25η Αγωνιστική Πανιώνιος - ΠΑΟ

Η ημερα κ η ωρα αγνωστη ακομα..το ανοιγω απο τωρα για να ζεσταινομαστε, θα εχει παιξει το ρεθυμνο στο αλεξανδρειο οποτε θα ξερουμε κ γιατι παμε..ο βαζελος αναμενεται κομματια απο τη σειρα με τη μακαμπι.. αν χασει δε απο εμας το ψιλοαποκλειω να χασει κ την επομενη αγωνιστικη απο κολοσσο..

Επομενως νικη μπορει να σημαινει 3η ή 4η θεση.. ηττα θα σημαινει οριστικα 5η θεση. με δεδομενο οτι ειναι το πιο κρισιμο παιχνιδι της χρονιας κ οτι παιζουμε με το βαζελο το κλειστο πρεπει να ναι τιγκα οσο με το γαβρο κ ακομα πιο πολυ..δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα.. αν ειναι ετσι να ρεφαρουμε τις 3 απροσδοκητες ηττες εγω ειμαι οκ προσωπικά..

η ομάδα φέτος χρωστά μια μεγάλη νίκη,μπορεί και θα την κάνει

εχω καλο προαισθημα

Ο Μπαρτζώκας το ξέρει ?

εεεεεεεεμμ
μπα

Αυτος που τον ξυπναει οταν τελειωνει ο αγωνας παιζει να του το πει…

μη μου το χαλας

Κι αν πήρατε το Φάνη Χριστοδούλου
κι αν πήρατε το Γιώργο Καλαϊτζή
στ’αρχίδια μας σας γράφουμε βαζέλες
Πάνθηρες είμαστε εμείς

Θα έρθουμε και μέσα στο ΟΑΚΑ
να τραγουδήσουμε για σένα Ιστορικέ
δεν ξενερώνουμε ποτέ βαζέλες
μαλάκα Γιαννακόπουλε

Kαλοοοοοο!!! :wink:

Παλιό.Δεκαετίας περίπου.

καλά με αυτούς πότε θα παίξουμε; Μετά του Θωμά;

Κωστή, έτσι όπως πάει μπορεί και τον Ιούλιο…

Χθες άκουσα ότι λόγω μη ύπαρξης ημ/νιών εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην γίνει η 1η φάση των πλευ οφ???

08/04 17:00 net

δυστυχως το χανω

Πάντως δεν τους αφήνουν να πάρουν και μεγάλη ανάσα!! Ύστερα από 4 παιχνίδια και το 5ο που είναι την Πέμπτη και το πιο σημαντικό.

Μακάρι να κάνουμε μια μεγάλη νίκη!

δεν υπαρχει καμια δικαιολογια..το κλειστο πρεπει να χει πιο πολυ κοσμο απ τον κωλογαυρο..κ καμια δικαιολογια να μην παρουμε το παιχνιδι..εμεις παιζουμε ολη τη χρονια την κυριακη, με νικη ειμαστε πολυ κοντα στη 3η θεση..ο βαζελος δεν παιζει για τιποτα κ ερχεται κ μετα απο μια εξαντλητικη σειρα..με φισκα το κλειστο πιστευω οτι το μπορουμε.. αλλα φισκα ρε γαμωτο να μη χωραει ουτε παιδακι να μπει

Κριμα δεν προλαβαινω!!! Πολυ κριμα!!! Ευχομαι να ειναι τιγκα πραγματικα!!!

Η μεγάλη κλοπή του αιώνα (μετά τον τελευταίο αγώνα του Boban).

Αφού στο ημίχρονο είχε μπει στα αποδυτήρια με τα κουμπούρια ο αλήτης, έμπαινε στη ψύχρα και στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσε τους διαιτητές.

Παίζοντας χωρίς σέντερ ο Ίβκοβιτς είχε πάρει την ταυτότητα του Μάλκοβιτς.

Ο Βύρωνας ίσως ήταν ο πιο “περίεργος” (σαν σουλούπι) παίκτης που έχει περάσει όχι μόνο από Πανιώνιο αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα.

[video=youtube;G5Xpyqet6-4]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?v=G5Xpyqet … ure=relmfu”>http://www.youtube.com/watch?v=G5Xpyqet6-4&amp;feature=relmfu</LINK_TEXT>[/video]

Και μετά τη λήξη δέχθηκε επίθεση (ο Ίβκοβιτς) στη φυσούνα από ‘‘αγνώστους’’.Ο ένας απ’τους ‘‘αγνώστους’’ ύστερα αποδείχθηκε ότι ήταν καμεραμαν της ΝΕΤ(!!).Όσοι έχουν δει τη φωτογραφία απ’το συμβάν,με το ‘‘σοφό’’ αναψοκοκκινισμένο να παλεύει οργίλος με λυμένες γραβάτες και πουκάμισα,τα θυμούνται.Οι υπόλοιποι μαθαίνουν μπάσκετ απ’το Χατζηγεωργίου δυστυχώς.

Αξέχαστο ματς απ’αυτά που σε σημαδεύουν για πάντα.Πολύ μανούρα εκείνο το βράδυ και στο δρόμο.‘Οσοι έφυγαν απ’το γήπεδο και κυκλοφόρησαν μόνοι τους και πάλι ίσως να τα θυμούνται.Εγώ ήμουν 14 τότε και είχα πάει στο ΟΑΚΑ με 3 παιδικούς μου φίλους,ο ένας γαύρος χαλαρός αντιγηπεδικός οι άλλοι 2 βάζελοι (ο ένας εκ των 2 είχε έρθει αυθημερόν απ’το χωριό για να δούμε αυτό το ματς παρέα).Χωριστήκαμε,είδαμε το ματς και μόλις έληξε ξαναβρεθήκαμε (χωρίς κινητά τότε κιόλας:rolleyes :slight_smile: .Κάτσαμε στην Καλλιθέα,φάγαμε σουβλάκια στην πάλαι ποτέ Λωξάντρα και κινήσαμε για πίσω με το πόδι.
Στο δρόμο μας ζυγώνουν 5-6 μούρες.Στην αρχή μας τη λένε ‘’..δεν πιστεύουμε να είστε Πανιώνιοι..’’ και τέτοια ,αναθαρρεί που λέτε ο δικός μου ο βαζέλας ο βλάχος ‘’..τα γαμήσαμε τα Πανιωνάκια θα το θυμούνται χρόνια το αποψινό..‘’ κλπ.
Έλα όμως που η μία μούρη ήταν γνωστότατος δικός μας Καλλιθεώτης-Τ…υ για τους γνώστες (όχι ο Τσάπλιν )-και τον μουντάρει αστραπιαία:‘‘Εγώ είμαι Πανιώνιος ρε μ…α,έχεις πρόβλημα?’’.
Μπαίνω κι εγώ εκείνη τη στιγμή ‘‘ώπα ώπα’’ ‘‘κι εγώ Πανιώνιος’’ ,γνωστός φίλου γνωστού μπλα μπλα ε με τα πολλά τα βρήκαμε και δεν έπεσε σόπι καθόλου.
Εν τέλει οι μάγκες,τα διακριτικά Πανιωνίου και Πανδιαιτησιακού τα φορούσαν προφανώς ψαρωτικά,ήταν παρεάκι ανάμικτοι Καλλιθεάτες (ή Καλλιθεώτες δεν έχω καταλήξει ποιο είναι το ορθό) και ως τέτοιοι ψάχνανε Νεοσμυρνιώτες και ότι άλλο τους καθόταν.Δηλαδή αναλόγως με το τι ομάδα ήταν αυτός που ψαρεύανε του την πέφταν οι μισοί ή οι άλλοι μισοί και αν θα καθόταν η κέντα τότε όλοι μαζί χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ ό,τι να ναι με άλλα λόγια.

Τέλος πάντων ξέφυγα αρκετά.
Ένα άλλο μεταγενέστερο ματς θυμάμαι στο ΟΑΚΑ 6-7 χρόνια θα έχουν περάσει τώρα (λογικά :stuck_out_tongue: )-πολλά με λίγα είχε έρθει.Το έβλεπα ΤV και με το τέλος της απ’ευθείας σύνδεσης έβγαιναν πάντα τότε 2-3 κάρτες με τους χορηγούς .Κάτι 3Ε,κάτι Coca cola Hellas AEBE,κάτι Procter 'n Gamble πώς τα λέγαν αυτά και όλο κάτι τέτοιοι ήταν οι χορηγοί.Σε ματς υψηλής τηλεθέασης έμφανιζόντουσαν 5-6 κάρτες με δεκάδες χορηγούς,έτσι σχεδόν αστραπιαία για ελάχιστα δευτερόλεπτα πιστεύω να καταλάβατε τι περιγράφω.
Που λέτε μετά από κείνο το ματς βγήκε μια κάρτα κενή με μόνο 1 χορηγό της μετάδοσης.Ναι σωστά μαντέψατε.Ο χορηγός ήταν η Βιανέξ.

Όλα αυτά-τα μεταγενέστερα ‘‘πολλά με λίγα’’ ματς δηλ. που τρώγαμε κι ακόμα τρώμε 50άρες- είναι η εκδίκηση τους,η νέμεσις που προκαλέσαμε τότε ξεφτιλίζοντάς τους στα μάτια όλης της κοινωνίας,τότε που για να μας κερδίσουν έπρεπε να έχουν το 20πλάσιο μπάτζετ+μαύρα κονδύλια+2 διατητές+3 μετά+γραμματείες+κομισάριους+παρατηρητές+ΟΔΚΕ+ΔΕΥΑΒ+ΕΡΤ μέχρι το Μέμο μας πασάρανε κάποτε,μέχρι το Καράγκουτη είχαν πάρει όχι γιατί τον χρειαζόντουσαν βέβαια αλλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από μας.
Ακόμη κι έτσι βέβαια επιστράτευσαν κάποιον Ταβουλαρέα για να εφεύρει μεταφορά της μπάλας(αλήθεια ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό το καθίκι?).

Τη χρονιά του ματς που ανέβασε ο Peri,ο Βύρωνας ήταν ο πιο φτηνός ξένος της Α1 (120.000 δολάρια αν θυμάμαι σωστά) με πιο ακριβοπληρωμένο τον Ντομινίκ που τους σιχάθηκε ο παιχταράς αυτός και τους άφησε στα κρύα του λουτρού πριν τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς τελικά με αυτούς.Τη μεταφορά του Ράις?Tότε που έβγαιναν στο ράδιο τρομοκρατημένοι,ξεδιάντροποι και ντροπιασμένοι οι Ζαβλανοβορεάδηδες με δήθεν ψύχραιμες κι ευγενικές φωνές για να προπαγανδίσουν τα απροπαγάνδιστα του αφεντικού τους και να κάνουν πάλι το άσπρο μαύρο.Τους είχε βάλει όμως στη θέση τους φοβερά ο Πεδουλάκης,θυμάστε τη δήλωση?
‘‘Το να δίνεις τέτοιο σφύριγμα 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και με σκορ 75-77 είναι σα να έχει ο Παναθηναϊκός πυρηνικά,ο Πανιώνιος σφεντόνες κι όμως να γράφουν τον Πανιώνιο για οπλοκατοχή!!!’’
Χαχαχαχαχα ωραίος ο Άρτζι.Στην εξέλιξη,στην επόμενη επαναφορά της μπάλας σκορ 76-78 ο μαμόθρεφτος βαζέλας κάνει και 8 δευτερόλεπτα να περάσει το κέντρο αλλά ντάξει γαργάρα πάλι τι να λέμε πια.

Είναι ανεξάντλητο το μενού:Εκπρόθεσμο τρίποντο Μποντιρόγκα,φάουλ για ράμματα στον παιχταρά Αντρέ Χάτσον=απλό φάουλ,το σκόπιμο όμως στο Διαμαντίδη λίγο μετά για να σταματήσει ο χρόνος δίνεται αντιαθλητικό χαχαχαχαχαχ γελάει και το σκυλί ρε βάζελοι που θέλετε να καμώνεστε ότι είστε και μπασκετικοί παλιοάσχετοι.

Και κάτι ακόμα άσχετο και ψιλοσχετικό.
Από τότε που η τηλεοπτική μετάδοση των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων έγινε θεσμός,ποιος είναι ο μοναδικός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (στο ποδόσφαιρο) που δε μεταδόθηκε ζωντανά?
Συγχαρητήρια και πάλι σωστά μαντέψατε!!!Ήταν το 1989..

Και μετά τη λήξη δέχθηκε επίθεση (ο Ίβκοβιτς) στη φυσούνα από ‘‘αγνώστους’’.Ο ένας απ’τους ‘‘αγνώστους’’ ύστερα αποδείχθηκε ότι ήταν καμεραμαν της ΝΕΤ(!!).Όσοι έχουν δει τη φωτογραφία απ’το συμβάν,με το ‘‘σοφό’’ αναψοκοκκινισμένο να παλεύει οργίλος με λυμένες γραβάτες και πουκάμισα,τα θυμούνται.Οι υπόλοιποι μαθαίνουν μπάσκετ απ’το Χατζηγεωργίου δυστυχώς.

Αξέχαστο ματς απ’αυτά που σε σημαδεύουν για πάντα.Πολύ μανούρα εκείνο το βράδυ και στο δρόμο.‘Οσοι έφυγαν απ’το γήπεδο και κυκλοφόρησαν μόνοι τους και πάλι ίσως να τα θυμούνται.Εγώ ήμουν 14 τότε και είχα πάει στο ΟΑΚΑ με 3 παιδικούς μου φίλους,ο ένας γαύρος χαλαρός αντιγηπεδικός οι άλλοι 2 βάζελοι (ο ένας εκ των 2 είχε έρθει αυθημερόν απ’το χωριό για να δούμε αυτό το ματς παρέα).Χωριστήκαμε,είδαμε το ματς και μόλις έληξε ξαναβρεθήκαμε (χωρίς κινητά τότε κιόλας:rolleyes :slight_smile: .Κάτσαμε στην Καλλιθέα,φάγαμε σουβλάκια στην πάλαι ποτέ Λωξάντρα και κινήσαμε για πίσω με το πόδι.
Στο δρόμο μας ζυγώνουν 5-6 μούρες.Στην αρχή μας τη λένε ‘’..δεν πιστεύουμε να είστε Πανιώνιοι..’’ και τέτοια ,αναθαρρεί που λέτε ο δικός μου ο βαζέλας ο βλάχος ‘’..τα γαμήσαμε τα Πανιωνάκια θα το θυμούνται χρόνια το αποψινό..‘’ κλπ.
Έλα όμως που η μία μούρη ήταν γνωστότατος δικός μας Καλλιθεώτης-Τ…υ για τους γνώστες (όχι ο Τσάπλιν )-και τον μουντάρει αστραπιαία:‘‘Εγώ είμαι Πανιώνιος ρε μ…α,έχεις πρόβλημα?’’.
Μπαίνω κι εγώ εκείνη τη στιγμή ‘‘ώπα ώπα’’ ‘‘κι εγώ Πανιώνιος’’ ,γνωστός φίλου γνωστού μπλα μπλα ε με τα πολλά τα βρήκαμε και δεν έπεσε σόπι καθόλου.
Εν τέλει οι μάγκες,τα διακριτικά Πανιωνίου και Πανδιαιτησιακού τα φορούσαν προφανώς ψαρωτικά,ήταν παρεάκι ανάμικτοι Καλλιθεάτες (ή Καλλιθεώτες δεν έχω καταλήξει ποιο είναι το ορθό) και ως τέτοιοι ψάχνανε Νεοσμυρνιώτες και ότι άλλο τους καθόταν.Δηλαδή αναλόγως με το τι ομάδα ήταν αυτός που ψαρεύανε του την πέφταν οι μισοί ή οι άλλοι μισοί και αν θα καθόταν η κέντα τότε όλοι μαζί χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ ό,τι να ναι με άλλα λόγια.

Ένα άλλο μεταγενέστερο ματς θυμάμαι στο ΟΑΚΑ 6-7 χρόνια θα έχουν περάσει τώρα (λογικά :stuck_out_tongue: )-πολλά με λίγα είχε έρθει.Το έβλεπα ΤV και με το τέλος της απ’ευθείας σύνδεσης έβγαιναν πάντα τότε 2-3 κάρτες με τους χορηγούς .Κάτι 3Ε,κάτι Coca cola Hellas AEBE,κάτι Procter 'n Gamble πώς τα λέγαν αυτά και όλο κάτι τέτοιοι ήταν οι χορηγοί.Σε ματς υψηλής τηλεθέασης έμφανιζόντουσαν 5-6 κάρτες με δεκάδες χορηγούς,έτσι σχεδόν αστραπιαία για ελάχιστα δευτερόλεπτα πιστεύω να καταλάβατε τι περιγράφω.
Που λέτε μετά από κείνο το ματς βγήκε μια κάρτα κενή με μόνο 1 χορηγό της μετάδοσης.Ναι σωστά μαντέψατε.Ο χορηγός ήταν η Βιανέξ.

Όλα αυτά-τα μεταγενέστερα ‘‘πολλά με λίγα’’ ματς δηλ. που τρώγαμε κι ακόμα τρώμε 50άρες- είναι η εκδίκηση τους,η νέμεσις που προκαλέσαμε τότε ξεφτιλίζοντάς τους στα μάτια όλης της κοινωνίας,τότε που για να μας κερδίσουν έπρεπε να έχουν το 20πλάσιο μπάτζετ+μαύρα κονδύλια+2 διατητές+3 μετά+γραμματείες+κομισάριους+παρατηρητές+ΟΔΚΕ+ΔΕKΑΒ+ΕΡΤ μέχρι το Μέμο μας πασάρανε κάποτε,μέχρι το Καράγκουτη είχαν πάρει όχι γιατί τον χρειαζόντουσαν βέβαια αλλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από μας.
Ακόμη κι έτσι βέβαια επιστράτευσαν κάποιον Ταβουλαρέα για να εφεύρει μεταφορά της μπάλας(αλήθεια ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό το καθίκι?).

Τη χρονιά του ματς που ανέβασε ο Peri,ο Βύρωνας ήταν ο πιο φτηνός ξένος της Α1 (120.000 δολάρια αν θυμάμαι σωστά) με πιο ακριβοπληρωμένο τον Ντομινίκ που τους σιχάθηκε ο παιχταράς αυτός και τους άφησε στα κρύα του λουτρού πριν τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς τελικά με αυτούς.Τη μεταφορά του Ράις?Tότε που έβγαιναν στο ράδιο τρομοκρατημένοι,ξεδιάντροποι και ντροπιασμένοι οι Ζαβλανοβορεάδηδες με δήθεν ψύχραιμες κι ευγενικές φωνές για να προπαγανδίσουν τα απροπαγάνδιστα του αφεντικού τους και να κάνουν πάλι το άσπρο μαύρο.Τους είχε βάλει όμως στη θέση τους φοβερά ο Πεδουλάκης,θυμάστε τη δήλωση?
‘‘Το να δίνεις τέτοιο σφύριγμα 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και με σκορ 75-77 είναι σα να έχει ο Παναθηναϊκός πυρηνικά,ο Πανιώνιος σφεντόνες κι όμως να γράφουν τον Πανιώνιο για οπλοκατοχή!!!’’
Χαχαχαχαχα ωραίος ο Άρτζι.Στην εξέλιξη,στην επόμενη επαναφορά της μπάλας σκορ 76-78 ο μαμόθρεφτος βαζέλας κάνει και 8 δευτερόλεπτα να περάσει το κέντρο αλλά ντάξει γαργάρα πάλι τι να λέμε πια.

Είναι ανεξάντλητο το μενού:Εκπρόθεσμο τρίποντο Μποντιρόγκα,φάουλ για ράμματα στον παιχταρά Αντρέ Χάτσον=απλό φάουλ,το σκόπιμο όμως στο Διαμαντίδη λίγο μετά για να σταματήσει ο χρόνος δίνεται αντιαθλητικό χαχαχαχαχαχ γελάει και το σκυλί ρε βάζελοι που θέλετε να καμώνεστε ότι είστε και μπασκετικοί παλιοάσχετοι.

Από τότε που η τηλεοπτική μετάδοση των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων έγινε θεσμός,ποιος είναι ο μοναδικός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (στο ποδόσφαιρο) που δε μεταδόθηκε ζωντανά?

Και μετά τη λήξη δέχθηκε επίθεση (ο Ίβκοβιτς) στη φυσούνα από ‘‘αγνώστους’’.Ο ένας απ’τους ‘‘αγνώστους’’ ύστερα αποδείχθηκε ότι ήταν καμεραμαν της EPΤ(!!).Όσοι έχουν δει τη φωτογραφία απ’το συμβάν,με το ‘‘σοφό’’ αναψοκοκκινισμένο να παλεύει οργίλος με λυμένες γραβάτες και πουκάμισα,τα θυμούνται.Οι υπόλοιποι μαθαίνουν μπάσκετ απ’το Χατζηγεωργίου δυστυχώς.

Όλα αυτά-τα μεταγενέστερα ‘‘πολλά με λίγα’’ ματς δηλ. που τρώγαμε κι ακόμα τρώμε 50άρες- είναι η εκδίκηση τους,η νέμεσις που προκαλέσαμε τότε ξεφτιλίζοντάς τους στα μάτια όλης της κοινωνίας,τότε που για να μας κερδίσουν έπρεπε να έχουν το 20πλάσιο μπάτζετ + μαύρα κονδύλια + 2 διατητές + 3 μετά + γραμματείες + κομισάριους + παρατηρητές + ΟΔΚΕ + ΔΕKΑΒ + ΕΡΤ και τι δεν έχει ο μπαξές,μέχρι το Μέμο μας πασάρανε κάποτε,μέχρι το Καράγκουτη είχαν πάρει όχι γιατί τον χρειαζόντουσαν βέβαια αλλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από μας.