιος χθές γήπεδο φώναξε το αμήμιτο “Διπλό μέσα στην Κρήτη Πανιώνιε” και κάπου εκεί κλαίγαμε από τα γέλια!!!Έχω την αίσθηση πως θα ρίξουμε τρίμπαλο αλλα δεν ξέρω ποιός θα τα βάλει!!! ![]()
Τρια αυτογκόλ του ΟΦΗ έφεραν το διπλό. Ας ελπίσουμε να μην βάζουμε και εμείς αυτογκόλ του χρόνου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.gazzetta.gr/stili/afierwmata/article/725273/superleague-i-mahi-gia-tin-apofygi-toy-ypovivasmoy Ακομα θελει καποια προσοχη,και ευτυχως μεσολαβει το παιχνιδι με τον Οφη…οποτε θα ξερουμε αν φθανουν οι 41 βαθμοι’’
Ομως απο οτι ψευτοειδα τον γαυρο στα Γιαννενα ειναι ,αυτη τη στιγμη σε φθινουσα πορεια ‘’‘Φοβαμαι ομως το εξης σεναριο
Μηπως χασει και απο τον Πανθρκικο ..και ερθει σε μας με αγριες διαθεσεις’Φυσικα θα ελπιζει και ο Πανθρακικος ,αλλα θα θελουμε κι εμεις ποντους’‘’‘Ευχομαι να διαψευτω ,γιατι παιζουν την αλλη βδομαδα μεταξυ τους …και θα ξερουμε τι θελουμε’’
Δε νομίζω να κάνει 2 σερί ήττες ο σκατόγαυρος. Εμείς πάντως θα τον γ@μη$0υμ3 τον καργιόλη. και με θα πάρουμε και χ στο περιστέρι και θα κλείσουμε με με νίκη στο τελευταίο ματσάκι με το παοκ. σύνολο 48 βαθμοί. προλαβαίνουμε play off?
Υπό κανονικές συνθήκες ένα γκολ (τουλάχιστον) το τρώμε συνήθως, αλλά επειδή τώρα τελευταία η άμυνα δείχνει σαφή βελτίωση, θα το ρισκάρω και προβλέπω και 'γω ένα 0-3, χαλαρά. Για την ακριβεια είμαι τόσο σίγουρος που λέω να το παίξω στο στοίχημα. Τι λέτε;
ΥΓ: Σχετικά με τα play-off, αν κάνουμε σερί νίκες μέχρι το τέλος, πιάνουμε τους 50 βαθμούς, δηλ. ισοβαθούμε με τα Γιάννενα που (μετά την νίκη με τον γάβρο) δεν θα σταυρώσουν ούτε ισοπαλία μέχρι το τέλος, οπότε “περνάμε” εμείς λόγω των μεταξύ μας αγώνων.
Άρα ναι προλαβαίνουμε, και δεν κάνω πλάκα, το εννοώ!
![]()
Σε αυτούς δεν οφείλαμε κάποιο ποσό για τα τροφεία του Μαγκντί ?