24η Αγωνιστική Πανιωνιος- Ηρακλής Σαβ 4 Απρ - 16:00 Δ.Α.Κ. Γλυφάδας "Μ. Λιούγκας" ΕΡΤ2 Σπορ

Μόνο νίκη για να πιάσεις το Μαρούσι που εχει ρεπό. Κεκλεισμένων

1 «Μου αρέσει»

*Για να περάσεις. Αλλά σιγά…

Ο,τι να’ναι…

για να μην πάμε άδικα δλδ??

4 «Μου αρέσει»

Εντωμεταξύ ο Ηρακλής πήρε παίκτη στην περιφέρεια. Εμείς δεν πειράζει θα πάρουμε wild card! :cry:

3 «Μου αρέσει»

…για τα χαϊλικια!

3 «Μου αρέσει»

Πόσο ωραία παίχτηκε στην πλάτη μας το παιχνιδάκι ?

Ο ζελας έδωσε τα παιχνίδια σε ηρακλή, κολοσσό αλλά όχι μαρούσι, μην καρφωθούμε κιόλας.

Μαρούσι κερδίζει ηρακλή (1η υποχρέωση) πάνω και λογικά και κολοσσό την επόμενη αγωνιστική.

Σίχαμα η φάση .

Και πρέπει εσύ να σκιστείς να νικήσεις τις τζατζόγριες που θα κατέβουν να βγάλουν το 2ο μέρος της υποχρέωσης (ΟΥΡΤ).

3 «Μου αρέσει»

Και να τις νικήσεις δεν σου φτάνει ως γνωστόν.

Πρακτικά πρέπει να κάνουμε το 3x3 για να σωθούμε…

Θεωρώ οτι το μπαοκ θα κάτσει να χάσει στη θεσσαλονίκη από το Μαρούσι άμα κρίνεται σε αυτή τη νίκη του η παραμονή.

Επίσης πιστεύω ότι θα κερδίσουμε Άρη στη Θεσσαλονίκη αλλά θα έχουμε χάσει από κούλα εντός.

Επειδή η φετινή ομάδα (πλην Τόμασον) αποτελείται από εύθραυστους φλώρους, είναι τελικά πολύ πιθανό η έντονη παρουσία κόσμου στη Γλυφάδα όντως να τους αγχώνει και να τους κάνει κακό.

Αν δεν ήταν τόσο εμετικός ο Παπαθεοδώρου και το Μαρούσι θα έλεγα ότι δικαιούμαστε να πέσουμε, το αξίζουμε.

3 «Μου αρέσει»

Τόμασον παίζει με πρόβλημα στο γόνατο αν κατάλαβα σωστά για αυτό και φαίνεται άλλος παίκτης. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά σήμερα. Βαριέμαι να κάνω ανάλυση όλα τα πιθανά σενάρια γιατί έχουν μπλέξει όλοι πλέον. Νίκη με ΑΕΚ, ήττα το Μαρούσι και τέλος.

4 «Μου αρέσει»