ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
06 Μαΐου 2018
19:00
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
06 Μαΐου 2018
19:00
ρε σεις να έρθω στο τελευταίο ;
Πανιώνιος – Λεβαδειακός
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1226091/allaxan-ton-komini-ap-ti-nea-smyrni
Είδατε αντανακλαστικά; Αυτός έμεινε διαιτητής του ματς λιγότερο κι απ’όσο ήταν προπονητής μας ο Στιβ!
Ωραία ήταν σήμερα, απόλαυσα το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, πήγε να το χαλάσει η βροχή και το στέγαστρο που έσταζε, αλλά όλα καλά.
Ο Γιάγια ο Μπανανά, μάλλον περίμενε να ανέβει το σόι του από το Καμερούν για να βάλει γκολ, δεν εξηγείται αλλιώς.Γενικά, παίξαμε ωραία μπάλα και οι παίκτες ήταν χωρίς άγχος και αυτό φάνηκε από τις προσπάθειες τους και τους συνδυασμούς που έκαναν.
Μου άρεσε ο Μακρύλλος και όσο μπήκε ο Οικονομίδης. Σπιριντόνοβιτς αν την έδινε λίγο πιο γρήγορα την μπάλα θα έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μετά το 2-2 με τη Χαλκηδόνα. Ο Γεσίλ προσπάθησε, αλλά είναι καλό για τον ίδιο να πάει παρακάτω στην καριέρα του και να κάνει μια νέα αρχή. Και πάμε τώρα στο μεγάλο ταλέντο, τον νέο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον άνθρωπο με το χειρότερο μαλλί στο ελληνικό πρωτάθλημα,για όσους δεν κατάλαβα μιλάω για τον Μάκη τον Βουκελάτο. Ο Μάκης έχει ταλέντο, αλλά έχει μείνει εκεί και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να το αξιοποιήσει και να βελτιωθεί. Αν αυτό το παιδί δεν κάτσει να δουλέψει τη χρονιά που έρχεται, που είναι η μεγάλη του ευκαιρία, καλό θα είναι να φύγει από την ομάδα.
Τέλος,μπράβο στους Πάνθηρες οι οποίοι πάρα τη καταρρακτώδη βροχή τραγουδούσαν ασταμάτητα και ίσια αυτή δυνάμωνε τραγουδούσαν τραγουδούσαν ακόμα περισσότερο.
Η φετινή χρονιά , όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα , περιγράφεται πολύ απλά με μια λέξη , δύο γράμματα: ΑΝ
Αν έμπαινε το γκολ του Μασούρα στο Τελ Αβίβ , αν δεν έδινε το πέναλτι στον Φορτούνη, αν έληγαν τα γαμωπαίχνιδα στο 93’ και όχι στο 94’ , αν , αν , αν…
Με βάση αυτά που φοβόμουν πέρυσι τέτοια εποχή , και με βάση όσα έγιναν μες τη χρονιά , σαν αποτέλεσμα η 7η θέση κι η απώλεια της Ευρώπης από έναν καλύτερο αντίπαλο , δεν με στενοχωρούν , ίσα ίσα.
Από τη χρονιά αυτή σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε έναν προβληματισμό , που αφορά κυρίως τη διοίκηση. Έγιναν λάθη , υπάρχει μεγάλο ξενέρωμα από συγκεκριμένες πρακτικές , αλλά καλώς ή κακώς δε φαίνεται να υπάρχει πιο ασφαλής εναλλακτική.
Η επόμενη χρονιά ξεκινά χωρίς άγχος , σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα , όσο καλή ομάδα και να χτιστεί , δεν παύει να είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα , ενώ οι αντίπαλοι μας είναι οικονομικά εύρωστοι και δυνατοί.
Τελειωσε (επιτελους) αυτη η χρονια με μια αδιαφορη εντελως νικη. Μια νικη που αποτυπωνει ακριβως -τουλαχιστον το δικο μου- αισθημα για την ομαδα… αδιαφορια πλεον.
Αγωνιστικα ειμαι ικανοποιημενος δεδομενων των προβληματων και της μεγαλης χρονιας. Απο εκει και περα, εχω χασει καθε ενδιαφερον λογω των εξωαγωνιστικων στην ομαδα, αλλα και στο πρωταθλημα γενικοτερα. Μακαρι καποια στιγμη να γινει εστω κατι διοτι δεν αντεχεται αλλο πλεον.
Η ξανθή άδεια παίρνει??
ο Αστέρας γιατί θα παίξει ΕΥΡΩΠΗ είπαμε;;;