24η Αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννενα - Πανιώνιος

14/2/2015 17.15

του Σαντα βαλενταιν θα γίνει…

4-1 Γατακια… θέλετε και κύπελλο…

διπλό από εδώ μέχρι το αντίρριο.
εύκολα.

Και γιατί να μη φέρουμε διπλό παρακαλώ;

Πόσους βαθμούς είχαν πέρυσι οι ομάδες στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΦΕΤΟΣ
Ολυμπιακός -10 65 55
Παναθηναϊκός +9 40 49
ΠΑΟΚ -4 51 47
Αστέρας Τρίπολης -1 42 41
Παναιτωλικός +7 31 38
ΠΑΣ Γιάννινα +8 29 37
Ξάνθη +7 26 33
Βέροια +12 19 31
Ατρόμητος -15 46 31
Καλλονή -2 26 28
Πλατανιάς +3 22 25
Πανθρακικός -10 34 24
Λεβαδειακός -2 24 22
Πανιώνιος -3 24 21
Εργοτέλης -6 27 21
ΟΦΗ -4 27 13
Νίκη Βόλου και Κέρκυρα αγωνίζονταν στην Football League

Άρα ήμαστε μέσα στο πλάνο και φέτος …
μάλιστα μετά την σημερινή εμφάνιση… άνετα άσσος από εδω μέχρι το καΙρο…
γιατί έχουμε μεγάλο τερματοφύλακα… και ΑΜΥΝΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΠΛΑΣ…

Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε λεει’‘‘Ας γινει ομως του χρονου’’‘Γιατι φετος δεν μας παιρνει νομιζω’'‘Αντε να μην ακουσετε κατι χειροτερο’‘Ολα τα εχετε κωλοπαιδα …Το σπουδαιοτερο ειναι οτι παιζετε στον Πανιωνιο [μαζι με τον Ιμπαγασα ‘’’] Τι θα γραφει η ιστορια για σας;;;;;

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ…ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ …ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕς’‘’‘’‘’‘’

Υ.Γ Ολοι εχουν φερει διπλα …πλην των Πανιωνιων’‘’‘’‘’‘’‘’‘’’ γαμω τα καντηλια σας κωλοσκυλα :angry:

Ρε σας λέω σήμερα κερδίζουμε εκεί περαααααα

Και το χ καλό είναι σημερα.προσωπικα θεωρώ σημαντική τη τετράδα αγώνων με λειβαδια στη νεα Σμύρνη,νίκη Βόλου,Παναιτωλικό στη νεα Σμύρνη και ΟΦΗ εκτός.10 βαθμοί το λιγοτερο.εννοειται ότι είναι πιο σημαντική η νίκη με τον Εργοτέλη την Τετάρτη παρα σημερα.

Οσο οι διαφορα της 11ης με 16ης μενει στους 6
Δεν εχει τελειώσει τιποτα…
Κατι μου λεει και σημερα η διάφορα εκει Θα μείνε…

Αυτό, απλά. 1-1.

1-2 ή 3-0 ! Εύχομαι το πρώτο. Το παν είναι το πρώτο μισάωρο, αν θα βάλουμε ή θα φάμε γκολ!

Μπορει και να μην φαμε γκολ σημερα’‘’’ η γυαλα μου δειχνει …αερα καπαμα :sunglasses:

Πες τα Τεο μου
Πες τα

1-3 στο 75. Πάμε για το διπλό. Πρώτο απουδαίο ματς για τον Χατζηισαϊα. Μπράβο στο παιδί για την άμυνα και την κεφαλιά στο γκολ. Είναι άπειρος και είχε κάνει χοντρά λάθη μέχρι τώρα. Μακάρι να πάρει τα πάνω του. Φόρτσα για το τρίποντο!

Μεγαλο διπλο! Μαχητικη η ομαδα.mvp για μενα ο χατζησαιας.περα απο το γκολ ηταν σχεδον αλανθαστος.παμε πανιωναρα!!! Αντε να ανασανουμε και λιγο.

Συμφωνω για Χατζησαια’'Αδικημενος παικτης και μου φαινεται καλυτερος και απο τον Ρισβανη ΜΙΛΗΣΑ

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/465278-PAS-Giannina-Panionios-1-3

http://www.gazzetta.gr/football/article/702434/pas-giannina-panionios-1-3

Έλα να αρχίσουν οι κωλοτούμπες τώρα. Που είναι όλοι αυτοί που θρηνούσαν για το Πανιώνιο τη Τετάρτη; Σίγουρα όχι στα…Γιάννενα.

Σήμερα είδα ολόκληρο το ματς και συγκριτικά με βάση τα όσα άκουσα/διάβασα για την εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης με τον Ηρακλή, ειλικρινά απορώ αν μιλάμε για την ίδια ομάδα.

Παίξαμε πολύ δεμένα, λάθη φυσικά έγιναν και πάντα θα γίνονται, έτσι είναι η μπάλα. Αλλά όταν αναγκάζεις τον αντίπαλο να κάνει περισσότερα λάθη από σένα (σήμερα τα Γιάννενα ήταν για μένα ομάδα Β’ εθνικής) σίγουρα δικαιούσαι κάτι παραπάνω, κάτι που τελικά το πήραμε με την αξία μας.

Έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να παίζει: Απλό στρωτό ποδόσφαιρο χωρίς να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Βέβαια, πάλι δεχτήκαμε γκολ από καθαρή ολιγωρία του κέντρου της άμυνας και ενώ τα Γιάννενα είχαν μπει με φόρα στο Β’ ημίχρονο, αλλά πολύ γουστάρω που αμέσως ξαναβγήκαμε μπροστά και τους βάλαμε 2 μπαλάκια μέσα σε …3 λεπτά;

Καθαρή εξήγηση εγώ τουλάχιστον δεν έχω για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις, όσοι είδαν και τα δύο τελευταία μας παιχνίδια, δικαιούνται να επιχειρήσουν μια όσο το δυνατόν λογική ερμηνεία. Εγώ υποθέτω ότι μάλλον ζυγίσαμε τις δυνάμεις μας και είπαμε να χτυπήσουμε κυρίως το πρωτάθλημα και να πάμε όσο μπορούμε πιό χαλαρά στο κύπελλο. Υπό αυτή την οπτική γωνία, απλώς δεν μας βγήκε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, καθώς μάλλον το πηγαίναμε για κανένα “επαγγελματικό” 0-0 άντε το πολύ 1-0 που -θεωρητικά- το γυρίζεις σχετικά εύκολα, αν φορτσάρεις. Πάντως και το 2-0, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα έχει επιστρέψει σε σταθερή πορεία αγωνιστικής ανόδου, είναι διαχειρίσιμο σκορ, αρκεί βέβαια να μην φάμε πρώτοι γκολ στην Νέα Σμύρνη.

Αλλά επειδή εδώ μιλάμε για το πρωτάθλημα, επιστρέφω στο σήμερα και μία πολύ καλή εμφάνιση, δικαιούμασταν την νίκη, ίσως και ένα γκολ ακόμα. Αν νικήσουμε και τον Εργοτέλη νομίζω μπορούμε να αισιοδοξούμε περισσότερο, αλλά αυτή την στιγμή παρά την ευφορία της πρώτης εκτός έδρας νίκης, καλό είναι να κοιτάμε την βαθμολογία, το υπόλοιπο πρόγραμμα και να κρατάμε χαμηλούς τόνους.

Ευχομαι καλή συνέχεια σε όλους,

Νά 'στε καλά και πάντα ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ !!! :slight_smile:

Πολυ ωραιο ματς σήμερα…για να δουμε…