27η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΑΕΛ Καλλονή

Ανοίγω εγώ και λέω ότι πάμε για τρίτη συνεχόμενη νίκη
το ματσάκι εξυπηρετεί και τον αλενατόρε νικολό αφού θα προλάβει να πιει και το καφεδάκι του το πρωί :sunglasses:

ελπίζω να έχουμε κόσμο στο γήπεδο
παίρνουμε το τρίποντο και βάζουμε σε ιστορίες τους άλλους

Αν παίξουμε όπως έπαιξε ο γαύρος χθες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα :sunglasses:

“ΦΑΡΜΑΚΙ” ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ

Έπαιξε καλά ο πούστης

4 να φάει γαμώ τη μάνα του. 4 να ρίξουμε στη Καλλονή!

κατά τη γνώμη μου δεν έπαιξε καλά απλά ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και έτρεχε ασταμάτητα
άσχετο όμως με το δικό μας παιχνίδι το οποίο θα κερδίσουμε γιατί θα τους βάλουμε περισσότερα γκολ
παίξουμε δε παίξουμε καλά

Τι δουλειά έχει ο γαύρος στο thread???

Όσον αφορά το ματς τώρα νίκη κ μόνο νίκη…μπορούμε και πρέπει να πάρουμε βαθμολογική ανάσα επιτέλους…!

Η “ομορφονια” ειναι δυσκολη ομαδα με πολυ καλους παικτες.
Στην Νεα Σμυρνη ο Πανιωνιος πρεπει να κερδισει οπως πρεπει να κερδισει ολα τα ματς που απομενουν.
Με νικη μπορουμε απο 6-8 θεση.

Συμφωνώ με τον Sir Μάικ. Με νίκη μπορούμε να ανέβουμε ψηλά και να τους κουφάνουμε όλους. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη. Ο παναιτωλικός που εξεφτελίστικε από τη Καλλονή είχε ένα τέρμα με εμφανώς ύποπτη απόδοση… :wink:

ακριβώς αυτό που λέει ο Μιχάλης είχα γράψει κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά μέρες
αν παίξουμε έτσι όπως μπορούμε και πρέπει τότε θα φτάσουμε κάπου στους 45 βαθμούς
εξάλλου το είπε κι ο αλενατόρε: ότι πρέπει να γίνει θα γίνει
και νομίζω πως πάνω από κάποιο όριο βαθμών η ομάδα κερδίζει και χρήματα ανάλογα με τους πόντους που πήρε. βέβαια, αυτό δεν το ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι ισχύει

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Διαιτητής: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α’ Βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β’ Βοηθός: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
Τέταρτος: ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
Παρατηρητής: ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

Θείο ξεκίνα τα voodoo

μη μασάτε από τη βροχή που ρίχνει σήμερα
αύριο μια χαρά θα είναι ο καιρός
θα έχουν πλυθεί και οι καρέκλες - για τους περίεργους - και όλα θα πάνε καλά
είπαμε πάμε για σερί νικών

kronos’’ ευχαριστω για την φωτογραφια…και σου υποσχομαι την βελονα ‘’‘να την βαλουμε [εκει που λειπει τωρα αχαχχααχ],εφ’οσον την λενε Καλλονη κιολας’''να μην παει χαμενο το voodoo ετσι;;;;;χαχαχαχαχα :sunglasses:

Θεορω δε το αποτελεσμα Βεροιας -Απολλωνα 1=1 πολυ θετικο για μας …για την αποσταση και απο τις δυο αυτες ομαδουλες και την πολυ καλυτερη πλεον ψυχολογια ..για την χωρις αγχος αναμετρηση με τον Ματζουρ=μποχα και την καλη αποκρια σε ολους μας’'Μιλησα

Τι καταπληκτική ημέρα για μπάλα που έχει σήμερα

Αρχική σελίδα

Προβολή έκδοσης ιστού

Κ υ ρ ι α κ ή , 2 Μ α ρ τ ί ο υ 2 0 1 4

panionia nea στις 12:47 π.μ.

Έξω Καμπάνταης, μέσα
Αραβίδης-Κουλουχέρης!

Χωρίς κάποιο απρόοπτο
ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/03) η
προετοιμασία του Πανιωνίου για το
εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή
στη Νέας Σμύρνη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να
υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο του
Καμπάνταη που έχει ίωση, ενώ
αντίθετα επιστρέφουν οι Αραβίδης
και Κουλουχέρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης στη
Νέα Σμύρνη ο προπονητής του
Πανιωνίου ανακοίνωσε την αποστολή,
την οποία αποτελούν οι εξής 19
ποδοσφαιριστές: Αυλωνίτης,
Κολοβός, Κούρντι,
Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ,
Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου,
Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος,
Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος,
Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Ανέστης,
Πάνος, Αραβίδης, Κουλουχέρης.

Η δικιά μου

----------------Ανέστης-----------------
Λαμπρόπουλος----Αυλωνίτης-----Παντίδος
Μπούζας----Μητρόπουλος----- Κούρος
---------------Κολοβός------------------
Ντούνης–Γιάννου—Λάσνικ

κολοβός αριστερό εξτρεμ και λάσνικ πιο πίσω από το γιαννού
να δίνει τις μπαλιές
θέλω αλλαγή το σταυροθανασό και να βάλει και γκολ το τέταρτο
ας δοκιμάσει και λίγο αραβίδη να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται

Γίνομαι κουραστικός και σας ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αλλά η αλήθεια είναι για να λέγεται:

Πάλι νερόβραστη σούπα είδαμε, αυτή η ομάδα παίζει λες και κάνει αγγαρεία, ΚΑΜΜΙΑ διάθεση, ΚΑΘΟΛΟΥ προσπάθεια, ΜΗΔΕΝ μαχητικότητα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ο Αναστόπουλος, ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ σχεδίου ανάπτυξης, ειλικρινά απορώ, αυτό το στυλ ανάπτυξης μου θυμίζει τα νειάτα μου στα ερασιτεχνικά που βρισκόμασταν καμμιά ωρίτσα πριν το παιχνίδι για καφέ και μετά πηγαίναμε και παίζαμε τελείως στο χύμα. :sunglasses:

Έβλεπα το ματς με την 10χρονη κόρη μου η οποία δεν ξέρει και πολλά από μπάλλα και σε ανύποπτη φάση με ρωτάει: “Καλά ρε μπαμπά, γιατί αυτοί [ο Πανιώνιος] πάνε όλο ανάποδα από το άλλο τέρμα;” Πραγματικά, στον φετινό Πανιώνιο, αυτή η πλήρης απουσία κάποιου που να μπορεί να κάνει παιχνίδι στο κέντρο και ν’ ανοίξει την πρώτη γραμμή άμυνας του αντιπάλου, μας αναγκάζει να γυρνάμε την μπάλα όλο πίσω όπου συνήθως την διώχνουμε με …κλωτσοσκούφι. Σήμερα η Καλλονή με το ενισχυμένο κέντρο μας κρατούσε άνετα πίσω από την μεσαία γραμμή, ήταν εκνευριστικό. :angry:

Πάλι καλά που δεν χάσαμε κιόλας, μόνοι διακριθέντες οι Ανέστης, ο Κούρτι που προσπάθησε λίγο (ίσως γιατί στην θέση που έπαιξε έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες) και πάνω απ’ όλους ο Ντούνης που παίζει με φιλότιμο ενώ απαράδεκτος ήταν πάλι ο Κούρος! Η φάση του γκολ της Καλλονής, αν δεν ήμουν ηπίων τόνων άνθρωπος (χαχα) θα έλεγα ότι …το έκανε επίτηδες. Επίσης κάτι για τον Κολοβό, παρ’ ότι πέτυχε το γκολ (τίποτα το ιδιαίτερο βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στον κατάλληλο χρόνο) η φάση που (κατάφερε) να κάνει στο 85’ είναι μία από τις ενδείξεις ότι αυτό το παιδί είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Έχει απίστευτη τεχνική αλλά τον αδικεί το (ποδοσφαιρικό) μυαλό του. :confused:

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω, πώς η κάθε ευκαιριακή ομάδα μαζεύει “φτηνούς” παίκτες από τα 4 σημεία του ορίζοντα και καταφέρνει να εμφανίζει ένα αξιοπρεπές σύνολο που εμφανίζεται πιό ώριμο από τα παιδιά των δικών μας Ακαδημιών, τι ακριβώς δεν πάει καλά με αυτό το …σενάριο; Είμαι ο πρώτος που “περηφανεύομαι” ότι ο Πανιώνιος παίζει σχεδόν εξολοκλήρου με Έλληνες, αλλά κάποια στιγμή και αυτοί οι Έλληνες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν γίνεται να σε κάνουν (περίπου) …χαζό κάποιοι τυχαίοι μισθοφόροι που έμαθαν μπάλα στις παραλίες της Βραζιλίας ή (ξέρω ‘γω) στις …πάμπες της Αργεντινής, κλπ ή στην καλύτερη περίπτωση ήρθαν από τις Β’ και Γ’ κατηγορίες της Ευρώπης. Επίσης ο (σχεδόν) συνταξιούχος Περόνε που εξέθεσε τον Αυλωνίτη και όποιον άλλον τον μάρκαρε σήμερα. Έλεος, είπαμε ν’ αγαπάμε τον Πανιώνιο αλλά να μας αγαπάει και αυτός δηλ. να σέβεται τα όσα έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε και εκ του συστάδην και εκ του μακρόθεν. :frowning:

Sorry, για το ύφος, αλλά αυτό το χάλι που βλέπουμε φέτος ΔΕΝ έχει προηγούμενο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

Εύχομαι καλή βδομάδα σε όλους!

Νταξ, ξεράσαμε απ τα μάτια άλλη μια φορά.. δεν είναι τίποτα συνήθεια είναι… δεν θέλανε και κάτι παραπάνω οι άλλοι και το Χ είχε καρφωθεί ωραιότατα στη σέντρα…