30η Αγωνιστική: Αστέρας Τρ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Paniwnia’‘‘kai πικρα και βροχη και απογοητευση’’‘‘Η απογοητευση ειναι για αυτους που επαιξαν αντι των απουσιαζοντων?/ ο Παναγοπουλος =Ο’’‘Να φυγει εδω και τωρα,μαζι και ο Στρακοσια= νουμερα.Λατκα =πιο βαρυς και απο τα τανκς’‘‘Αναστασοπουλος= λιγος για να φτιαξει αντεπιθεση’’‘Σβερκος =απο λυκο;;;=Ο’
ΛιΓΟΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,οι Κοντοες,Σιοβας
2ο ημιχρονο=αρκετα ανεβασμενοι ,οι Κουμο, Σαμαρης=σκληρος ομως, και η αποκαλυψη Κολοβος’‘’‘‘Καλα δεν βλεπουν οτι το παιδι με λιγη εμπιστοσυνη ειναι ταλενταρα;;;ποτε ρε’‘Τι καλυτερο εχει ο Σαλαλι;;;== πολυ =πολυ λιγος αυτος,δρομο…Η ομαδα κομενη στη μεση ,φανηκε η ελειψη ΟΜΟ ΤΣΟΤΣΑ..Μπροστα τιποτα χωρις ,μπαλαμπαν Σιτο’Παρ’ολα αυτα με τον Κολοβο ειχαμε ευκαιριες και ειμαστε καλυτεροι’‘Αργα ομως ξυπνησαμε’‘αΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟς Ο Ντατο’’‘’’
Μελιγα λογια ,θελουμε αρκετη ενισχυση,σε θεσεις φορ,αν φυγει ο Μητρο,τουλαχιστον 2-3.Χαφ απαραιτητως και εξτρεμακια ,μαλλον πολυ καλυτερα απο Μπαλαμπαν και Σιτο’‘‘Τι κρυο ρε μαγκες ηΤρομπολιτσα’’‘βαλαμε και στις τσεπες μας’ΧΙΟΝΙΣΤΡΕς ΡΕ’'θειο

Ησουνα μεσα θειο?

jorg ‘‘Βουτηξα κι ενα κρυο ‘‘παναθε μα το ‘’’‘Ακου πλακα ‘’‘Δεν μπορουσα να βγαλω τα μαγικα μου απο το μπουφαν ‘‘ειχαν κολλησει τα χερια μου απο το κρυο’’’‘Ωσπου ν’αρχισω τα βουντου φαγαμε το πρωτο’’‘ε αρχισα τις παναγιες,με κοιταγε ο Φανης’’‘ασχετος σου λεει τουτος ==παλιοπαναγιτης ‘‘Που να παιξει μπαλα ,κολλησε στη λασπη ο ερμος’Οπως και ολοι δηλαδη’‘Στο 2ο καλουτσικα ,υποφερτα που λεμε,αλλα εμεις ειχαμε παρει την κρυαδα,και αγωνιστικα και καιρικα ‘‘Πρωτη φορα που δεν μουτζωσα’’‘ειχα παγωσει γενικως’’‘αστα να πανε,ολα αναποδα ρε παιδια’‘Ο Κολοβος,δεν τον ειχα δει,ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’’‘Εφαγε κατι γλυστρες στην αρχη[κοιτα που τον εβαλε ο αλλος να παιξει]κι ομως διακριθηκε και ειχε τσαμπουκα αρκετο σε τετοιο τερεν’’‘απιθανος’’‘Ερωτηση’’‘γιατι να παιζουν αλλοι ξενοι και αμπολοι;;;;Ρε Λεμονια,προσεξε το παληκαρι πιο πολυ’‘‘Ο Παναγοπουλος …πατατα…πατατα ‘Για φουρναρης σου λεω’’‘εχει μια κοιλια’’‘για παλαιστης κανει σιγουρα’‘’'θειο

“Θειο” ειχε βαλει μια πετσετα μεσα στην τσεπη της φανελλας για να σκουπιζει τα χερια του.
Αυτο εδειχνα σαν κοιλια.Σοβαρα μιλω.
Και γνωμη μου ειναι οτι δνε ειναι κακος τερμας. απλα κολησαν τα κεντρικα μπακ σε καθοριστικες στιγμες.

Θείο ασε τα σάπια στο πεταλο μαζι μας ήσουν ?
Κατεβηκαμε Τρίπολη για να σε δουμε και πήραμε το Πουλίδο μου φαίνεται…

Dimitris’‘‘Οτι λεει ι θειο,ειναι νομος’’‘’‘Ημουν με δυο αλλους φιλους απο το μεσημερι στη σκεπαστη ,δεν θυμαμαι θυρα ‘‘ηρθαμε με ι,χ για καφεδακι κ΄τλ’’‘Μια παλια γκομενιτσα τριπολιτσιωτισα …και τα καθ’εκαστα…μιλησα’’‘’'θειο
Με τετοιο κρυο …χαχχαχχαχαχα που να γαμ…ς χαχχαχαΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ''ΧΑΧΧΑΧΑΧ θειο

και εμεις σε ψάχναμε στο πεταλο αναμεσα μας και εσυ πηγες στην σκεπαστη…
τουλαχιστον γλιτωσες την βροχα.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ,ακου το ανεκδοτο’‘‘Παει ενας βιτσιοζος στο μπουρδελο’’[οχι του Πανιωνιουχαχχααα] και λεει στην πεταλουδιτσα’‘‘Ξερεις μ’αρεσει με την βροχη’’’
Μα δεν βρεχει λεει αυτη.
Θα πας κοντα στο παραθυρο και θα λες’πω-πω βροχη,πω-πω βροχη’‘’
Παει αυτη και αρχιζει,πω-πω βροχη,πω-πω βροχη’’
Δεν γινεται τιποτα της λεει ,δεν μου σηκωνεται,πιο πειστικα’‘‘ΜΑ ΠΩς ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ
Παρε μια κανατα νερο,θα το χυνεις σε μια λεκανη αργα,και με το ποδι σου θα βαρας και το μπαουλο δυνατα και θα φωναζεις’ πω-πω βροχη,πω-πω βροντες,συνεχεια
Αρχισε αυτη,πω-πω βροχη πω-πω βροντες τιποτα ο κυριος ,ψοφιος]
Μωρη της λεει πιο πειστικα’‘‘Θα χυνεις το νερο στη λεκανη,θα βροντας με το ποδι και θα ανοιγοκλεινεις το φως και θα λες’’‘πω-πω βροχη,πω-πω βροντες πω-πω αστραπες ,συνεχεια ,καταλαβες;;;τι να κανει κι αυτη αρχισε κοντα στο παραθυρο να φωναζει’‘πω=πω βροχη ,πω-πω βροντες,πω-πω αστραπες συνεχως’’
οποτε γυριζει κι εκεινος και της λεει ‘’
Και περιμενεις με τετοιον καιρο να σε γαμησω;;;χαχχαχαχχαχαχα θειο

Ρε μαγκες ,να μην το ξεχασω ‘’'Προχθες στην τριπολη,μου αρεσαν Λαδακης ,πουλιδο,ματουσιακ,και καποιο μπακ ,δεν θυμαμαι το ονομα του..Μηπως τωρα που πεσανε ,να ενδιαφερθουμε;;;;Ρωταω ''θειο

Κάτσε καημένε να σωθούμε πρώτα και μετά θα στους φέρω πακέτο και τους 4 οδικώς με αμάξι εγώ.

Εχεις δικιο …το τρενο το κοψανε’‘’''θειο