σμύρνη γερά και γάμα τη γριά
μη βιαστείτε να γελάσετε γιατί άμα η γριά είναι σαν αυτές τις “γιαγιάδες” της βραζιλίας που κυκλοφορούν ελεύθερες στο youtube τότε ταιριάζει απόλυτα το σύνθημα. για την ώρα ας αρκεστούμε σ’αυτην του καυτατζογλείου.
σμύρνη γερά και γάμα τη γριά
μη βιαστείτε να γελάσετε γιατί άμα η γριά είναι σαν αυτές τις “γιαγιάδες” της βραζιλίας που κυκλοφορούν ελεύθερες στο youtube τότε ταιριάζει απόλυτα το σύνθημα. για την ώρα ας αρκεστούμε σ’αυτην του καυτατζογλείου.
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ <<ΜΠΑΜΠΟ>> ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ(ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ).ΕΝΑ ΜΑΤΣ ,ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…
Σε απλα ελληνικα , σε αυτο το ματς δεν πρεπει να χασουμε…
Πραγματικά το παιχνίδι με τις γριές είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα, βάσει προγράμματος η γριές παίζουν πολύ γερά στο θέμα υποβιβασμός αφού έχουν μετά από εμάς (τέλη εκτός, μπάοκ εντός και ψευτοπρόσφυγες εκτός), επίσης είναι από τις λίγες ομάδες που (παλευούν για την αποφυγή υποβοβασμού) και έχουμε νίκη εναντίον τους, οπότε - αν χρειαστεί - σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπερτερούμε.
Ειδα οτι το νοβα διαφημιζε τον αγωνα στις 20.00 και οχι στις 19.00 που ειναι το παιχνιδι, τους εστειλα μαιλ να μου εξηγησουν για πιο λογο … και η απαντηση τους ηταν…
Αγαπητέ κύριε ****,
Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μας και για το ενδιαφέρον σας για τα προγράμματά μας.
Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας Ηρακλής-Πανιώνιος θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports6 με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δηλαδή στις 20.00 όπως αναφέρεται και στο διαφημιστικό που παρακολουθήσατε.
Η ιδιαιτερότητα αυτή συμβαίνει γιατί στις 18.00 διεξάγεται ο αγώνας για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Chelsea-Manchester City ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports6.
Μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα Ηρακλής-Πανιώνιος στην εκπομπή Total Superleague-Λεπτό προς Λεπτό που θα μεταδοθεί από το Novasports2 στις 19.00 . Επίσης μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση την ίδια μέρα στις 21.00 από το Novasports3 .
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 18345 καθημερινά και το Σάββατο από τις 8:00 έως και τις 24:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως και τις 24:00, είτε μέσω e- mail .
Επίσης, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας http://www.nova.gr ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.
Σας ευχόμαστε Καλή Τηλεθέαση!
Με εκτίμηση,
Maria Radeli
Multichoice Hellas S.A
Customer Service Department
Tel: +30210 6602500
Fax:+30210 6659225
E mail : info-nova@nova.gr
λαμογια!γαμω την τσελσυ!
Γαμω το νοβα και το σπιτι τους βασικα που θα μας δειξουν 90 λεπτα το καβαλα-βολος και το δικο μας 45 λεπτα.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΟΒΑ
Πιστευουν οτι το Τσελσυ - Μαν Σίτι θα έχει περισσότερη τελεθέαση απο το Ηρακλής - Πανιώνιος?
οπως και το καβαλα-βολος που δειχνει … το ιδιο πιστευουν η απλα εκτελουν αντι-πανιωνιες εντολες απο καπου αλλου…
Γαμω το σπιτι τους και τα 60ευρω που τους δινω καθε μηνα
εγω εχω ξεκινησει ηδη τηλ και μειλ διαμαρτυριας παντος
ρε μαγκες διαβασα οτι ο λεμονης εδιωξε τον μητρογλου απο την προπονηση και μαλλον δεν θα παιξει με τις γριες. κατι δεν παει καλα
![]()
αυτο μας έλειπε τωρα !
που το διαβασες ? Αληθευει ή καφροδημοσιογραφιλικια..?
Την Κυριακή ο-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
θα γίνει κάποιος milf hunter να τελειώνουμε γιατί έχουμε και πολλά άλλα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε σ αυτή την ομάδα!
Αν ειναι αληθεια ,να στειλουμε ολοι e-mail στο info-nova@nova.gr με διαμαρτυρια και να τους πουμε οτι θα καταθεσουμε αγωγες για αναιρεση των συμβατικων τους υποχρεωσεων της μεταδοσης των αγωνων.Δεν γινεται και μονοπωλειο και κανω οτι μου γουσταρει.Ολοι διαμαρτυρια!!!
Δυστυχώς. Όλα ανεξαιρέτως τα “αθλητικά” sites το αναφέρουν.
Ελπίζω να σοβαρευτούν όλοι και να χτυπήσουμε το παιχνιδάκι στην Θεσσαλονίκη. Δεν είναι καιρός για τέτοια.
Υ.Γ. Α ρε “θειο” τι όνειρο έβλεπες πάλι χθες βραδύ … οι κουκουβάγιες ήταν ο sirTakis και ο Μήτρο-goal τελικά…
Υπάρχει και η άλλη λύση.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ
ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 2ο
Τι λεμε τωρα δεν θα δουμε Πανιωνιο την Κυριακη!!!
Αυτη την γαμ.μενη την Nova για τον Πανιωνιο την πληρωνουμε.
Τι κανει η ΠΑΕ? Το ξερει? Κανει καποιες ενεργειες?
ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ NOVA ΣΤΟ e-mail info-nova@nova.gr
εγω εχω ηδη στειλει 2 μειλ και τους εχω παρει και τηλεφωνα.
Σωστό, αλλά δύκολο πάλι άδειο θα είναι το αρτάκης!
ΟΛΟΙ μπάσκετ και 2ο ημίχρονο ποδόσφαιρο! Ας πάμε μπάσκετ που εκει μπορούμε να προσφέρουμε!
Πάντως όντως πρέπει να στάλουν διαμαρτυριες στην νοβα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!