Πήγαινε αλλού να ξεσπασεις.
ελα το πες μια το πες δυο το καταλαβαμε..εκκλησια το γηπεδο δε θα γινει ποτε και καλως δε θα γινει..φυσικα κ ειναι μερος εκτονωσης κ ξεσπασματος..κ η φωνη κ το τραγουδι σε αυτη τη κατηγορια ανηκουν..οκ να τα καταδικαζουμε τα πραγματα οταν ξεφευγουν αλλα μη το γαμησουμε κ ολας..καθε τι που μπορει να προκαλεσει σωματικη βλαβη προφανως δε χωραει δικαιολογια…εεε αλλα δε θα απολογηθουμε κ για τη μανα του διαμαντιδη, να μη γαμιοταν στις διαμαρτυριες 40 λεπτα να μη τη βριζαμε..
οποιος ψαχνει μονο για θεαμα μπασκετ κ μπαλα μαζι τα εισητηρια βγαινει ο μηνας στη νοβα..υπαρχουν κ τα θεατρα επισης..εδω μιλαμε για κατι αλλο ομως, δε μιλαμε μονο για φιλους του μπασκετ, μιλαμε για φιλους κ οπαδους..κ οταν απεναντι τους εχουν ενα κατεστημενο που δεν αφηνει την ομαδα τους να διεκδικει στα ισια τη νικη, θα υπαρξει αντιδραση..οκ πολυ κριτικη χωραει στον τροπο αλλα μη το παρακανουμε κ ολας.. συμφωνω απολυτα με xe3
Συλλογική ευθύνη, το αγαπημένο κατασκεύασμα όλων των φασιστών και των κυβερνήσεων. Να πεθάνετε. Οι διαιτητές σας, οι πρόεδροί σας, οι Αλβερτογεωργιαδοκαραγκουνοδιαμαντίδηδές σας. Και συγγνώμη ζητάω από τη μάνα του Διαμαντίδη, αλλά από αυτό το έκτρωμα που συνειδητά οπλίζει τα χέρια των παιδιών δεν υπάρχει περίπτωση. Συγγνώμη αλλά δεν δέχομαι να μπω σε τέτοια συζήτηση πλέον. Μεγαλώσαμε. Μαλακία, θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιος, αλλά τέρμα, ως εκεί!

Στα παπάρια μου ο Διαμαντίδης, η μάνα του, το αφεντικό του και οι φίλοι του με τα γκρι. Στα παπάρια μου και οι ηθικιολογίες, τα “καταδικάζω”, τα επικίνδυνα και τα δολοφονικά. Αυτοί που πέταξαν τα τσιμέντα γάμησαν την ομάδα μου.-
Ο Διαμιαντίδης και εμένα με εκνεύρισε απίστευτα. Θεωρώ απαράδεκτη την στάση του, ένας παίκτης που στο κάτω-κάτω προστατεύεται πάρα πολύ από τους διαιτητές ε δεν μπορεί να συμπεριφέρεται για 1-2 σφυρίγματα που νομίζει λάθος με αυτό τον τρόπο.
Δυστυχώς αυτό τον διδάσκει χρόνια τώρα ο Ομπράντοβιτς, νομίζεις όταν τον βλέπεις ότι κουμαντάρει μία ομάδα που το σύστημα την πολεμάει.
Ο Διαμαντίδης με τα νεύρα του, ίσως λόγο κούρασης, κόντεψε να μας χαρίσει το παιχνίδι. Τελικά το πήρε πίσω με την πάσα που έδωσε στον Μπατίστ.
Για να σταματήσει όμως αυτή η αλητεία πρέπει αυτοί που τα κάνουν να συλλαμβάνονται. Το ότι θα τιμωρηθεί η ομάδα κτλ δεν νομίζω ότι τους αγγίζει. Πρέπει να πληρώνουν και οι ίδιοι. Μόνο έτσι όποιος βλάκας πάει να ξανά πετάξει κάτι δεν θα το κάνει. Να ξέρει ότι έξω αστυνομικοί θα έχουν την φωτογραφία του και θα τον ψάχνουν.
Ας αφήσουμε την αστυνομία έξω απο το θέμα.
Αρκεί να μην ξαναμπεί στο γήπεδο, να μην τον χαιρετήσει κανείς, να αναγκαστεί να χάσει τη γκόμενά του, να μην του μιλάει κανείς, μην τον κεράσει κανείς μια μπύρα.
Μετά βλέπουμε…
Αρκει να μην ξαναμπει στο γηπεδο
Ας ειναι καλα το παιδι σε οτι αλλο διαλεξει να αφιερωσει το χρονο του
Διαμαντιδη εισαι μεγαλη κουραδα
Τώρα το είδα. Πώς χάσαμε έτσι από τη λαγουδέρα πάλι.