…καλά ο Μιχαηλίδης,διακοσμητικό στοιχείο είναι; την μπάλα την πιάνει μόνο από τα άουτ,όταν πρόκειται να σουτάρει το ελεύθερο;
Που είσαι εσύ ρε ψυχή ? Welcome back !!!
Πάρα πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις. Ακριβώς ίδιες είναι και οι σκέψεις μου. Να προσθέσω όμως και την απαράδεκτη διαιτησία.
Μεγάλη προστασία προσέφερε ο Κάκος στους Αρειανούς. Εκτός του Κούρντι, γελοίες οι κίτρινες που μας έδωσε, σε αντίθεση με την μεγάλη ανοχή που έδειξε στα αρειανά. Άσε που με το παραμικρό μας σφύριζε φάουλ. Αυτόν τον Κούτσι τον έσκισε.
Η φάση που φεύγει ο Ντυμπαλά μόνος του δεν είναι off side - nova έκανε 6 λεπτά να δείξει μια παγωμένη εικόνα από άσχετη θέση - και στο γκολ ο Ντυμπαλά φεύγει από ίδια ευθεία. Με 1-3 στη πλάτη δεν υπήρχε περίπτωση τα αρειανά να γυρίσουν το παιχνίδι.
Κρίμα κρίμα κρίμα. Πετάξαμε 3 βαθμούς σήμερα. Για να το χάσουμε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να γίνουν όλα αυτά. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Με θετικό αποτέλεσμα σήμερα είχε τελειώσει το θέμα παραμονή. Δυστυχώς φανήκαμε μικροί. Σήμερα είναι δεδομένο ότι έχει ευθύνη και ο Μάντζιος.
Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό όμως δεν γίνεται να ξεχνάμε να παίζουμε για 15 λεπτά ή να μην έχουν όλοι πάθος και μαχητικότητα.
Ναι, ναι, φταιει ο Ματζιος που ο Μιχαηλιδης ειναι φυσαρουφα, και το 3-2 100φορες να το κανει τις 99 θα στειλει την μπαλα σην κουζινα.
Γαμω τη πουτανα τη μπαλα λεω εγω!
εχω καιρο να γραψω αλλα θελω να πω δυο λογια
σεβομαι την προσπαθεια που γινεται ομως
στα τελευταια ματς παιζουμε χαλαρα και απειθαρχα χωρις αλληλοκαλυψη
για το συγκεκριμενο ματς εχω να πω οτι επρεπε στο 2-1 να δυναμωσουμε τα αμυντικα χαφ και να βαλουμε καποιον πανω στον παικτη που μπηκε αλλαγη και εκανε το 3ο γκολ-[ηταν φυσικο αυτοι να πιεσουν]
βεβαια αυτο δεν ειναι απαραιτητο να το εχει πει ο προπονητης μπορουν καλλιστα να το συνεννοηθουν οι αμυντικοι
πιστευω φετος ο αρουλης δεν εχει βαλει πιο ευκολα γκολ
επισης θα ηθελα να εβλεπα στην ομαδα περισσοτερους νεαρους ακομη και στο σημερινο ματς
καλη η εμπειρια αλλα χρειαζεται και η φρεσκαδα
έχουμε δει ματς του πανιωνίου από 2-0,να γυρίζει σε 2-4(με βάζελο),από 2-0 σε 2-3 (με μπορντω),και από 0-3 σε 3-3 (καλαμαριά).Έχουμε φάει άπειρες φορές γκολ στο 90+(ζάχοβιτς,στολτίδης κλπ).Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ρεκόρ.3 γκολ σε 6 λεπτά δεν έχει φάει κανένας.Μόνο για να πας τη μπάλα από τα δίχτυα στη σέντρα,πέρνει 1 λεπτό.
Κάπως αντιδράς εκεί ρίχνεις καμιά κλωτσία κάνεις καμιά καθυστέρηση,τι να πω.
Και δεν παίζαμε με καμιά μπαρτσελόνα,ο άρης έχει ποσα χρόνια να βάλει 4 γκολ,βάζει γκολ με αίτηση.τελος πάντων.
Αν έχουμε ομορφιές στο οακα αύριο και στην κέρκυρα,πάμε την άλλη κυριακή να πάιξουμε την κατηγορία με τον κομπότη.Ματς που αν δεν κερδίσουμε είμαστε φαβορί για β
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:
"Θα μιλήσουμε για τακτικά και χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα. Και σε μια πιο γενική τοποθέτηση, η οποία έκανε την διαφορά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά προβλήματα.
Το πρώτο ξεκίνησε την Παρασκευή με τον Λαζαρίδη και συνεχίστηκε με τον τραυματισμό του Ακόστα. Στη συνέχεια του αγώνα και ο Ντίκο τραυματίστηκε, γεγονός που επηρέασε τα πλάνα του αγώνα. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Πανιωνίου.
Η ποιότητα του μας προκάλεσε προβλήματα. Είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Χαριλάου από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αυτά ήταν τα προβλήματα που είχαμε στο παιχνίδι. Παρόλο αυτά βρήκαμε λύσεις και κάναμε τα γκολ που θέλαμε για να φτάσουμε στη νίκη.
Οι παίκτες μου είχαν ένταση, πάθος, ψυχή και πίστη για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πράγμα στο οποίο βοήθησε και η τύχη. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία θέλω να σταθώ στον κόσμο. Ακόμα και στο 1-2 μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση για την νίκη.
Στο μεταξύ, κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές στη τακτική που μας έδωσαν ποιότητα στο δικό μας παιχνίδι. Εστιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με έντονες συναλλαγές και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ΄ όλη την εβδομάδα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη".
Να τι ειπε και ο δικος μας προπονητης…
Ο προπονητής του Πανιωνίου έκρινε ουσιαστικά ότι η ομάδα του έχασε μια σπουδαία ευκαιρία.
“Εγινε ένα καλό παιχνίδι με πολλά γκολ. Εμείς είχαμε πει ότι θα διεκδικήσουμε βαθμούς όπου κι αν αγωνιστούμε και το αποδείξαμε σήμερα αντιμετωπίζοντας μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αρης. Μέχρι τι στιγμή που πήγε να γίνει το 1-3 με τον Ντιμπαλά, στεκόμασταν καλά χωρίς να νιώσουμε έντονη πίεση από τον Αρη”, είπε ο Μάντζιος και συμπλήρωσε:
“Το σκορ είναι πλασματικό για την ομάδα μου και είναι αποτέλεσμα της δικής μας κατάρρευσης για έξι λεπτά όπου φάγαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε δουλέψει πάνω στ στημένα γιατί ξέραμε ότι αυτό είναι το δυνατό σημείο του Αρη. Με στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε, δεν παραβλέπω όμως ότι ήμασταν καλοί για 70λεπτά. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα”.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Μάντζιος:-Αντί-για-1-3-με-Ντιμπαλά,-καταρρεύσαμε…/24-124006.html#ixzz1q8RdD71f
χαχαχαχ, βαλτός είναι?
Δεν ξέρω τι λές εσύ, αλλά εγώ περιμένω από την διοίκηση να μας πει τι υπονοούσε ο προπονητής του ρούλη. Αλλά τι περιμένεις… δεν υπάρχει διοίκηση. Κι όπως λέει γνωστός οραματιστής της γυάλας (και όχι μόνο :cool
: γι όλα φταίει η διοίκηση ![]()
Xθες χαθηκε η ευκαιρια να σωθουμε ανετα.η ομαδα επαιξε καλα κατα διαστηματα και την ωρα που το σκορ ηταν 1-2 ‘‘μυριζε’’ περισσοτερο 1-3 παρα ανατροπη απο πλευρας του αρη.ο αρης ειχε τρομερη ρεντα ,εκμεταλλευθηκε την αδρανεια και την ελλειψη συγκεντρωσης και γυρισε το ματς.
θα χρειαστει δουλεια απο την πλευρα του προπονητικου τιμ για να ξεπερασει η ομαδα το σοκ και να ειναι ετοιμη για το ματς της χρονιας με τον λεβαδειακο.
Ρε παιδιά, πότε ο Πανιώνιος πήρε τέτοιο διπλό; Πάνε χρόνια. Μόνο στο τσούκου-τσούκου μπορούμε όπως με τον όφη, γκολ στα τελευταία λεπτά κι από δω παν κι άλλοι.
Αυτό που βλέπω και με ανησυχεί είναι ότι στήνεται σκηνικό '92: Στη θέση του βάζελου είναι ο βαγγέλας που ελέγχει τα πάντα και κάνει ότι θέλει.
Εμείς έχουμε δυο εντός με τις πλέον καραστημένες ομάδες του πρωταθλήματος και ένα τελευταίο ματς με μια απόλυτα ελεγχόμενη ομάδα από τον βαγγέλα.
Προφανώς, συμπεράσματα του τύπου “έλα μωρέ” και “δεν πέφτουμε με τίποτα” δεν κάνουν. Τα έχουμε δυστυχώς ξανακούσει…
Βρήκαμε ένα Άρη χωρίς τον φορμαρισμένο Καστίγιο και τον καλύτερό του παίκτη Λαζαρίδη . Παίξαμε ότι παίζουμε τον τελευταίο καιρό , κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία και κατά διαστήματα εκτός τόπου και χρόνου . Από εκεί και πέρα στα σημαντικά για μένα .
Που είναι ο Σιδεράκης ;;;; Τον Δεκέμβριο μου δόθηκε η αίσθηση ότι κάποιοι ήθελαν να τον αντικαταστήσουν γιαυτό έφεραν τον Μιχαηλίδη ( με τα γνωστά προβλήματα στην μέση του ) και τον Πόγκασιτς . Το παλικάρι πιάνει τα 2 πέναλτι με τον Παναθηναϊκό και κρατάει την θέση του και ξαφνικά τι έγινε και δεν είναι ούτε στον πάγκο ;;;; ο Μιχαηλίδης πήγε αργά σε όλα τα γκόλ , αλλά ακόμα και στατιστικά δεν τρως 4 στα 4 που πάνε στην εστία σου , ακίνητος να είχε μείνει θα έπιανε τουλάχιστον το ένα .
Ο Φανούρης έχει γράψει την ιστορία του αλλά μόνο τυχαία μπορεί να παίξει και να βοηθήσει έστω και σαν αλλαγή πια . Βέβαια εδώ φταίει και ο Μάτζιος που βγάζει ένα παίκτη που καλύπτει χώρο και βάζει ένα παίκτη που δεν μπορεί να καλύψει ούτε 1 τετραγωνικό γύρο από τον εαυτό του . γιατί θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο που δεν είναι εντεκάδα .
Ο Σιόβας δείχνει πια να παίζει μόνο για τον εαυτό του και κάποιους ίσως ξένους σκάουτερ , το κέντρο της άμυνας χθες σε κάποιες στιγμές έδειχνε σαν να μην υπάρχει .
Στο κέντρο έλειπε σίγουρα ο Σάμαρης , που όμως και αυτός τον τελευταίο καιρό έχει κάνει κοιλιά , ο Όμο πάντως στο α΄ ήταν μέτριος και στο β΄ απαράδεκτος , ούτε στον Πλατανιά πάντως δεν θα έπαιζε βασικός .
Τώρα έχω αρχίσει και φοβάμαι και αυτό γιατί δύο παιχνίδια που είναι βασικότατα για την παραμονή μας , είναι με Λεβαδιακό και Ξάνθη , που έχουν τους κατεξοχήν παράγοντες – μαγείρους του Τσελεμεντέ .
Ευστοχες παρατηρησεις…ειδικα στο θεμα του Σιδερακη…
απο εκει και περα πραγματικα ο Μιχαιηλιδης μας εκλεισε το σπιτι μονος του…απλα τα πραγματα δυστυχως
και εγώ ήθελα να τον φτύσω προχτές τον Μιχαηλίδη (τον τερματοφύλακα όχι τον Τζο ούτε τον Άκη ούτε τον Αλέξη) αλλά θυμήθηκα ότι στην Κρήτη ήταν από τους πιο σημαντικούς για το διπλό, τέλος πάντων. Ελπίζω να ξαναδώ Σιδεράκη και εγώ.
Σίγουρα φέρει ευθύνη ο Μιχαηλίδης αλλά θέλει πάντα να κρατάμε ένα μέτρο!!
Για παράδειγμα στο πρώτο γκολ του Άρη ο Φατί παίρνει κεφαλιά ανάμεσα από δυο δικούς μας!!!
Στο 2-2 δεν φέρει ευθύνη ο παίκτης μας (νομίζω ο Μενδρινός) που βάζει το πόδι του χωρίς δύναμη κι επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει το σουτ???
Στο 3-2 ο παίκτης του Άρη σουτάρει μόνος του μέσα από την περιοχή. Ναι το σουτ είχε και τύχη αλλά ρε παιδιά από στημένο είναι, ένας δεν μπορεί να τον μαρκάρει!!!
Στο 4-2 ο Ομο κοιτάζει τον Νέτο που κατεβαίνει από το κέντρο και τον αφήνει και σουτάρει ανενόχλητος!!
Με λίγα λόγια, η άμυνα ήταν για τα μπάζα!!! Ναι φέρει ευθύνη ο Μιχαηλίδης (υπερβολικά αργός σε όλες του τις αντιδράσεις) αλλά όταν η άμυνα αφήνει σε τόσο πλεονεκτική θέση τους επιτιθέμενους τότε μειώνονται δραματικά κι οι πιθανότητες του τέρματοφύλακα να κάνει κάτι καλό.
Συμφωνώ με τον Νίκο
μιας κι η άμυνα χτες ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Η παρουσία βέβαια του Μιχαηλίδη στο χθεσινό ματς
είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα κατά την γνώμη μου…προσοχή!!!
Συμφωνω μαζι σου!
Ας μην ξεχναμε οτι οταν μιλαμε για Μιχαηλιδη, μιλαμε για εμα τερματοφυλακα ο οποιος ειναι στη δυση της καριερας του και εχει διακριθει γενικοτερα για την μετριοτητα του! Εκανε ενα καλο παιχνιδι στη Κρητη και 2 ασχημα παιχνιδια με γαβρο και σκουλικια. Και στα 3 παιχνιδια μιλαμε για χαλια αμυντικη λειτουργια της ομαδας, απλα με τον Οφη δεν φανηκε τοσο, λογο Μιχαηλιδη. Το ιδιο ισχυει και στο ματς με την Χαλκηδονα στην εδρα μας, οπου με 3-4 τελικες φαγαμε 2 γκολ!
Για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι απαραίτητο να υπάρχει τερματοφύλακας σε μια ομάδα.
όταν οι αμυνόμενοι νικιούνται από τους επιτιθέμενους να υπάρχει κάποιος που μπορεί να αποσοβήσει το γκολ
Και να σας το θέσω και διαφορετικά.
Ναι η άμυνα μας λειτούργησε μαλακωδώς στις 4 φάσεις του σκώληκα αλλά η ίδια άμυνα επέτρεψε να γίνουν μόλις 6 τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο
Ο Ρόλος του τέρμα ποιος είπαμε ότι είναι?
Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση, για αμυντικές τακτικές και λειτουργίες
Ο Μιχαηλίδης προχθες ήταν ο ορισμός του αδιάφορου και του εμετού!!
Δείτε ξανα τις φασεις του παιχνιδιού! Ποιος τοποθετεί την άμυνα? Ποιος ελέγχει την μικρή περιοχή? Ποιος μωρό μου ποιος???
Στην πυρά!
Είμαι από τους πρώτους που είπε ότι δεν βοήθησε και η άμυνα, αλλά για το 1ο και το 2ο έχω ενστάσεις. Στο πρώτο η μπάλλα πέρασε σχεδόν από μέσα του (σαν το πρώτο με τους γαύρους στο κύπελλο) και στο 2ο άλλος τερματοφύλακας θα είχε πέσει και θα είχε σηκωθεί 6 φορές.
Εσύ (και με τα χέρια στις τσέπες) ή ο Πετρό της Κυριακής να είσαστε θα το είχατε πιάσει ![]()