24η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Α.Ε.Λ

Προσωπικά αυτό που είδα μέχρι το 75 νομίζω ότι δεν το έχω ξαναδεί ή το έχω δει απειροελάχιστες φορές απ τον Πανιώνιο σε αγώνα πρωταθλήματος
Αυτήν την κυκλοφορία και σε στιλ “κάνω εντελώς πλάκα” δεν την ξαναθυμάμαι! Πραγματικά αν μιλήσουμε για μπαλίτσα και όχι για ένα αποτέλεσμα σήμερα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μ αυτό που είδαμε που δεν αντικατοπτρίζεται ούτε στα στιγμιότυπα.
Θα ήμουν χαρούμενος ακόμα και αν έμπαινε η μαλακία που πήγε να γίνει στο 94

υγ. Για τον καιρό σίγουρα φταίει ο ψευτοαντμιν αυτού του ιδερνετικού καφενέ, αφού μας έκανε την τιμή να πατήκει το πόδι του ξανα στο ελλάντα

Οέο οέο οέο γαμω τη Λάρισα και κάθε Λαρισαίο
Και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας
Ο πάνθηρας γαμαει τ´αλογο σας

Δεν το είδα απλά ξέρω το αποτέλεσμα
Αύριο τα σχόλια

ye know
ye know

1 nil
1 nil

here we go again…

Φιλε μου διαβασα πολυ προσεκτικα το σχολιο σου και με απολυτη ειλικρινια και χωρις ιχνος ειρωνιας θα ηθελα να σε παρακαλεσω να αλλαξεις ομαδα…ο Πανιιωνιος φιλαθλος δεν ειναι αυτος που αντιπροσωπευει το σχόλιο σου , ειναι ακριβως το αντιθετο.

Με ετκίμηση.

Σπάω το κεφάλι μου από χθες να θυμηθώ παρόμοια εμφάνιση και δεν θυμάμαι με τίποτα.

Απίστευτη πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, passing game άλλου επιπέδου , Μασούντ μαέστρος απλά , Μπεν βρισκόταν παντού , Γεσίλ απίθανος κι ας τα έχανε.

Και το ματς με τα Γιάννενα για 3-0 ημίχρονο ήταν αλλά με το χθεσινό καμία σχέση. Λιοντάρια-χριστιανοί ήταν το ματς , δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο Τσιώλης πως έφαγε μόνο 1 γκολ χθες

Έχει πιάσει 2-3 φορές η κάμερα Κόρμπο και κυρίως Σιώπη να παίζουν μπάλα (χαμο)γελώντας!! Δεν κάνω πλάκα! Τα παιδιά έπαιζαν και είχαν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά , λογικά σκεπτόμενοι το πόσο γαμάτα παίζουν εκείνη τη στιγμή.

Τι ζήσαμε χτες ρε μάγκες. Τι ματσάρα ήταν αυτή! Ο Γεσίλαρος τα κρατάει για την τούμπα μην αγχώνεστε!

Κι ενώ πραγματικά ήταν ματς για πολλά με λίγα, ο παπάρας προσπαθεί να χαλάσει το κλίμα:

Ενοχλημένος με τη διαιτησία στο ματς της Λάρισας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Αλέξης Κούγιας.
http://www.sdna.gr/podosfairo/article/306587/parapona-koygia-gia-ti-diaitisia-sti-nea-smyrni

Τιμαλάκας!

Βλεπω τα χαιλαιτςκαι πραγματικα η κυκλοφορια της μπαλας ειναι σε αλλα λεβελ. Ο Μασουντ πασαρε πιο γρηγορα, και με Γεσιλ κορυφη Μπεν στο πλαι νομιζω παιζουμε πιο καλα. Κριμα που το βιντεο δεν δειχνει τις ποδιες του Γεσιλ.

ποδόσφαιρο που χαιρεσαι να βλεπεις… μασουντ όσο πιο απλός κ άμεσος τόσο πιο μαγος… ο μητρογλας αν είναι γερός μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τον καρίμαρο.. στον λίγο χρόνο που έχει παίξει δείχνει πολύ καλά πράγματα κ πιστεύω θα βοηθήσει… δυστυχως μαχμούτοβιτς κ ενγκόνγκ δεν δείχνουν ότι θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις κ είναι κρίμα να μην έχουμε τον μπεν στη πλευρά… οπότε μεγάλο κερδος ο γεσίλ… νοίωθω ότι η ομάδα ετοιμάζεται κ για του χρόνου κ αυτό είναι τεράστιο κέρδος.. αν μας βγει κ ο συμπαθέστατος μπαντής αντί του εξαιρετικού φέτος γιανιώτη η ομάδα είναι ετοιμη για ευρώπη.. κλειδή θα είναι η παραμονή του πέρση φανούρη που μας ανεβάζει λέβελ… η φετινή ομάδα το χουμε πει πολλές φορες είναι ενα επίπεδο πάνω απο πέρσι, είναι μια μεγάλη ομάδα που κάνει το παιχνίδι της κ αυτό χθες ήταν ολοφάνερο… αν εμφανιστεί έτσι σ ολα τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν βλέπω πως μπορούμε να χάσουμε ακόμα κ τη 2η θεση ειδικά αν δεν κερδίσει σήμερα ο πάοκ… κ η διαφορά δεν είναι στο υλικό αλλά στη διαχείρηση… απόδειξη οτι ο ουζουνίδης δεν ήταν οχι μονο αναντικατάστατος αλλά κανείς δεν τον νοσταλγει.. αν πάρουμε διπλό στην τούμπα δικαιωματικα κοιτάμε μόνο προς τα πάνω.. ότι κ να γίνει δείχνει ότι εχουν μπει γερά θεμέλια η ομάδα να βγεί οριστικά απο τη μιζέρια κ να πρωταγωνιστεί… φορτσα πανιωναρα

Αφήστε τον γραφικό και ασχοληθείτε με ωραίες και αστείες ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ στιγμές…
http://www.panionianea.gr/2017/03/video_12.html

καλά οι τύποι γουστάρουν τρελλά
αν και θα μπορούσαν να γράψουν ότι ο Κόρμπος θέλει να αποβάλλει τον συμπαίκτη του. ικανούς τους έχω.
βλέπω και ξαναβλέπω το χθεσινό και δεν το χορταίνω.
πάμε για άλλα…

http://www.gazzetta.gr/football/article/1058179/i-larisa-eyharistise-ton-panionio
Φάνηκε και την μέρα του αγώνα. Οτι οι δύο ομάδες δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και την Δευτέρα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Με την παρούσα η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στη διοίκηση και την συντριπτική πλειονότητα των οπαδών, για την φιλοξενία που απολαύσαμε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ιστορικό Πανιώνιο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Πανιώνιος είναι από τις ελάχιστες εκτός του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ ομάδες, που έχουν κατακτήσει τίτλους και οι συμπεριφορές αυτές είναι αυτονόητες.
Επιφυλασσόμαστε τη νέα χρονιά να ανταποδώσουμε με καλύτερο ακόμη τρόπο.
Ευχόμαστε στην ΠΑΕ Πανιώνιος να καταφέρει να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και ό,τι καλύτερο.

Σχετική προσωπική δήλωση απευθύνει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αλέξης Κούγιας αναφέροντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ζαμάνη, τον Χρήστο Δάρα και όλη την οικογένεια του Πανιωνίου για την υπέροχη φιλοξενία που προσωπικά απήλαυσα και θέλω να τονίσω ότι σ’ αυτό το γήπεδο διαχρονικά αισθάνομαι σαν το σπίτι μου»

Ουστ!

Θα ανταποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο λέει. Δηλαδή δεν θα τρώμε πέτρες με το που μπαίνουμε στο νομό , όπως άλλα χρόνια , θα τρώμε πέτρες μόνο στο γήπεδο.