26η Αγωνιστική: Άρης - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Θυμάμαι τις αμέτρητες ήττες με διάφορα σκορ.Το 1995-96 με κόουτς Έμεριχ Γένει είχαμε χτυπήσει ηρωϊκά το ματς εκεί.Τελικά είχαμε χάσει 4-2 , νομίζω ότι το ένα γκολ το είχε βάλει ο νεαρούλης τότε Φύσσας.Στο δεύτερο γύρο με προπονητή Αλέφαντο ή Γούναρη ή κάτι τέτοιο (είχε αναλάβει και ο Στάθης Χάιτας κάποιους αγώνες στο τέλος αλλά δε θυμάμαι ποιος απ’όλους ήταν σ’εκείνο το ματς) ήττα-ταφόπλακα 0-2 , δε γλυτώναμε το φούντο τελικά.Ίσως σε εκείνο τον αγώνα να είχα πρωτοακούσει το σύνθημα ‘‘Εσείς!Εσείς!Τα κάνατε μπουρδέλα , μουνόπανα αλήτες πετάχτε τη φανέλα’’.

Τώρα που το σκέφτομαι ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας που είδα τον Πανιώνιο από κοντά ήταν το Πανιώνιος-Άρης του 1987-88 στη Νέα Σμύρνη.Άσχετο.

Μετά επανήλθαμε εμείς , υποβιβάστηκαν αυτοί ξανανταμώσαμε το 1998-99. Ήττα στο Νταχάου 2-1 με γκολ του Μητσόπουλου στις καθυστερήσεις και πολλά ανεπίσημα παράπονα της αποστολής από τη συμπεριφορά του Άκη Μάντζιου που είχε φύγει το καλοκαίρι μετά το Κύπελλο για τον σκώληκα.Ροχάλες,μπινελίκια ,‘‘Εδώ είναι Βουλγαρία κλπ.’’ είχαν καταγγελθεί για την πάρτη του για όσους θυμούνται.Είχαμε προηγηθεί με γκολ του Χέιλοκ.Στο δεύτερο γύρο νίκη 3-2 τελευταίο ματς πριν υποδεχτούμε τη Λάτσιο πάλι για όσους θυμούνται.

Ε μετά πρώτη χρονιά με Μπέο πια συντριβή 5-1 στο ξεκίνημα της 1999-00 σεζόν μέσα σε κείνο το εφιαλτικό σερί που όλη η ομάδα έμοιαζε να κάνει ‘‘λευκή απεργία’’ ώσπου να φάει το Γκμοχ.Την ίδια χρονιά βέβαια τους πετυχαίνουμε μετά στο Κύπελλο ,προημιτελικά νομίζω , 0-0 πάνω με αξέχαστο φάουλ-δοκάρι του Μίλινκο απ’τα 600 μέτρα και νίκη-πρόκριση 2-0 στο εντός έδρας.

Από κει και πέρα θυμάμαι αραιά και σκόρπια.

Με Ντουμιτρίου ισοπαλία 1-1 ισοφάρισε ο Σίλιακ στις καθυστερήσεις , τότε μας είχαν βάλει στην 8 στο άλλο κόρνερ απ’αυτό που βάζουν τώρα τους φιλοξενούμενους.Τότε με είχαν εντυπωσιάσει 2 πράγματα.

α)Ο άστατος τρελόκαιρος της Θεσσαλονίκης.Από λιακάδα σε ψιλή βροχή,από ψιλή σε χοντρή κι από χοντρή σε χαλάζι και τούμπαλιν,όλα αυτά μέσα σε πολύ λίγα λεπτά!!!,και β)τους αμέτρητους ασφαλίτες αυτού του γηπέδου και αυτής της πόλης.Μιλάμε είχαμε φύγει 2 πούλμαν όχι γεμάτα και σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι είμασταν 500 άτομα στο γήπεδο,πιο πολλοί απο μας ήταν χαχαχαχαχαχα.

Μία άλλη ήττα 1-0 θυμάμαι που είχαμε κατέβει αμυντικά τσίτα σφιχτά με σέντερ φορ το Μαρσέλ Χόρκι!!!Αρχές της εποχής Μπουνπένκο,φυσικά ευκαιρία δεν κάναμε ποτέ αλλά ούτε κι αυτοί βέβαια.Μας έβαλε πολύ νωρίς ένα ωραίο γκολ-μακρινή κεφαλιά ο Σαλαχεντίν Μπασίρ πριν το 20λεπτο και όλο το υπόλοιπο μετά ήταν φόλα.

Τη χρονιά που πέσανε πάλι αυτοί με Χατζάρα -εμείς με Βαζάκα- κάνανε την πρώτη εντός έδρας νίκη τους με μας (φυσικά:mad :slight_smile: χωρίς να το δικαιούνται.Έχουμε χάσει τα άχαστα Βαγγελάκης,Φανούρης κατά κύριο λόγο ,4 τουλάχιστον τετ α τετ να τραβάς τα αυτιά σου.Εγώ ήμουν στην 3 τους τότε με 2 συνοδοιπόρους και ένα φίλο σκώληξ παλιό συμφοιτητή και δεν μπορούσαμε κιχ να κάνουμε.Φρίκη…Στο 90φεύγα ,πάλι, το βάζει ο Σανχούρχο ,μπουκάρουν μέσα τα ασπόνδυλα και ένας βαράει πισώπλατα τον Ντρόμπνι και μετά φεύγει τρέχοντας.Είναι ένας μαλλιάς που τους κάνει κερκίδα πολύ συχνά,βγαίνει και στην ΤV σαν επίσημος εκπρόσωπος των συνδεσμιτών τους γνωστό όνομα όχι ο Σαουρίδης δε θέλω να το γράψω εδώ τώρα αλλά είναι πολύ φίρμα πλέον.Με τα μάτια μου τον είδα τον άνανδρο.

Φίλε alvaro μην κάνεις πάλι τον κόπο(σε πειράζω λίγο :stuck_out_tongue: ) , σε διαβεβαιώ ότι γράφω είναι από καρδιάς,δεν ανατρέχω πουθενά.Οι αναμνήσεις μου απ’τον Πανιώνιο βρίσκονται σε πολύ ασφαλές μέρος μέσα μου,κανείς δεν έχει καταφέρει να βάλει χέρι και να τις ανακατέψει.

Τώρα αναμένω κι εγώ μαζί σας την τεχνική ανάλυση και διαλεύκανση

‘’‘’‘’‘θείοοοο’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’ ‘’‘’'

Κι επειδή αν καταλαβαίνω καλά δεν πήραμε εισητήρια κλείνω με αυτό:

[video=youtube;sfJBiBlDnMw]http://www.youtube.com/watch?v=sfJBiBlDnMw[/video]

ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ

ΤΟ Χ , ΤΟ Χ

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ

…Σιδεράκης (Μιχαηλίδης)

Κούρντι … Πιέρ … Σιόβας … Αντούνιες

Μενδρινός … Σούλης … Ρόκας … Αράζ

…Κούτσι … Ντυμπαλά

Είναι οι καλύτεροι 11 αυτή τη στιγμή

Μας έφτιαξες ουτοπία με το κειμενάκι σου, θυμάμαι τη φάπα στον ντρόμπνι την είχα δει από το μέμπερζ και είχα πάθει σοκ, δεν είχα πολύ καιρό που είχα γυρίσει από το πολιτισμένο γαλλικό ποδόσφαιρο και περίμενα ότι θα τους ξεκάνουν μετά από αυτό. Το βιντεάκι είναι από το ματς με την ισοφάριση οφσάιντ και το “τρία μέτρα οφσάιντ ήταν καλά, τέσσερα θα ήταν πολλά”; μάλλον, δεν μπορώ να το ακούσω στη δουλειά. Είχαν αφηνιάσει τα σκουλίκια, με είχε φυγαδεύσει ο ξάδερφος δεν έφευγα με το πούλμαν και την κάναμε γύρω γύρω από τα στενά.

Διπλό με επιστροφή στα γκολ του Κούτσι και 4-4-2 όπως το έχει βάλει ο περιστέρης μου κάνει μια χαρά!

Ναι σωστός από κεινο το ματς είναι το βίντεο.
Τη χρονιά που βαρέσανε τον Ντρόμπνι πάλι βρόχα του ελέους έριχνε.Θυμάμαι πριν μπούμε στο Peugeot (το θυμάσαι το Peugeot το άσπρο και τους δύο επιβάτες μου σίγουρα κατάλαβες ποιους λέω) για να κατηφορίσουμε Αθήνα ,μπήκαμε σε ένα σούπερ μάρκετ ‘‘μασούτης’’ απ’όπου αγοράσαμε καινούριες κάλτσες για να τη βγάλουμε καθαρή χαχαχαχα.
Βέβαια στη στάση που κάναμε στο Λιτόχωρο και κοιμηθήκαμε στο αμάξι φάνηκε καθαρά πως η ποδαρίλα ημών των 3 τράγων δεν ήταν μόνο θέμα κάλτσας χαχαχαχαχαχα.

Τέλος πάντων στο ράδιο του αυτοκινήτου όπως επιστρέφαμε ακούγαμε τη συνέντευξη Τύπου με το Βαζάκα να ξεσπαθώνει κατά του Χατζάρα:

''Πρόσεχε πως μου μιλάς εμένα!!!Γιατί εγώ έχω βγάλει και ένα πανεπιστήμιο…!"

Χαχαχαχαχαχα ε ρε εποχές…

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ…

Ευχαριστούμε τον Ουτοπικο ιστορικό μας.

Ο Κουλουχέρης έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ έχει και υψηλό πυρετό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή.
Όσον αφορά στον Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Σκέμπρι, Σάμαρης.
Οι Σταματής, Μπούζας, Σμυρλής, Κλης και Ανέστης θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 του Πανιώνιου.
Την 18μελή αποστολή του Πανιώνιου απαρτίζουν οι Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Ομο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ και Πόγκασιτς.

Θα ήθελα να δω Κούτσι μπροστά, Αράζ και Οκόγιε στις πτέρυγες, και Μενδρινό “δεκάρι”.
Νομίζω ότι το σημερινό ματς είναι καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί αυτό το σχήμα.

Ο μενδρινός μπορεί να προσφέρει πολλά σήμερα. Τι απόδοση έχει η σέντρα?!

Πάμε ρε πανιωνάρα!

--------------Μιχαηλίδης-----------

Κούρντι----Πιέρ----Σιόβας----Αντούνιες

Μενδρινός------Ρόβας------Ρόκας-----

-----------Γουνδουλάκης----------

-------Ντιμπαλά-----Κούτσι--------

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/56/v-385611.html

http://www.stopstream.tv/38/56/385611.html

http://www.vipbox.tv/watch/42717/1/aris-thessaloniki--vs--panionios-athens-live-stream-online.html

http://www.hahasport.com/v-2/18/56/v-385611.html

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=151433&part=sports

http://live-agones.blogspot.com/p/tv-1.html

Στο 71ο μπαινει ο αγιος, στο 72 γκολ, στο 75 γκολ, στο 78 γκολ, πειτε μου τον ορισμο του γκαντεμη, ημαρτον.

Μετα οταν δεν εχεις αμυντικα χαφ δεν εχεις καμια ελπιδα, οτι και να λετε το best χαφ μας, με οσα προβλματα και αν εχει, ειναι ο ΣΑΜΑΡΗΣ, ο Ομο μονος του αντεξε 1 ημιχρονο, μετα παρεδωσε ψυχη, στα στημενα ημασταν αλλου και ο τερμας λογω ηλικιας εχει ενα προβληματακι στις εκτιναξεις (λογικο), κριμα με εναν κουλο παικτη τα σκουλικια και να ειμαστε μπροστα απο χαρισμα γκολ και να μην παρουμε εστω και ενα ποντο, λαθος μας αλλα η γκαντεμια δεν εχει γιατρεια!!!

Υγ προσοχη πλεον στα παιχνιδια του βαζελου!

Ντροπη! Ο ιδιος ο Μαντζιος πρεπει ριξει προστιμο σε ολους (και στον εαυτο του)

Ρε φιλε Μιχαηλιδη δεινοσαυρε αμα τρως 4 γκολ απο αυτον τον Αρη απλα δεν εισαι τερματοφυλακας!

Το οφσαιντ γκολ που μας ακυρωσαν δεν ειναι αλλοιωση αποτελεσματος? Ασχετα αν απο το 70 και μετα τον επαιζαν ομαδικως

αυτο δεν ειναι ακριβως γκαντεμια! καλος στον εγκεφαλο του Μαντζιου ειναι που εβγαλε εναν παικτη που μαρκαρε καλα και εβαλε τον φαντομα αντι καποιον στο κεντρο να μαρκαρει!

Αγγελε οταν ακουσα απο τον σπηκερ ποιοι κανανε προθερμανση τσιτωσα και εγινε οτι εγινε, οταν θες αποτελεσμα βαζεις καποιον να ΜΑΡΚΑΡΕΙ, ε οχι αυτον, που δεν μπορει να μαρκαρει, ουτε μπλοκ ιχνογραφειας! λαθος λαθος αποφαση

Και ειχε στον μπαγκο αμπντουλαγεφ πετκακη αυλωνιτη και αναστασοπουλο παναγια μου τι ζεσταινε

Δεν πολυγράφω πιά αλλά όταν γίνονται τέτοια εγκλήματα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Άρη σε όλη την διάρκεια με εξαίρεση φυσικά το 6λεπτό που φάμε 3 γκολ για πλάκα.

Είχαμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πραγματικά η ομάδα όταν θέλει μπορεί να κρατήσει και κυκλοφορήσει την μπάλα εκνευρίζοντας τον αντίπαλο, και σε αυτό δικαιούται τον έπαινο ο Μάντζιος.

Φάγαμε ένα τυχαίο γκολ στο 1-0 όπου μεγάλη ευθύνη έχει ΚΑΙ ο Μιχαηλίδης (περισσότερα γι’ αυτόν αργότερα). Αλλά καταφέραμε και πολύ γρήγορα ισοφαρίσαμε με ένα γκολ όπου 2-3 παίκτες μας (Ροβας, Ντιμπαλά, Κούτσι) έκαναν σκόνη ολοκληρη την άμυνα του Άρη κυριολεκτικά γελοιοποιώντας τους.

Στην συνέχεια το ματς πήγαινε όπως θέλαμε εμείς, κοντρολάραμε τον ρυθμό, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, είχαμε ευκαιρίες και ο Άρης φαινόταν να πελαγοδρομεί.

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο 2ο ημιχρονο, μάλιστα μετά που προηγηθήκαμε 1-2 πίστεψα ότι λογικά θα κερδίζαμε. Δεν οπισθοχωρήσαμε αλλά προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλο γκόλ -όπως πήγε να γίνει με τον Ντιμπαλα- που ουσιαστικά θα τελείωνε το παιχνίδι. Αλλά …

Ειλικρινά δεν ξέρω τι έπαθε η ομάδα και ξαφνικά επήλθε κατάρρευση με 3 γκόλ σε 6 λεπτά αλλά έχω δύο θεωρίες.

1ον) Η αλλαγή Αντούνες με τον Φανούρη. Δεν ξέρω αν ο ισπανός είχε χτυπήσει ή τι άλλο συνέβη αλλά μόλις βγήκε φάνηκε ότι ο χώρος που μέχρι τότε κάλυπτε με επιτυχία “άδειασε”. Δεν είμαι αντι-Φανουρικός αντιθέτως ο Γουνδουλάκης μου είναι συμπαθής αλλά έχω την εντύπωση ότι από την στιγμή που μπήκε δεν άκουσα ξανα το όνομά του, μάλλον δεν πολυακούμπησε μπάλα και ουσιαστικά η ομάδα έπαιξε με 10 πάικτες για το υπόλοιπο.

1. ή μάλλον με “9μιση” παίκτες και δυστυχώς αναφέρομαι στον Μιχαηλίδη. Ο πάικτης αυτός που έδωσε την εντύπωση ότι κατέβηκε για πλάκα και με μισή καρδιά να παίξει.

i) Στο πρώτο γκόλ ενώ αρχικά φταίει ο αμυντικός η μπάλα περνάει σε τέτοιο ύψος και χαμηλά ακριβώς πάνω από κεφάλι του. Ο Μιχαηλίδης όμως αντί να τιναχθεί πρός τα πάνω έκανε άλμα πρός τα … πίσω. Αποτέλεσμα 1-0 και όποιος παρατήρησε ότι ο τερματοφύλακάς μας γέλαγε μετά που έφαγε το γκόλ, ας καταθέσει τα σχόλιά του.

ii) Στο 2-2 η άμυνα επιτρέπει να γίνει το σούτ όμως η αντίδραση του Μιχαηλίδη ήταν καθυστερημένη, ερασιτέχνης δεν τρώει τέτοιο γκολ.

iii) Στο 3ο γκολ ομολογουμένως μιλάμε για γκολάρα. Και πάλι ο παίκτης σουτάρει ανενόχλητος αλλά και πάλι η μπάλα περνάει ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Μιχαηλίδη ο οποίος με μισο-απλωμένο το χέρι δεν κάνει καμμία προσπάθεια ούτε να κάνει άλμα ούτε να σηκώσει το χέρι του. Αντιθέτως γέρνει το σώμα του προς πίσω και πάλι χασκογελάει. Λίγο να είχε πηδήξει και να απλώσει το χέρι του στην κάθετο θα είχε βρει την μπάλα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτός ο παίκτης πληρώνεται από τον Πανιώνιο ή εθελοντικά συμμετέχει στην ομάδα;

iv) Στο 4ο γκολ τρώει γκολ έξω από την περιοχή με πλασε και από απόσταση που είναι ντροπή για τερματοφύλακα τέτοιου επιπέδου. Και εδώ πέφτει με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Απαράδεκτος…

Ίσως να είμαι επηρεασμένος από την ήττα σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 2-2 φάνταζε δικό μας. Αλλά θεωρώ ότι η αλλαγή Αντούνες με Γουνδουλάκη και η κακή απόδοση του Μιχαηλίδη έφεραν τα πάνω κάτω.

Μαλακία : Η παλινδρομική κίνηση επι οριζοντίου άξονα με αποτέλεσμα την έκχυση υγρού υλικού επι πραγματικού ή φανταστικού στόχου
Η έκφραση χρησιμοποιείτε με επιτυχία όταν χρειάζεται να περιγράψουμε ενέργειες ή καταστάσεις.
Μελέτες που έγιναν στο χώρο του ποδοσφαίρου απέδειξαν ότι όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν το όρο στο συγκεκριμένο άθλημα, μπορούμε να τον επικαλεστούμε και ως συνώνυμο της ομάδας του Πανιωνίου

Υγ η εξευτελιστικότερη ήττα των τελευταίων ετών

Κριμα και παλι κριμα.Ημουν μεσα ειχαμε εναν αρη ανυπαρκτο και δεν μπορεσαμε να διαχειριστούμε το παιχνιδι.Τραγικη φιγουρα ο Μιχαηλίδης.Κρεμασε τα γαντια αδερφε!Τελειωσες πια.Κάποιος να μου πει για το ακυρωθεν γκολ του Ντιμπαλα.Εγω δεν ειδα οφσαιντ απο το γηπεδο.

Μπραβο στην ομαδουλα μας που εγραψε ιστορια παλι σημερα!!!
Τιποτα αλλο γι αυτο το ματς!

Ean autos o anthrwpos legete termatofilakas egw eimai h maria kallas apo to messologi…ean den xerei enas termatofilakas na stisei tin gamw amyna tou e tote sto diaolo kai esy kai opoios se efere… Shmera mporei na exases mia katigoria … Kai min pesete na me fate giati shmera me niki ekanes tin diafora stin oura kai me sindiasmo tou mats tis xanthis … Alla opws eipe kai o christos h malakia exei onoma kai ton fanouri gt as rwtisei kapoios gt mpike mono thelw na mathw ti skeftotane tpt allo kai ton ebale …