27η Αγωνιστική: Ηρακλής - Πανιώνιος

Αφού τα καταφέραμε να μη χάσουμε απο τα τυριά, τουλάχιστον ας μη χάσουμε απο τις γριές!!! Φούλ κατενάτσιο και αντεπιθέσεις

Ο Ηρακλής θέλει νίκη για να σφραγίζει την παραμονή. Σκούρα τα πράγματα…

Θα ειμαι εκει.Αντε να δούμε μηπως έρθει εκει το 3ποντο.

Ετσι απρόβλεπτοι που είμαστε φέτος, και το διπλό παίζει. :wink:

Σημειωτέον ότι από αυτή την αγωνιστική και μέχρι το τέλος, παίζουμε όλοι συγχρόνως Κυριακή στις 7 ώρα Ελλάδος.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Αν το ματς σήμερα έληγε στο ημίχρονο, θα έλεγα ότι το έχουμε για πλάκα έστω και χωρίς τον Γιαννάκη - που στα τελευταία παιχνίδια βοηθάει και επιθετικά.

Εξαρτάται το πως θα παίξουμε. Και εξαρτάται και από το ποιους θα βάλει να παίξουν τελικά. Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παίζουμε 11 εναντίον 11.

Ελπίζω το σήμερα να φύγει και να μην ξανά’ ρθει. Αν το αποτέλεσμα σήμερα ήταν τυχαίο, ελπίζω να πήραν ένα μεγάλο μάθημα και να βάλουν μυαλό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και όλα παίζουν. Δυστυχώς …

Πρέπει σε αυτό το παιχνίδι να μπούμε και να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε με τίποτα , αν υποθέσουμε ότι θα νικήσουμε τον Πανσεραϊκό θα πρέπει να προσέξουμε να μην δώσουμε βαθμούς σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς όπως είναι ο Ηρακλής και η Κέρκυρα . Αν μπορέσουμε και το κάτι παραπάνω καλώς να έρθει

Χ Η ΔΙΠΛΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ 4 ΜΑΤΣ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ Χ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ Χ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ .ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΜΕ…

εγω προτεινω να μην πολυφιλοσοφισουμε
να κανουμε το σταυρουδακι μας
και απο εδω και περα να κοιταμε μονο την ομαδα μας και τιποτα παραπανω…

και οποιος μιλησει για ηττοπαθεια κτλ
θαναι ενας απο αυτους που φωναζαν εχθες για την ποτανα την ζωη
αλλα τελικα μας την φορεσε εμας η ζωουλα…

μετα απο καθε ματς εχουμε μια ολοκληρη βδομαδα να υμνουμε την ομαδα μας
μην σας πω οτι καλυτερα θα ηταν να μιλαγαμε ολοι μας μετα το τελος της σεζον…σιγουρα πραγματα…

Επιστρεφει ο σιτο αν λεω καλα? Για πειτε αν θυμαστε καποιοι ποιοι ειναι σιγουροι εκτος..??

Σιγά ρε παιδιά τι ηττοπάθεια είναι αυτή απ’το πρωί?Με τη Μπαρτσελόνα πάμε να παίξουμε?Μια χαρά μπορούμε το διπλό εκεί πάνω,αλλά και το Χ δε μας χαλάει.Να βγούμε μπροστά κι ότι γίνει.Ο Ηρακλής έχει καλή επίθεση αλλά το ίδιο κι εμείς.Σίγουρα προβλέπω γκολ και απ’τις δυο μεριές…

Και ο Σάμαρης επιστρέφει. Δεν με χαλάει. Το κακό είναι είναι ότι δεν παίζει ο Γιαννάκης. Ούτε με ηρακλή, ούτε με κέρκυρα

Ο ΣΙΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

Ξέρεις κάτι ??? Για λέγε, για λέγε …

Ε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ

Πατάτα (για να μην πω κάτι άλλο) ολκής θα κάνουν. Αρκεί βέβαια -αν το βάλουν να παίξει - να αποδείξει κι αυτός το αντίθετο. Να παίξει ας πούμε όπως έπαιξε με τον μπαοκ

Νομίζω ο Κοντοές παίζει με Ηρα και δεν παίζει με Κέρκυρα και Σέρρες.

ΝΑΙ έχεις δίκιο. Λάθος έκανα. Ο Γιαννάκης δεν παίζει με κέρκυρα και σέρρες.
Πάλι καλά. Νομίζω ότι είναι πιο απαραίτητος με τον ηρακλή.

Παιδια δεν εχουμε καλο προγραμα’‘‘ομως ας παιξουμε εστω μια φορα οπως τους μεγαλους’‘Τι διαλο,ολες οι μικρομεσαιες κανουν παρτυ μαζι μας και μας φοβουνται οι μεγιστοι ,και με στησιμο βεβαιως -βεβαιως’’‘‘Επιμενω,καποιος να τους μιλησει’‘Αν προσεξατε ,καθε κυριακη σκοραρουμε’’‘‘ειναι αναγκη και να τα τρωμε;;;;μια φορα κρατει ρε μαγκες’’‘αλλοι περιμενουν το Πασχα για να φανε’''Καλα ο Φανης δεν μιλαει;χαχαχχα θειο

http://youtu.be/51pDbhaFlsA