Άντε το ανοίγω εγώ μιας που δεν θα είμαι εδώ.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε εκδρομή στην Τρίπολη !!!
Άντε το ανοίγω εγώ μιας που δεν θα είμαι εδώ.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε εκδρομή στην Τρίπολη !!!
παλι καλα που την θεωρουμε εκδρομη…
γιατι μπορει και να τρεχαμε…
Οι παιχταραδες μας να τρεξουν ομως στο παιχνιδι γιατι εκδρομη για αυτους δεν ειναι!
Νικη να τερματισουμε σε οσο καλυτερη βαθμολογικη θεση γινεται!
Αυτό ακριβώς εννοούσα.
Το ευτύχημα είναι ότι επανέρχονται ο Γιαννάκης και ο Σούλης. Ελπίζοντας να παίξουν απελευθερωμένα, φυσικά όλοι μας θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση.
διπλό καραμπινάτο και μάλιστα προβλέπω και πολλά γκολ
γιάννη πόσα δίνει το διπλό με 4 γκολ ;
Φυσικα παμε για 2πλο ρε παιδια ‘‘ειμαστε χωρις αγχος,ολοι οι παικτες γυριζουν,και αητητοι 12 κυριακες’‘Αυτοι παραδιδουν το πνευμα’’‘μετα νομιζω εχουν παρα πολλες απουσιες και αποβολες η οχι;;;;Αρα παμε για μπαλιτσα καλη[μαγικη]’'θειο
Που 'ναι εκείνο το θρυλικό ιντερτότο… ![]()
ξΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ποιος εχει καρτες και αποβολες στον Αστερα;;;παιζει ρολο,και για μας ,αλλα για το στοιχημα ρε μαγκες’‘Οποιος ξερει αναφερει’''θειο
Υπολογιζω ενα σκορ στυλ 2-4 .3-5.
Εκτός από τον Γιώργο, νομίζω ότι οι άλλοι παίζουν όλοι κανονικά.
aπο τον αστερα ποιοι λειπουν;;;ο αρας ,απεβληθη’'αλλος;;;θειο
Για πάρτη σου ρε “θειο”
Ο προπονητής του αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει σε πέντε παίκτες. Σαλίμ Αράς, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ματίας Ντεγκρά, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Ντάνιελ Ορόθκο που θα εκτίσουν τις ποινές τους.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σωκράτης Φυτανίδης και ο Σεμπαστιάν Καρέρα
Peristeri’‘μπραβο αγορι μου’‘εψαξες βλεπω επισταμενα’‘‘Αρκετοι μου φαινονται ,αυτοι που θα λειπουν,για να χασουν’’''χαχχαχχαα βαλε και τα…χημικα μου;;;θειο
“θειο”
Τελευταίος αγώνας.
Θα είσαι και στο γήπεδο.
ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
![]()
Περιστερι666’’ Η δουλεια μου =δουλεια μου’‘’‘δεν χαριζεται,μαθαινεται ‘’‘Οποιος εχει κοτσια και μαθει ‘μονο μ’αυτα ασχολειται’’‘εγω βατσινωθηκα’’‘μην ανησυχεις λοιπον’‘‘Θα ειμαι και μεσα σιγουρα’’‘ολα υπο ελεγχο’‘’
Ερωτω ομως μερες’''Γιατι ο Κουκετς δεν εχει thread;
Μαλλον δεν χρειαζεται τωρα ..ετσι;;;αρα πρεπει να μεινει ακομα ενα χρονακο ε;;;Που να τρεχει τωρα να βρει ομαδα;;Ο Λεμονιας δεν τον θελει παντως…εσυ;;;
χαχχαχαχ εδω σε θελω φιλε’''απαντα μου ντε;;;θειο
Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στην Τρίπολη με το δικό τους μέσο, θα υπάρξει ένα πούλμαν την Κυριακή, στο γνωστό σημείο. Συμμετοχή 10€ και εισιτήριο αγώμα 15€. Αναχώρηση 15:30.
Προβλέπω νίκη 2-3, οι μικροί δίνουν και πάλι το παράδειγμα (1-3 στο 77’).
γιάννη τελικό αποτέλεσμα απο τους μικρούς έχουμε;
Τέλειωσε 1-3, τερματίσαμε 2οι!
Νίκες για τις ομάδες Νέων
16/4/2011
Η ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου, επικράτησε άνετα στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα με 3-1. Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι “κυανέρυθροι” έδειξαν την διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Αρκαδίας και πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Σταμάτη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σμυρλής έκανε το 0-2 και ο ίδιος παίκτης στο 18’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 με γκολ του Γιώτσα στο 63’
Αστέρας Τρίπολης: Γιαννακόπουλος, Φιλάϊ, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Ποτήρης (51’ Ντινιωτάκης), Ζώης, Χαρτσιάς, Τόγρου (33’ Τζουμάκας-65’ Γκαϊδατζής), Γιώτσας, Διαμαντόπουλος, Βαλκάνος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρος, Σπυρόπουλος, Κ. Γκέζο (39’ Μάκος), Διαμαντόπουλος, Τσαουσάι, Ντούνη, Πολλάλης (65’ Μπούζας), Σταμάτης, Σμυρλής, Σπανός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Για το αντίστοιχο πρωτάθλημα των Κ-17 ο Πανιώνιος επικράτησε της Κέρκυρας στο “Απήλιον” με 1-0.
http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18335&catid=5