Mατσάκι με τους υπερκομπλεξικούς σε ωραιότατη ποδοσφαιρική ώρα.Εισιτήρια θα μας δοθούν η ο προφυλακιστέος το έχει πριβέ;Όπως και να 'χει ΔΙΠΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Διπλο για να γουστάρουμε,γιατι εισαι πανιώνιος και αυτοι ότι κι αν κανουν με τα λεφτα του λαθρεμπορα μια ζωη χαλκηδονα θα μεινουν.
δε πιστεύω να μας δώσουν εισιτήρια
αλλά και να μας έδιναν θα ήταν τακτική κομπότη : 20 ευρουλάκια έκαστο
δεν πειράζει θα βρούμε τηλεόραση να το δούμε
και θα μπορούμε να βλέπουμε ξανά και ξανά τα γκολ που θα τους καρφώνουμε
εχει βγει εδω και καιρό απόφαση να μην πάρουμε εισιτήρια.. δεν ζητήσαμε καν..
μου φαντάζει εύκολο ματς με την έννοια οτι τις περισσότερες φορές ο Ατρόμητος παίζει μπα΄λλα στον χώρο άρα και είναι πιο βατή (αν μας κάτσει και λίγο η τύχη) η αντιμετώπισή του. Πιέζει αρκετά στο κέντρο και σε αμυντική αλλά και επιθετική φάση να βρίσκεται, αλλά μου φαίνεται σχετικά αργοκίνητος στην άμυνα.
Επιμένω οτι έχουμε τύχη.
Καλή επιτυχία στην ομάδα αύριο!
Είναι κάπως νωρίς το ματς για μας εδώ και μάλιστα Κυριακάτικα αλλά έχουμε κάνει και χειρότερα οπότε, αν κάποιος ξέρει/βρει εκείνη την ώρα κανένα “πειρατικό” online live ας το γράψει να το δούμε και μείς.
![]()
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (08/03) η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (09/3, 15:00).
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και ο Λεωνίδας Καμπάνταης τέθηκε στην διάθεση του, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Ντούνης, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Η ενδεκάδα της νίκης
-----------------------------Ανέστης-----------------------------------
Λαμπρόπουλος--------- Αυλωνίτης-------Κουλουχέρης------------ Κούρος
------------Μητρόπουλος--------Παντίδος---------Μπούζας--------------
----------------Ντούνης-----------------------Κολοβός------------------
--------------------------------Γιάννου---------------------------------
Προσπαθώντας ηλιθιοδώς να κρίνω τα πράγματα με βάση την αγωνιστική εικόνα και συγκρατόντας με πάρα πολύ κόπο τις ευχές μου για χιαστούς.. λεώ απλά πάλι καλά…
Αυτά είναι τα στόπερ που σφαχτήκαν οι χανουμογαυροι..
Αυτοί είναι οι μεσοεπιθετικοί που γίνονται κάθε μέρα πρωτοσέλιδο..
Αυτά είναι τα μπακ και τα χαφ που ενδιαφέρουν όλους…
Αυτό είναι το next big think τέρμα…
Αιντε γαμώ τα σπίτια σας μπουρδέλα…..
Και σεις και ο καρνάβαλος στον πάγκο!
Θα βγείτε κάτι ηθικοί και θα λέτε να μην βρίζουμε…
Αυτά τα μουνόπανα γαμώ την ζωή τους που απ του χρόνου θα τρώνε φάπες απ τους ούγκανους μετά από κάθε Χ και θα λένε και συγνώμη και δω μας κοροιδευουν, μας βρίζουν και λέμε μη τα παιδιά..
Γι αυτό είμαστε η μόνη ομάδα στην ελλάδα που μας κάνουν πλιάτσικο όποιος και όποτε θέλει..
Αντε γαμώ το εορτωλόγιο όλο..
Μουνόπανα…
Κόπηκαν και τα λαικά δικαστήρια……
ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΝΙΚΟΥ…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου:
«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Να ευχηθούμε στον κο Σπανό να τελειώσει η περιπέτειά του, γιατί άνθρωποι σαν αυτόν χρειάζονται στο ποδόσφαιρο».
Σημ… Ποιος μπορεί να γράψει την περίληψη???
Aφαίρεσα το προηγούμενο μήνυμά μου όπου (χθες) ευχόμουν “καλή επιτυχία στην ομάδα (αύριο)!”.
Και τούτο επειδή τα γραπτά μένουν και μετά την σημερινή αξιοθρήνητη εμφάνιση, όλο και κάποιος θα βρεθεί να με πει “μαλάκα” … και θα έχει και απόλυτο δίκηο!
Διότι, σηκώθηκα σαν μαλάκας λοιπόν στις 7 το πρωί Κυριακάτικα να δω την “ομαδάρα” μας, να αγωνίζεται σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η λαμπρή ιστορία του συλλόγου και αφού κατάφερα και βρήκα ένα “πειρατικό” online live της προκοπής, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν στο 26ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0. Νόμιζα ότι έβλεπα ένα κακό όνειρο, αλλά δυστυχώς γρήγορα διαπίστωσα ότι ήταν αλήθεια και η παρέα του Λαμπρόπουλου, του Ανέστη, του Κούρντι, του Αυλωνίτη και των άλλων παιδιών (που θα παίζουν αλλού του χρόνου) με ηγέτη αυτή την μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (όνομα και πράγμα) του πανμέγιστου Κούρου, είχαν καταφέρει να σμπαραλιάσουν κάθε μορφή αξιοπρέπειας που συνοδεύει το όνομα Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν το κατάλαβαν οι 20άρηδες στην ηλικία παικτάρες μας αλλά σήμερα και τα 4 γκολ τους τα έβαλαν τρεις 30άρηδες μισθοφόροι.
Το έκλεισα λοιπόν το PC και άκουσα μέχρι το 4-0 από το ράδιο … μετά δεν άντεξα!
Αντί κριτικής λοιπόν ενός αγώνα που έτσι κι αλλιώς δεν είδα ολόκληρο, έχω να πώ τα εξής:
[CENTER]Πρός τους αξιολύπητους, γραφικούς και άμπαλους ποδοσφαιριστές της φετινής χρονιάς (2013-14) του Πανιωνίου:[/CENTER]
1. Κύριοι, είστε > αντιεπαγγελματίες> : Ακόμα κι αν δεν σας ενδιέφερε το παιχνίδι οφείλετε να παίξετε γι’ αυτούς που πλήρωσαν εισητήριο και ήρθαν να δουν το ματς.> 2. Κύριοι, είστε > απαράδεκτοι> : Διότι δεν φοράτε την φανέλα ενός οποιουδήποτε συλλόγου αλλά του Ιστορικού Πανιωνίου. > >
> > 3. Κύριοι, είστε > γραφικοί> : Διότι παικτάκια της δικής σας σειράς άλλες σοβαρές χώρες τα βγάζουν με το σωρό και τα πουλάνε σε ομαδούλες όπως ο Ατρόμητος σήμερα για να σας ρίχνουν 4 μπαλάκια για πλάκα. > >
> > 4. Κύριοι, είστε > εκνευριστικοί> : Διότι ακόμα κι αν είχατε αποφασίσει να κατέβετε για πλάκα σήμερα, τουλάχιστον, έτσι για το γαμώτο, δείτε το λίγο θεατρικά, θέαμα πουλάτε, και υποδυθήτε τον ρόλο του ποδοσφαιριστή. Εσείς όμως ούτε για ρακοσυλλέκτες δεν κάνετε. Μάλιστα, ζητώ συγγνώμη από την ευγενή επαγγελματική ομάδα των ρακοσυλλεκτών για την παρομοίωση. > >
> > 5. Κύριοι, είστε > ανεπιθύμητοι> : Όσο πιό γρήγορα ξεκουμπιστήτε και φύγετε όσο πιό μακρυά γίνεται από την Νέα Σμύρνη (π.χ. πηγαίνετε στο αεκ να παίξετε στην Β’) τόσο καλύτερα για σας αλλά ΚΥΡΙΩΣ και για την δική μας ψυχική υγεία. Δεν είστε άξιοι να φοράτε αυτή την φανέλα! Δεν είστε ΚΑΝ ποδοσφαιριστές αλλά ένα τσούρμο κακών ηθοποιών τρίτης διαλογής που εκμεταλλεύονται την ανοχή μας, περιφέροντας 'δω και 'κει ένα ερασιτεχνικό θεατρικό μπουλούκι και δίνοντας συνεχώς κάκιστες παραστάσεις. > >
Θα έγραφα κι άλλα, αλλά επειδή χαμένος πάει ο χρόνος και ο κόπος μου θα κλείσω με το … “no more comments”.
Κώστα, μπορώ βρε φίλε να σου κάνω μιά …“εξουσιοδότηση” εσύ που είσαι εκεί και κοντά στα πράγματα να πάς να δώσεις μιά ελαφριά σφαλιαρίτσα σε όποιον λέει τέτοιες ανοησίες;
Eπειδή όμως σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να βρεις τον μπελά σου, γι’ αυτό σου λέω, να σου κάνω ένα πληρεξούσιο, κάτι τέλος πάντων, ότι δηλ. ενεργείς αποκλειστικά για λογαρισμό μου.
Ευχαριστώ!
Γλύψε λίγο Τσακίρη, γλύψε λίγο Σπανό, άντε και καμιά Τρίπολη που είναι καλοπληρωτές… όλο και κάποιος θα σε προσλάβει.
Ευτυχώς φέρανε έναν καλύτερο.
είπαμε πάμε για διπλό αλλά εσείς το παραχέσατε
μια χαρά ήρθε αυτή η σφαλιάρα
μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα στο τέλος του παιχνιδιού - όπως το έδειχνε η κάμερα - που ο αραβίδης έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι
αυτό πρέπει να το δούν και να το καταλάβουν όλοι αυτοί που θα φύγουν το καλοκαίρι ή πιο σωστά πρόλαβαν και έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφούλα τους σε άλλες ομάδες και ειδικά σε αυτές που θα παίζουν στη Β εθνική
ακόμα δε και αυτοί , όσοι , μείνουν στην ομάδα γιατί ελπίζω του χρόνου να έχουν αλλάξει τα κόζια και να μην έχουμε πάλι τέτοια θέατρα να παριστάνουν τους πανιωνάρες
Σε προσκυνώ συνοδοιπόρε!
Είσαι μέσα στο μυαλό μου!!!