Δεν ξέρω πια τι να πω για να ανοίξω το νήμα. Μόνο σε ένα θαύμα ελπίζω πια για να δούμε δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.
Μεγαλειώδης εμφάνιση Χαντς και διπλό σωτηρίας…(όσο ζω ελπίζω)
Δυστυχώς δεν βλέπω καμία κίνηση για την βελτίωση της ομάδας.
Και μας περιμένουν οι Γριές το Σάββατο το απόγευμα με τσάι και συμπάθεια.
Δυστυχώς θα χάσουμε πάλι εύκολα και κινήσεις η διοίκηση δεν κάνει…
Το ματς μάλλον το δείχνει η ερτ2 τελικά, λόγω αναβολής του ματς μαρούσι-ζέλες
Ρε σεις σε ποιο κανάλι παίζουμε ;
Έλα μου ντε…ΕΡΤ2 Σπορτ λέει πλέον το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ ,αλλά μας δείχνουν τις δηλώσεις του Σακοτα.
Μπουρδελοχωρα,λες και δεν υπάρχουν κανάλια να μας δείξουν.
Πολύ βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας και μια από τις καλύτερες εμφανίσεις επι Ζουρου.
Μπουρδελο ομάδα,διασυρμός από το 15 λεπτό.
Ας ελπίσουμε οι διοικούντες να φέρουν άμεσα κανονικό προπονητή και να μας κάτσουν 3-4 παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να σωθεί η χρονιά.
Κωλόγριες απόλυτοι εχθροί πλέον. Να πάνε να γαμηθούνε.
Ρε πουτανογριες…ερχοσασταν τοσα χρονια στο Αρτακης και δεν ανοιγε μυτη.
Κατι μουφα χιππηδες ξεπλενηδες με χαμενο βλεμμα, πιο πολυ για καραμουζα και καβλαντα σας ειχαμε.
Γινατε και σεις σα τα σκατα, τις συμπολιτισσες σας με τα τσερκια. Αυτους που δηθεν “μαχεστε“ ιδεολογικα.
Θελετε να ξαναγυρισουμε στα παλια μου φαινεται.
Εχει ο καιρος γυρισματα…
Τους χάλασαν πολύ τα λιοσια. Μου ήταν συμπαθείς παλιότερα αλλά το μένος τους δε δικαιολογείται. Έχει ο καιρός γυρίσματα
Η εναλλακτική φιλοσοφία σας μάρανε και εσάς κομπλεξικά ανθρωπάκια! Ήταν σίγουρο ότι θα καταλήγατε εκεί ρε μπαγλαμάδες. Ζηλέψατε τους συμπολίτες σας και εσείς. Τίποτα παραπάνω από εδώ και πέρα
Απόγονοι εκείνων των τύπων με το τρίκυκλο στο μακρινό 1963.Τι να περιμένεις απ’αυτούς.Παρακρατικά,κομπλεξικά,σκουπίδια η πλειοψηφία τους.Δεν μου προκαλεί καμμιά εκπληξη η συμπεριφορά τους.
Εν τω μεταξύ ο Τσεμπερλίδης που έκραζε τις γριές στο Basketbook τον απείλησαν με μηνύσεις και το κατέβασε το άρθρο που τους έκανε κριτική. Κατέβηκε αυτό αλλά το ΑΙ με τον Μπόμπαν είναι ακόμα εκεί στη θέση του. Ακόμα μία απόδειξη του πόσο ανύπαρκτοι είμαστε σε όλα τα επίπεδα. Τρομερά πράγματα.
Νομίζω με Ηρακλή πιο πολλά μας ενώνουν και είναι λίγο ανόητο να υπάρχει κόντρα (πέρα από την νορμάλ ανταγωνιστική αντιπαλότητα).
Πάντως αυτό που ανέβασαν δεν αποτελεί νορμαλ ανταγωνιστική αντιπαλότητα.
ναι - δεν θεωρώ όμως απίθανο το νούμερο 8 να ήταν τυχαίο και να μην είχαν ιδέα. Ακόμα και χωρίς αυτό κακογουστιά - δεν λέω. Αλλά σε κάθε σύλλογο θα υπάρχουν και κάποιοι παπάρες - δεν ξέρω πόσο εκφράζουν το σύνολο.