27η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΑΕΛ Καλλονή

κατ αρχης φιλε Δημητρη καλη Sarah-Kosti. ( LOL)

Η ομαδα εμενα μου αρεσε εκτος οτι δεν ειχε ενα παικτη να εχει την καθετη μπαλλια .
Δηλαδη τι να κανουν αν οι αντιπαλοι ειναι ταμπουρωμενοι? λογικο η μπαλλα θα παει πισω και θα παιξεις αποτα πλαγια. Κατι που οντως καναμε.
Στο γκολ που φαγαμε ειδα μια αδρανεια σε στυλ νιρβανα.
Ο Νικος στον παγκο οντως καπου ξεχαστηκε. Αν δεν κανω λαθος δεν εκανε ουτε μια αλλαγη στο ματς.
Αν προσεξες την στιγμη που φαγαμε το γκολ οι Καλονεζοι ειχαν σκασει απο το τρεξιμο των δικων μας.

Εκει λιγο μυρισε το ματς και απο την αρχη κατι μυριζε για χιναρι.
Τεσπα. Ο βαθμος ητανε πολυ καλος ασχετα αν το τριποντοι θα ηταν τελειο.

Τωρα γουσταρω να παμε στον ατρομητο χαλκηδωνας και να τους πεταξουμε ενα τριμπαλλον.

Γιατι η ομαδα που εχουμε παιζει πιο ευκολα εκτος εδρας απο οτι εντος .

Σημερα ηταν το μοναδικο ματς που ειχαμε μεγαλη κατοχη.

Τεσπα, προχωραμε.

Sarah-Kosti <–Πολύ καλό! Επίσης και σε σένα Μιχάλη! :wink:

Η αλήθεια είναι ότι όντως εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα γιατί δεν έχουμε το άγχος να κοντρολάρουμε εμείς το ματς, το πάμε συντηρητικά και άμα μας βγούν μερικές φάσεις και κάνα δυό γκολ μπορεί να φύγουμε και με την νίκη/ισοπαλία. Όπως π.χ. στο 1ο ματς με την καλονή που βάλαμε 2 προηγούμασταν και χάσαμε από καθαρή …λαλακία μας (χα-χα).

Τέλος πάντων μιά μικρή έτσι βελτίωση μπορεί να υπάρχει, στην κατοχή συμφωνώ, αλλά εσύ καλύτερα από όλους ξέρεις ότι για να πούμε ότι είδαμε ικανοποιητικό θέαμα, πέρα από το αποτέλεσμα, ΑΥΤΗ συγκεκριμένα η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Αλλά προφανώς επειδή του χρόνου μπορεί να λείπουν οι μισοί ή κανείς δεν ξέρει αν και πού θα είναι, γενικά δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο αλλά ένα άλλο πράγμα που απέχει πολύ από αυτό που θα θέλαμε. Και βέβαια, το είπα, λείπει ο κουμανταδόρος, ο επιτελικός χαφ, που θα πάρει την ομάδα πάνω του. Δεν λέω ότι η λύση αυτή θα ήταν πανάκεια, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε π.χ. έναν Φανούρη, από αυτούς που έχουμε σήμερα και δεν τραβάνε; Θα μου πεις είχαμε τον Μεδρινό αλλά και αυτός έφυγε. Τι να πει κανείς…(?)

Με τον γάβρο είχε παίξει ένας Μπούζας ο οποίος σα να μου θύμισε με το στυλ του όπως έπαιζαν τα παλιά καλά 10ρια. Γιατί δεν τον ξαναείδαμε; Μου φάνηκε πολύ καλός παίκτης!

Εύχομαι σε όλους να περάσατε μια ωραία Καθ. Δευτέρα, ο αετός να πέταξε ψηλά και Καλή Σαρακοστή!

Αντε και νίκη με τους σιχαμένους ατρόμητους …