25η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννενα

Δυστυχώς, μόνο τα highlights είδα αλλα αν κατάλαβα καλά είχαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες σήμερα.

Αντε γερά, λίγες νίκες ακόμα θέλουμε!

Σοβαρό παιχνίδι χωρίς παλαβομάρες από τους παίκτες και αρκετά περισσότερος κόσμος όλα καλά.

Ευτυχώς βαλαμε το γκολ νωρίς σχετικά και ελαφρυναν τα πόδια γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμη φαινόταν το άγχος τους. Ειδικα αυτός ο αμιρης… Το 2ο ημιχρονο ηταν δικο μας… Ο κόσμος αρκετος , η 3 δεν σταμάτησε να τραγουδά. Εισητήρια για Ριζουπολη !!!

Καλό ματσάκι, υπήρχε ένας αέρας σιγουριάς για το αποτέλεσμα σε παίκτες και κόσμο, κόπηκαν λίγο και τα πόδια του ΠΑΣ μετά το 1-0 και δεν έκανε παιχνίδι, επιτέλους λίγο νορμάλ προσέλευση κόσμου, όλα καλά!
Ηταν μεγάλη ανάσα
Ο Κολοβός τέτοιο ματς είχε να κάνει απ την 2η αγωνιστική με την ζέλα
Ο Κούρος ίσως το καλύτερό του φέτος και ο Ντούνης με το “παλλικαρίσο” τέρμα έδειξε ότι το χει

Προσωπική επιθυμία, και νομίζω πολλών που ξέρουν καλύτερα τα της ομάδας, είναι να παραμείνει ο Τερεζόπουλος προπονητής αν και δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα τέτοια..

Ελπίζω να μην γίνουμε πάλι μπουρδέλο μεσοβδόμαδα με την Γ.Σ (αν γίνει) και να πάμε έναν ωραίο old school περίπατο, πορεία Καλλιθέα τρενάκι μέχρι τα ρέματα του ποδονίφτη το Σάββατο… Εισιτήρια θα πάρουμε ..

Εντάξει, ηρεμήσατε Έλληνες; Η τραγωδία απέχει τόσο λίγο από τη κωμωδία (και το ανάποδο) από αρχαιοτάτων χρόνων.

Αυτό ζήσαμε και τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο φόρουμ. Κι ο κόσμος θα ξανάρθει τούμπα στο επόμενο θεωρητικό στραβοπάτημα…

Τζάμπα έλεγα ότι κανένας τελικός δεν είναι αυτό το ματς και ότι 4 νίκες μέχρι το τέλος (ή 3 νίκες και 2 ισοπαλίες) ΘΑ κάναμε βάσει προγράμματος.

Ομάδα καλή έχουμε, καλύτερη από πολλές άλλες με τις οποίες μας μένει να παίξουμε μέχρι το τέλος, και πρόβλημα δεν θα έχουμε.

Αλλά εσείς, το χαβά σας… :astonished:

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/380979-Terezopoylos-Den-ginontai-magika Κι εγω τι κανω δηλαδη ,εδω και δυο χρονια;;; Ισιωνω προκακια;;;; χαχαχαχχαχαχααχ :sunglasses:

περισσότερο πάει για τον ξενιτεμένο νίκο

φάσεις κάναμε ναι αρκετές
βέβαια, κάναμε πάλι τα γνωστά λάθη μας τα οποία ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε.
για άλλο ένα παιχνίδι δεν είχαμε κέντρο αλλά αυτό το ξέρουμε. Μητρόπουλος είναι μόνο για κλωτσές και κούρντι μάλλον έχει το μυαλό του αλλού
ο κολοβός έκανε κάποια μαγικά από τα άκρα αλλά σίγουρα δε μπορεί να φτιάξει παιχνίδι
πολλές μάχες ο Γιάννου και ευτυχώς που ένα συνδυασμό με τακουνάκι που έκανε ο Λεό δε βγήκε γιατί:

1. θα ήταν το γκολ της χρονιάς
  2. δε θα ξαναέβγαινε ΠΟΤΕ ως αλλαγή

κατά τα άλλα το πίστευαν περισσότερο τόσο οι παίχτες όσο και ο κόσμος
ο Παπαδόπουλος θέλει εμπιστοσύνη και να πάρει παιχνίδια
το πουλέν μου με το σιδηρόδρομο για όνομα καλός και ρίχνει και τα κλωτσίδια του. αν τώρα γράφει στη φανέλα ΚΩΣΤΑΣ άντε Κων/νος θα του τη βουτήξω

είναι να μην ανοίξω εγώ το θέμα
:sunglasses: :sunglasses:

Μπράβο για την νίκη και το όλο θετικό κλίμα που διαβάζω από τους παραπάνω
αλλά δεν είναι ώρα για εφησυχασμό…