26η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΑΕΛ

Οποιος εχει προσβαση στην ομαδα ας ετοιμασει κανα βιντεο με αυτα που φωναζανε οι γιδοβοσκοι εκει μεσα και πως παιξανε για αν μας ριξουν. Πρεπει να πορωσουμε τους παιχτες μας πολυ, να μπουν μεσα και να μασανε σιδερα. Δε θελω να μας δω χαλαρους, ακομα δεν εχουμε σωθει και οχι μονο αυτο. Πρεπει να ριξουμε τα τυρια στη Β’. Τους το χρωσταμε. Πρεπει να τους ξεκωλιασουμε.

πως να παζεψεις αρκετο κοσμο παιζοντας στις 15.00

Αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς.Τους το χρωστάμε! Ιδιαίτερα Όσοι είμασταν τότε στο πέταλο του Αλκαζάρ δεν θα ξεχάσουμε όσο ζούμε! Τις φωνές των βλάχων το τι κλάμα ρίξαμε σε εκείνο το πέταλο ,το πως λερώθηκε μια ιστορία από τον υποβιβασμό(και με δική μας ευθύνη βέβαια).
Όχι δεν το βλέπω σαν εκδίκηση.Περισσότερο σαν επαναφορά των πραγμάτων στην φυσική τους τάξη.Οι τότε βέβηλοι γιδοβοσκοί γυρίζουν εκεί που ανήκουν και ο ιστορικός συνεχίζει το μεγάλο του ταξίδι εκεί που ανήκει.

Το παιχνίδι αυτό είναι το 75% για να μην πώ περισσότερο, της φετινής παραμονής.

Με νίκη (και την καλή ψυχολογία που θα έχουμε μετά) στα υπόλοιπα παιχνίδια μπορούμε να το πάμε “τρένο”, γιατί όχι και το 5χ5 που λέγεται εδώ μέσα.

Η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή αλλά μετά θα θέλει προσοχή.

Φυσικά δεν μιλάμε για ήττα διότι θα είναι επανάληψη της ιστορίας με την κατσίκα και την καρδάρα με το γάλα…

Η Λάρισα θα έχει το άγχος εμείς τον κόσμο μας. Το ματσάκι είναι άσσος από εδώ (Σικάγο) μέχρι την Νέα Σμύρνη. Ελπίζω οι παίκτες να παίξουν ανάλογα και να ξεπλύνουν την περσυνή ντροπή.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και απρόβλεπτο παιχνίδι ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα!

Καλή βδομάδα!

Το ματσακι ειναι ασσος απο την Νεα Σμυρνη μεχρι την Καλιφορνια που ειμαι.
Η ψυχολογια μας σαν ομαδα ειναι σε πολυ καλη κατασταση και προβλεπω διασυρμο της Λαρισας.
Δεν εχουν ομαδα . Κερδισαν ενα στημενο ματς και στην Νεα Σμυρνη ακομη και τα τσιμεντα στις κερκιδες δεν τους ξεχνουν.
Ενα τεραστιο αγγουρι στο αλογακι απο πισω να ειναι τσιτωμενο.
Θα εχουν την καλυτερη στρουγκα στην Β .
Λαβας Κυρι το μουνι της μανας τους Λαρσινοι.

Η ύβρις πληρώνεται!! Το ίδιο έπαθε κι ο Ατρόμητος με τις ανακοινώσεις που έβγαλε και τη συμπεριφορά της διοίκησής του που αθέτησε τη συμφωνία ανταλλαγής φιλάθλων.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το ματς πρωτίστως γιατί ουσιαστικά θα είναι η οριστική ανάσα που θα πάρουμε και μετά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τα υπόλοιπα ματς χωρίς άγχος.

Ας μην ασζολούμαστε με την ΑΕΛ παρά μόνο την ώρα του ματς.

ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘ΄ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Παιδια ο Μπεος ειπε οτι αυτη τη βδομαδα θα κανει δυο καλα στον Πανιωνιο’‘’‘1ον νικαει αστερα ,τον σβηνει και2ον την κυριακη υποδεχεται τη λαρισα στη ν.Σμυρνη’‘’‘’‘‘Εγω θα τον χειροκροτησω και για τα δυο αυτα θεματακια’’‘ετσι κι αλλιως συμπιπτουν με τα δικα μου ειδωλολατρικα μαγια’‘’''αντε ρε Μπεο ‘’'και βλεπουμε.ΘΕΙΟ

ΘΟΔΩΡΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ?
ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ-ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΚΕΡΙ.

Ομως ο δικος μας ο Χερουβειμ ειναι εξαπτερυγος :wink:
Χατ τρυκ θα κανει, Αυτη την φορα θα βαλει πιο σαδιστικα την μπαλλα στα δικτυα.
Η πιο μεγαλη πλακα ειναι με εμενα και τον πατερα μου.
Ειναι αντιφανουρικος και τον θεωρει ασχετο.
Τον πηρα τηλεφωνο και δεν ηξερε οτι κερδισαμε τον Ατρομητο. Δεν βλεπει τα ματς μην μας μεινει απο καμια καρδια.
Ειχε ακουσει απο την μανα μου οτι χαναμε 1-0 και οταν τον πηρα μου λεει τι καναμε?
του λεω δεν το ειδες? λεει οχι ηξερα οτι χαναμε . Του λεω εβαλε γκολ ο Φανουρης και λεει αν εγινε αυτο κερδισαμε τοτε. Του λεω ναι.2-1 .
Για να μου πει Βρε τον παικταρα τον Φανουρη.
:wink: :wink: :wink: .
Μετα λεει σε αφηνω μπας και δω τα γκολ μας.

Mel,ο νεκροθαφτης εδω θα ειναι ο διαιτητης’‘’‘‘ευχομαι κατα της μισητης λαρισας’’‘‘ε ρε τι εχει να γινει’’‘να χασουν με οφσαιτ’‘‘αυτα ειναι ωραια δαιμονικα δωρα’’‘αμ τι νομιζες’‘‘χαχαχχαχα θειο’‘ξεχνα τα λιβανια’‘αυτα τα εχει αναλαβει ο φανης’’‘εξαπτερυγα,θυμιατα,προ’σφορα ,ειναι δικια του ιδιοκτησια και δεν εχω διαιωμα να του αλλαξω ψυχολογια’‘‘αρκει να ξαναβαλει γκολ’’‘’‘τωρα ,οσο για τον κωστενογλου,δεν ξεγελιεται ο θεος’‘‘γι’αυτο θα σου πω ενα ανεκδοτο’’‘‘πεθαινουν ταυτοχρονα δυο καλοι ανθρωποι’’‘‘ο ενας παπας και ο αλλος οδηγος λεωφορειου’’‘πανε παραδεισο’‘‘ο παπας ομως τελευταιο θρανιο ,ο οδηγος πρωτο’’‘’‘αρχισε να δυσφορει ο παπας και κανει τα παραπονα του στον θεο’‘’‘εγω θεε μου ολη μερα στην εκκλησια και αυτος ο οδηγος στο τιμονι’‘‘γιατι τετοια διακριση;;;;απαντηση…αναλογα την προσφορα πατερ μου..εσυ ελεγες το ευαγγελιο η εβαζες λογο και ολοι κοιμωντουσαν στην εκκλησια ,ενω οσο οδηγουσε αυτος’’‘‘ολοι μεσα στο λεωφορειο κανανε τον σταυρο τους’’‘’'χαχχαχαχα θειο

Πεθαινουν τρεις καλογριες. Η Λαρισαινη, η Σερραιανη και η ατρομητουλα.
Πανε στον Πετρο και λεει στην Σερραιανη, Εσυ τεκνο μου τι αμαρτιες εκανες? δεν εκανα τιποτε λεει.
Της λεει ο Πετρος ξερω τα παντα πες.
Λεει εκανα μια πιπα στον Πανιωνιο τον παιδαρο.
Λεει ενταξει πηγαινε πλυνε σε εκεινο το κιουπι το στομα σου και μπες στον παραδεισο.
Τοτε πεταγεται η ατρομητουλα και λεει . Αγιε Πετρε μου να παω να πλυνω και εγω το στομα μου γιατι εκανα και εγω πιπα στον παιδαρα τον Πανωνιο πριν η Λαρισινη πλυνει τον κωλο της και το στομα της?

Το συμπερασμα απο το ανεκδοτο ειναι.
Πιπα- κωλο θα το παρουμε το Λαρισακι.

Σεμνα και ταπεινα παμε για ΝΙΚΗ.

+1000 στiς επισημάνσεις των από πάνω συνοδοιπόρων.

Θα προσθέσω ότι η τεράστια μαγκιά μας θα ήταν να ΜΗΝ ακουστεί το γνωστό σύνθημα “εκεί εκεί…” Ήμουν κι εγώ στο πέταλο του Αλκαζάρ, έχω βιώσει δύο μπαράζ, δύο υποβιβασμούς και το σύνθημα αυτό μου φέρνει πάντα αναγούλα όποτε ακούστηκε και σ’ όποιον κι αν απευθύνεται.

Φωτιά και τσεκούρι μέσα κι έξω απ’ το χορτάρι, με μαγκιά και τσαμπουκά να πάρουμε την νίκη. Για την πάρτη μας και μόνο. Ως εκεί… Όχι στο γαμωσύνθημα.

Συνφωνω και εγω.
Οχι στο Γαμωσυνθημα εκει εκει …ειναι αναγουλα.
Τους κερδιζεις και απλα τους στελνεις εκει που βρισκονται με το ενα μιση ποδι.

Να προσθέσω την Θετική μου ψήφο, ανυπερθέτως!!!

Εμεις τωρα εχουμε αλλοθι’‘παιξαμε για να σωθουμε’‘‘Αυτοι ομως, τοτε που μας ριξανε τα πηρανε απο Πανοπουλο και καλογιαννη’’‘Και η κερκυρα ειναι παλι στο δρομο μας’‘’‘ξυπνατε’‘Δεν θελουν λυπηση,δεν θελουν λυπηση,δεν θελουν λυπηση,ρε δεν Θελουν λυπηση’‘‘ξερετε πως εκαναν τοτε για να χασουμε;;;;Και θυμαμαι μια αλλη βλακωδη ,γενναιοδωρια που τους καναμε,οταν πηραν το [βρωμικο πρωταθλημα τους]Προτελευταιο παιχνιδι τους παιζαμε στη ν.Σμυρνη’’‘στο83 εκανε δηθεν πεναλτυ,ο Γραβανης’‘’‘Και αντι να βογγαει ο γαιδαρος βογγαει το σαμαρι’‘’‘Γιαυτο τον αλλον χρονο προτιμισαν τον νεοεισελθοντα απατεωνα ,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ,λαμογιο του ποδοσφαιρου ‘τα πηραν και μας εστειλαν στον καταπικραμενο’’‘’‘ΚΟΥΦΑΛΕς,ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ’‘’‘δΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΗΤΤΑ στον Τσακιρη’‘‘Ο Παρασχος τα ειχε χαμενα’’‘Ενα εμαθα και λυπηθηκα ,μετα απο καιρο’‘’‘Και ο Τσακ στο στοιχημα μ ας πουλησε’‘’‘αντε γαμιδια ολοι ρε’‘’‘Θα φατε μαυρη μαγεια πουσταραδες ,αρχιλοπωδητες,δηθεν ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ,ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ,θα παθετε τετοιο χουνερι ρε δεν θα ξερετε απο που σας ηρθε…Θα χασετε τη γη απο τα ποδια σας ατιμο σωματειο’‘’'θειο

Απλα ειναι τα θεματα.
Κερδιζεις και παραμενεις κατηγορια, με χ εισαι μεσα δυνατα και ριχνεις 100% Λαρισα, με διπλο σου γινονται τα αρχ@δια Ζεπελιν.
Και επειδη οι καιροι εχουν γυρισματα, θελω να παιξουμε με κλειστα ματια και αυτια και μονο για μας. Να μας ενδιαφερει ο ασος για τον Πανιωνιο ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Τα θεματα “δεν ξεχνω Λαρισα-Αθηναικο” κλπ, τα εχω βαλει χρονοντουλαπο.
Ο Ιστορικος παιζει τα ρεστα του, ειτε κοντρα στην Φωφω Τρικαλων η κοντρα στην Μπαρτσελονα.
Οι 3 ποντοι την Κυριακη, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

ΥΓ Σε προσωπικο επιπεδο και αν καποιος επεμενε να πω κατι, θα ευχομουνα στον Αρη οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Γουστα ειναι αυτα!!!

Θα επαναλάβω ότι τότε που πέσαμε η ΑΕΛ δεν έκανε κάτι περίεργο. Έπαιξε και μας κέρδισε όπως πρέπει να παίζει κάθε ομάδα για να κερδίζει. Τα περίεργα ήταν σε άλλα γήπεδα (αθηναικός ξάνθη) και φυσικά το ότι φτάσαμε τότε να έχουμε ανάγκη από τους άλλους.

το σύνθημα “εκεί εκει” το έχουμε πει και εμείς (κακώς), ακόμη και στον σκουλικιάρη και λίγο έλειψε να το λουστούμε με χαρακτηριστική άνεση φέτος… Ευτυχώς δείχνουμε να τη σκαπουλάρουμε αλλά θέλει σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση πριν πάρουμε την μεγαλύτερη ανακούφιση της δεκαετίας.

Δεν τα ξερεις καλα φιλε’‘‘ακου τι λες’‘δεν εκανε κατι περιεργο;;;Μαθαινε λοιπον’’‘Ο Τσολακακης τους εδινε τοτε 4εκκατομυρια’‘δεν τα πηρανε γιατι ο Ξανθιωτης τοτε ,νεο λαμογιο στα πραγματα τους εδωσε τα διπλα’‘‘Ηρεμησες;;οχι βεβαια ‘‘δεν ξεχνιουνται αυτα’’‘Ο Τσακομαλακας ομως [νεος πανιωνιος]δεν θυμοταν τετοια λαμογια’’’‘τοτε ηταν βαζελος’‘’''αντε μαθετε ιστοριουλα ρε παιδια ‘’'θειο

Θυμάμαι το 93-94,την χρονιά που ανεβήκαμε που τους ρίξαμε 5 γκολ,5-1.αν θυμάμαι καλά με γεμάτο γήπεδο στην καλλιθέα