Το σερί συνεχίζεται, τελειώστε τα τυριά!!
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΙΚΟΣ???
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΕΛΟΣ!!!
Αυτό είναι το 50% της παραμονής. Και τι χαρά να συνοδευτεί με υποβιβασμό των σιχαμένων.
Πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς. Αυτοί θα πεθάνουν στο γήπεδο για να φύγουν με το διπλό.
keep up the good work Jack!
Απλα πραγματα πλεον.. Νικαμε και τελειωνει η ιστορια!
Το φοβαμαι λιγο αυτο το ματς αλλα εχω πιστη στη δουλεια που κανουν τελευταια, Λεμονπαι και ποδοσφαιριστες.
Αιντε να δουμε..
Νίκο, πολύ δύσκολο παιχνίδι, και δεν φτάνει για να σωθείς.
Πρέπει να καθαρίσεις και τις Σέρρες
ρε πατε καλα?
Τι τελος.
5στα 5 και 44 βαθμοι.
Ολα τα ματς ειναι τελικος.
Με 44 βαθμους ισως ειμαστε 5οι.
νικη παραμονη και στο τελοσ ολο το γηπεδο να φωναζει <<ειναι στημενο οεο ειναι στημενο ειναι στημενοοοοοο οεο ειναι στημενο>>.σωστε μασ τελειωστε τουσ και μετα οτι προκυψει. εννοειται πωσ αν το γηπεδο εχει κατω απο πεντε χιλιαρικα ειμαστε αξιοι τησ μοιρασ μασ. υ.γ ειμαι τησ αποψησ πωσ θα πρεπει να κανουμε ενα event οπωσ τοτε που εμεισ ξαναγυρνουσαμε στην α’εθνικη ενω τα τυρια πηγαιναν προσ γ’ ,που οι παγκοι ηταν μπροστα στην δυο και πριν το ματσ καποιοι δικοι μασ ειχαν λερωσει τον παγκο με γιδοτυρια και αλλα τυροκομικα προιοντα!!!το τι γελιο ειχε πεσει δεν λεγετε!
χαχχαχαχα το θυμαμαι αυτο το ματς!!Τοτε ο μεγιστος Καμιτσαρος ειχε σκασει σφαλιαριδι στον προπονητη των τυριων στο ημιχρονο,επισης καποιος δικος μας ειχε παρει μια φανελα παιχτη τους και αργησε να αρχισει το παιχνιδι
ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ!!!
15.00 είναι το ματς;
εγώ λέω να τραγουδάμε 90 λεπτά “Πανιωρά μου για σενανε τρελενομεεεεε - τρελενομε εεε” και να αφήσουμε τα υποτιμιτικά για τους άλλους.
αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνώ.. απλά δεν ταιριάζουν αυτά σε μας
ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!
Το πρόβλημα τότε δεν ήταν τόσο η Λάρσα η οποία καλά έκανε και έπαιξε για να μας κερδίσει (όπως κι εμείς πρόπερσι καλώς κερδίσαμε και έπεσε ο Ατρόμητος). Το πρόβλημα ήταν ο Αθηναικός και η Ξάνθη.
Όπως και να έχει το ματς πρέπει να το δούμε καθαρά από άποψη βαθμολογική που έχουμε ανάγκη τη νίκη για να φύγει το άγχος. Όποτε μπλέκουν μίση και έχθρες ο γηπεδούχος έχει το άγχος και συνήθως την πατάει (όπως σήμερα την πάτησε ο κομπλεξικός Ατρόμητος).
Πλεον δεν εχουμε εμεις το αγχος. Παιζουμε με καθαρο μυαλο. Το χει η αελ και πλεον πολυ περισσοτερο η χαλκηδονα. Που ετσι ποως παει δεν θα σταθρωσει νικη!
ισωσ το σημαντικότερο ματσ τησ χρονιασ !!!
θελει προσοχη , αυτοσυγκεντρωση και ψυχη.
αν τουσ παρουμε ισωσ και να καθαρισουμε νωρισ (θα ειναι 9β πισω)
θελει και γηπεδο γεματο ομωσ. τ’ ακουτε ???
γεματο !!!
ειδατε σημερα μετα το τελοσ του αγωνα τι ενταση εβγαλαν οταν ηρθαν κοντα μασ ???
γεματο !!!
και ο “θειο” τα δικα του γιατι με αλλη μια διαιτησια κοντρα δεν θα αντεξουμε :d:d
Κανα διαιτητη θα φτιαξουμε και μεις;;;Το πεναλτακι στον Μπαλαμπαν ,πρωτα λεπτα ,δεν μιλαει κανεις;;;;μην τα πνιγετε ολα ρε παιδια’‘‘καπου να συζητιουνται κι αυτα’’‘Δεν εχουμε παρει τιποτα φετος απο διαιτησια.Ακομα και την μυτια του Σβερκος,με τον γαυρο ,ευτυχως δεν την πηρε χαμπαρι ο λαισμαν’‘’‘Οτι εχουμε κανει μεχρι τωρα ειναι ιδιοις δυναμεις’‘‘Τι εκανε αποψε ο σκατοβαζελος;;;;ατιμη,γαμημενη,τιποτενια ,ξευτιλισμενη,ομαδα του κερατα’’‘‘θελει και πρωταθλημα με ψευτικα πεναλτυ ,καθε χρονο ανελειπως στη ν,Σμυρνη’’‘’‘Βρωμερο σωματειο,με τρισαθλια και εμετικη συμπεριφορα’‘‘Σκεφτειται λιγακ ι φιλοι μου’’‘Ποιον θελουν να σωσουν απο την Βητα’‘‘Τον νταμπιζα ,τον βενετιδη του ολυμπιακου’’‘φανταστειται σε τι συγχυση ειναι αυτο το σκατοσωματειο’‘’‘’‘’‘’‘‘Ποιον παικτη διεκδικει απο τη λαρισσα;;τ’αρχιδια μου τα δυο’’‘Ξευτυλιζεται ο ατιμος για εναν ψηφο’‘’‘‘Ρε θα σας παρει ο διαλος και τους δυο’’‘Σωματεια της απατης και της ηλιθιοτητας’‘’‘Και αυτοι οι οπαδοι τους βλεπουν το Χοντρογαριδακη ,να τους βαζει εμποδια’‘‘αντι να πανε να τους γαμησουν τους κωλοπαικταραδες τους [της εθνικης παρακαλω]καθονται να εκδικηθουν …τον ποιον;;;;τον ποιον ρε κουτορνιθια;;;Τι θα σας δωσει ο πηλαδακης;;;;Οτι εχετε μεχρι τωρα και χειροτερα…αυτοι εισαστε’’‘ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ’‘’‘αΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ’‘’‘ΕΣΕΙς ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΑΛΗΤΕς,ΑΛΗΤΕΣ,ΑΛΗΤΕΣ ΕΣΕΙς ΚΑΙ η σκατοδιοικηση σας’'‘ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ‘‘μΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΥ να μου χαθειτε ,στημενοι απατεωνες.Απατεωνες της ηλιθιοτητας’’‘Ποιον τιμωρησατε ρε σημερα ξερεται;;;;;Τον Σπανο ρε ,δικο σας ανθρωποχαχαχαχαχαχαχχα μαλακες βαζελες’’'χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχα νουμερα να πατε στο διαλο ρε ..ου να μου χαθειτε και οι τρεις;;θειο
Το μίσος και το κόμπλεξ των πράσινων λαγών και των κατσικογάμηδων - που σήμερα επιδόθηκαν σε αλλαξοκωλιές - εναντίον του Ιστορικού είναι απύθμενο (μια ματιά στα “αθλητικά” sites θα σας πείσει).
Οι απαντήσεις στο γήπεδο την Κυριακή.
Ούτε στα ονειρά σας δεν πιάνετε το μεγαλείο του Ιστορικού χουντοομάδες και γιδοβοσκοί.
[video=youtube;jd9EaB7nXLE]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?v=jd9EaB7n … re=related”>http://www.youtube.com/watch?v=jd9EaB7nXLE&feature=related</LINK_TEXT>[/video]
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
13/03/11
15.00
Τελευταία αγωνιστική που τα ματς γίνονται διαφορετικές ώρες.
Έχουμε την τύχη να παίζουμε πάλι μια μέρα μετά τον Αστέρα. Βέβαια αυτή τη φορά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, χρειαζόμαστε ούτως ή άλλως τη νίκη (για να σωθούμε και να τους ρίξουμε)!
ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ … ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΣΗΚΩΘΟΥΝ ,ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ,ΠΑΕ ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ
ΤΗΝΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ