πάμε για νίκη
πάμε να καθαρίσουμε το κομπότη και την ομάδα του
πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς
Χωρίς ίχνος απαισιοδοξίας πιστεύω πως θα φάμε πολλά…
0,000000001-0
Πάντως νίκη θα κάνουμε!
ο κύριος Κομπότης είναι ένας καλός και φιλεύσπλαχνος κύριος που τιμάει τις φιλίες του στις δύσκολες τούτες ώρες που περνάει ο έρμος τόπος και συνεπακόλουθα ο επαγγελματικός αθλητισμός του.
Λογικά δεν θα το διαψεύσει
Λογικά τα γελάκια στις προπονήσεις κόπηκαν και επανήλθε η σοβαρότητα και οι όρκοι νίκης και ματώματος…
Λογικά πάντα…
Κίνητρο να πάει να δει και να φωνάξει κανείς γι αυτό το μπουρδέλο να βρούμε και όλα καλά…
Σόρυ αλλα με βάση αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές θεωρώ μαλάκα και γελοίο όποιον πιστεύει ότι αυτά τα ματς παίζονται στο χορτάρι..
Μακάρι να μαι εγώ ο μαλάκας και ο γελοίος βέβαια..
Δεν ξέρω αν θα φάμε πολλά ή λίγα αλλά κι αν χάσουμε τι σημασία θα έχει, η ουσία θα είναι ότι πλέον δεν μπορούμε να πείσουμε ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε την τρέχουσα (δύσκολη) κατάσταση ώστε να κερδίζουμε τα ματσάκια που χρειάζεται, έστω και με 0,000000001-0 που λέει κι ο Κώστας πιό πριν. Μετά θα πηγαίνουμε να τρώμε τεσσάρες εκτός και όποιος θέλει βαθμούς εκτός, από εμάς, στην Ν. Σμύρνη θα τους βρίσκει.
Ίσως να φταίει η ξεφτιλισμένη, με τα χέρια κάτω, 4άρα από την ομάδα του λαθρέμπορα, αλλά όλη αυτή την βδομάδα η συνηθισμένη και μάλλον αδικαιολόγητη Πανιώνια αισιοδοξία μου με έχει εγκαταλείψει. Δεν πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να καθαρίσουμε την Λειβαδιά και να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ούτε καν την ισοπαλία δεν βλέπω, αντιθέτως μας έχω ικανούς για ακόμη μία χαζοχαρούμενη ήττα από αυτές που μόνο ο Πανιώνιος ξέρει να κάνει, ώστε να μπούμε για τα καλά σε περιπέτειες.
Μακάρι, μακάρι, ΜΑΚΑΡΙ το βράδυ της Κυριακής να είμαι πολύ, πολύ, μα ΠΟΛΥ λάθος!!!
ρε μη μασάτε
δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε
άντε σας δίνω και σενάριο
θα κάνουμε 2-3 νίκες τωρα και μετά θα χάσουμε για να μπουρδουκλώσουμε λίγο την κατάσταση
πάντως ξεκινάμε με νίκη την κυριακή
Ολα καλά.
τους 3 βαθμούς εμείς
το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία οι άλλοι
Ενα μεγάλο μπράβο στον Ανέστη να τον χαίρονται τα χανουμάκια.
δεν εχουν την ισοβαθμια κωστα,δε μετρανε τα εκτος εδρας γκολ,αλλα οι βαθμοι και η διαφορα τερματων
Νομιζω οτι εχει δικιο ο Κωστας’''Σε τετοιο σκορ δεν γινεται μπαραζ καταταξης [φτου] αφου δεν ειναι πανομοιοτυπο του εκτος εδρας ματς αρα πιανονται τα γκολ που φαγαμε
![]()
O κύριος Κομπότης δεν είναι μόνο καλός αλλά και ένας έξυπνος κύριος…
Πλάκα είχε πάντως η εκπομπή με τις αμφισβητούμενες φάσεις στο σταθμό του καρκινιάρη Τουιτεράκια, οπου οι τηλεκριτικοί δήλωσαν με στόμφο ότι πέρα απ το άκυρο 4ο γκολ που ξεκινάει απο φάουλ (ηταν) του Γιάννου αμέσως μετά δεν δίνεται και ορισμός μπέναλχυ στην Λιβαδεια ενώ δεν έβαλαν καν στις επιμαχες φάσεις τα καραμπινάτα πέναλτυ του μετρ των τραγικών κουρεμάτων Αραβίδη
christo3’‘‘Ευκολο ειναι να κανεις εκπομπη,εφοσον ξερεις οτι σε παρακολουθουν [σε ορισμενα στιγμιοτυπα]καμια 300 του Λεωνιδα απο μερους μας και 40 παληκαρια απο την Λειβαδια χαχαχαχαχαχα Επομενως λες οτι σου ερθει χωρις να Διακινδυνευεις κατι’’’
Για να ελεγε τετοιες μαλακιες κατα γαυροειδων και πρασινων ερπετων …και θα δεις τι θα γινοτανε’‘’ το εκλεινε το μαγαζακι χαχαααχααχ ![]()
καλά περάσαμε χτες, ωραίος καιρός, μπύρες, γκολ, λυπάμαι αυτούς που τα βλέπουν όλα στημένα και δεν μπορούν να χαρούν μια τεσσάρα, και ας μην παίξαμε μπάλα.
Eγώ δεν μπορώ να χαρώ γιατί οι παίχτες είναι αλλού και όταν βάζουν και κανένα γκολ κάνουν δηλώσεις σαν να παίζουν είδη σε άλλη ομάδα.Να πάνε στο καλό να ησυχάσουμε.Ανέστη ήσουν φοβέρος εχτές αλλά σε έφαγε ο Σιδεράκης.
Φωτιά έχει πάρει το φόρουμ μετά την χθεσινή επιβλητική νίκη της ομάδας…καταιγισμός μηνυμάτων…
Διακρίνω μια διστακτικότητα αλλαλαγμού
λόγω των 2 γκολ που δεχτήκαμε.
Είμαστε “σκληροί” φίλαθλοι.
σωστό αυτό
αντί να γράφουμε για τη νίκη που έδωσε τρίποντο και με μεγάλο σκορ δε γράφουμε τίποτα
ούτε καν γκρινιάζουμε
κάτι τρέχει με τους πανιώνιους
όσο αφορά στο παιχνίδι εγώ θα προτιμούσα να έκανε αλλαγές σταυροθανασό και μπούζα ή τέλος πάντων κάποιους από τους μικρούς που είχε στην αποστολή παρά το λεό
κατά τα άλλα έδειξαν όρεξη στο πρώτο 20 - 25 λεπτο και μετά για κάποιο λόγο έδωσαν χώρο
το ίδιο έγινε και στο δευτερο ημίχρονο αλλά εκεί βάλαμε γκολ οπότε τέλειωσε το ματσάκι
Υ.Γ. αυτοί οι παίχτες που γράφεται ότι θα πάνε στο κοτοπούλι το σκέφτηκαν καλά ;