http://www.gazzetta.gr/football/article/1056415/hanoyn-panionio-oi-avraam-kai-koytsianikoylis
Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιο οκτώ παίκτες!
Τελικά, στις 8 έφτασαν οι απουσίες της ΑΕΛ για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Εκτός από τους Φατιόν και Φάρκα, που είναι τιμωρημένοι, δεν υπολογίζονται και οι Ντοντό, Τικίτο, Ρέντζας, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης.
Στη λίστα με τις απουσίες προστέθηκε κι ο βασικός τερματοφύλακας, Γενάδιος Ξενοδόχοφ.
Αναλυτικά η αποστολή της Λάρισας: Κουτογλίδης, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Μάσα, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Τσάκο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Γκουλουζάντε, Αναστασόπουλος, Ρέγες, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέχο, Καπός
http://www.gazzetta.gr/football/article/1056843/apodekatismeni-i-ael-sti-nea-smyrni
Αυτό.
Θέλει προσοχή, έχω μεγαλύτερη αγωνία απ’ότι με ΑΕΚ.
Έχουμε να τους κερδίσουμε στη Νέα Σμύρνη εδώ και 10 (!) χρόνια, κι ας έλειπαν απο τη κατηγορία τις περισσότερες φορές.
http://www.panioniosfc.gr/2017/03/10/η-αποστολη-για-το-ματσ-με-την-λαρισα/
**Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τη Λάρισα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο.
Μετά το τέλος της, ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ενγκόγκ, Πατσατζόγλου και Φούντας που συνεχίζουν την θεραπευτική τους αγωγή, ο Γκιοατά ο οποίος ανέβασε πυρετό το βράδυ της Πέμπτης, ο Ταπόκο που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη μυ.**ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
εγω το φοβαμαι το παιχνιδι γιατι μετα απο καιρό εχουμε προσδοκίες. Στο Β με την ΑΕΚ βεβαια εδειξε χαρακτηρα η ομαδα.
Παντως το οτι κανουμε πρωταθλητισμό ενω ταυτόχρονα μονταρεται και η ομαδα για του χρονου δεν το λες και απλο πραμα
Συμφωνώ και επαυξάνω. Καθόλου απλό και καθόλου εύκολο. Και φαίνεται στον τομέα “προγραμματισμός” να γίνεται πάαααααρα πολύ καλή δουλειά.
Επειδη ειμαστε loosers σαν οπαδοι, και φοβομαστε καθε φορα που η ομαδα ψηλωνει και ειναι φαβορι ,δεν σημαινει οτι ειναι και οι παιχτες και ο προπονητης μας. Απο τα τυρια χασαμε στο πρωτο γυρο.
Πατηστε τους κατω!!!
3-0 το ματσακιον με Γεσιλ 1 γκολ και 2 ασιστ.
Ισχύει οτι οι κάτοχοι διαρκείας της 2 θα μπουν στην 7 λόγω καιρού;
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.panioniosfc.gr/2017/03/11/ανακοινωση-παε-πανιωνιοσ/
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου και για την προστασία του σε περίπτωση που τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2, καθώς και οι «Πάνθηρες» θα μπορούν να εισέλθουν στη Θύρα 7.
Thanks! ![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεγαλη νικη με ποδοσφαιρο κυριαρχιας απεναντι σε ενα φαινομενικα αδυναμο αντιπαλο… με τον οποιο ομως εχουμε να φερουμε θετικο αποτελεσμα στην εδρα μας πολλα χρονια.
Ο Γεσιλ φαινεται να ξερει πολλη μπαλα, αλλα κι οτι μαλλον ειναι ακομα ανετοιμος (αν δουμε ποσα εχασε).
Η ομαδα κανει πρωταθλητισμο και δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο. -3 απο κορυφη Μαρτη μηνα. Τρελανε μας κι αλλο!!
Αν αυτή η ομάδα είναι 2η στην κατηγορία τότε για τι πρωτάθλημα μιλάμε; Σε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε η Λάρισα να χάνει με 3-0 από τα αποδυτήρια, καταφέραμε για ακόμα μία φορά να μας βγει η ψυχή στο τέλος. Μιλάτε ότι η κριτική είναι μιζέρια και αχαριστία. Αυτή είναι η λάθος νοοτροπία που δεν σας αφήνει να δείτε την πραγματικότητα. Ότι παίζουμε ένα μέτριο ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε εκεί που είμαστε λόγω ανυπαρξίας σοβαρού ανταγωνισμού. Ποτέ δεν μου άρεσε το πώς παίζουμε φέτος, υπήρξαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, και ειλικρινά απορώ και διαφωνώ με την νοοτροπία του ας κερδίζουμε και με μισό μηδέν. Απέναντι σε μια άθλια σήμερα Λάρισα είδαμε κακή έως ανύπαρκτη ανάπτυξη, λάθη επί λαθών, συνέχεια αμαρκάριστους αντίπαλους στο κέντρο, και μια εξοργιστική ανικανότητα να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό. Μιλάτε όλοι για “ατυχία” και ειλικρινά απορώ για το ποδόσφαιρο που θέλετε να βλέπετε. Ατυχία είναι όταν με εξουδετερωμένη την αντίπαλη άμυνα η μπάλα πάει δοκάρι ή ελάχιστα έξω. Αυτά όμως που χάθηκαν σήμερα ήταν από την ανικανότητα των επιθετικών να βάλουν γκόλ. Όλα τα σούτ του φιλότιμου κατά τα άλλα Γεσίλ πήγαν πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτό δεν είναι ατυχία αλλά έλλειψη ψυχραιμίας και ικανότητας. Είδαμε και πολύ πούλημα της μπάλας ειδικά στο κέντρο. Κανονικά έπρεπε να έχουν φάει τουλάχιστον 5 μπαλάκια και να μας πουν και ευχαριστώ. Κάναμε την Λάρισα από ομάδα 3ης κατηγορίας που είναι να φαίνεται σαν ένας ισότιμος αντίπαλος. Έλεος πια! Αν όντως η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και κάνει όπως λέτε “πρωταθλητισμό” οφείλει να δείχνει και το ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο. Δυστυχώς πάλι θα διαβάσουμε τα γνωστά σχόλια ότι παίξαμε μπαλάρα, ότι είμαστε ομαδάρα και σε κάθε σοβαρή κριτική και συγκεκριμένη ερώτηση γύρω από αυτό ακριβώς που είδαμε σήμερα στο γήπεδο θα απαντάτε με άσχετα σχόλια και ειρωνίες όπως ένας “Άγγελος” στο live chat που αντί να απαντήσει με σοβαρότητα μου έγραψε να πάω να δω γάβρο αφού δεν μου αρέσει η ομάδα. Όχι ρε, γραφικέ, εγώ βλέπω Πανιώνιο από το 1963 και θα συνεχίσω να βλέπω και μετά που θα μετακομίσω στον άλλο κόσμο από την δορυφορική του Αγ. Πέτρου. Το πρόβλημα όμως είναι με όσους βλέπουν κακές και μέτριες εμφανίσεις όπως η σημερινή, με τον Ηρακλή, κλπ., ακόμα και με την ΑΕΚ αδικήσαμε τον εαυτό μας και είστε ευχαριστημένοι με τους “ακόμα 3 βαθμούς”. Αν είναι μόνο οι βαθμοί να μας ενδιαφέρουν τότε κάπου δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα.
Κάποιοι το “τρέλανε μας κι άλλο” το πήρανε τοις μετρητοις.
Πολύ καλή εμφάνιση, βασικά για 75’ λεπτά ίσως η καλύτερη φετινή. Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους.
Φύγαμε για Σαλόνικα!
[video=youtube;CXd1zD83zO0]https://www.youtube.com/watch?v=CXd1zD83zO0&app=desktop[/video]
Αν δεν τρολαρεις εισαι μεγαλος μυρωδιας.
Η ομαδα επαιξε οντως μπαλαρα με τρομερους αυτοματισμους. Ο καλυτερος Πανιωνιος των τελευταιων ετων. Το οτι ειμαστε δευτεροι και συζηταμε γιατι δεν βαλαμε 5 γκολ και οχι ενα λεει πολλα.
Προφανως εχει πεσει το επιπεδο στο ποκ αλλα αυτο δεν μειωνει εμας. Με πολυ μικροτερο μπατζετ, με πιτσιρικαδες και με πολλους Ελληνες τους εχουμε ξερανει ολους. Και ακομα καποιοι γκρινιαζουν!!! Τρελο μου φαινεται αληθεια.
Δημήτρη η ομάδα είναι 2η και ελπίζω να παραμείνει εκεί ψηλά. Κάθε ομάδα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος, έχει την αξία της Α ή Β. Σε αυτό το πρωτάθλημα όμως είναι 2η. Και αυτό έχει να κάνει με το οτι πολλοί παράγοντες επιδρούν αυτό το διάστημα με θετικό πρόσημο. Η κουβέντα σου και η απαίτησή σου για καλύτερο θέαμα, αποτέλεσμα και γενικά καλύτερο όλον, είναι μια συζήτηση απολογιστική.
Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα.
Οταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μπορεί δικαιωματικά ο καθένας να κάνει τέτοιου είδους κριτική και να δείξει και λύσεις, επιλογές, τρόπους χρηματοδότησης για να έχουμε καλύτερη ομάδα του χρόνου, καλύτερο θέαμα, καλύτερο αποτέλεσμα.
Σημειώνω μόνο οτι το 11 είναι πολύ κοντά και όταν έμπλεκε με την υπόθεση ΠΑΕ, ο ερασιτέχνης, απλά θέλαμε να βρούμε τη λύση μέσα στα γήπεδα και οχι όπως άλλοι κι άλλοι. Και αυτή η ομάδα κατακτά μέσα στο γήπεδο οτι μπορεί περισσότερο, σε συνθήκες “παλαβές”. Δεν είναι λοιπόν οτι είμαστε μίζεροι και δεν ζητάμε το απόλυτο, αλλά είμαστε όλοι μεθυσμένοι με το αποτέλεσμα το ΘΕΤΙΚΟ, μέσα απο αυτό τον κυκεώνα των προβλημάτων.
Μέχρι να βρούμε ουρανό…λοιπον
Αγωνιστικά δεν υπαρχει συζήτηση σοβαρή. Ειχαν και πολλες απουσιες αυτοι, δεν ξερω ποσο σημαντικο ρολο επαιξε αυτο, αλλα η διαφορα των ομαδων εμοιαζε με ματς
προετοιμασίας απεναντι σε ομαδα μπυραριας. Κορμπος, Μασουντ, ενταξει, τι να λέμε τώρα, αλλο επιπεδο εντελως.
Κραταμε το χειροκρότημα στηριξης στον Γεσιλ, ενα πολυ ατυχο και πολυ ταλαντουχο παιδι, οπως ειπε και ο Βλανταναρος. Και φυσικα την κίνηση ολων των παικτων
στο τέλος του ματς. Καμια φορα σκέφτομαι μήπως το απιστευτο επιπεδο (σε ολους τους τομεις) των παιδιων της φετινής ομαδας δεν ταιριάζει με το αντίστοιχο του κοινου
της. Τυπος που καθεται λίγο πιο πάνω μου, γυρω στο 75 ξεκιναει ενα απίστευτο γαμοσταυριδι στον Μασουντ, του στυλ καριολη Ιρανε, δώσε καμια πάσα, μαλάκα
Μιλογεβιτς πέταξε τον έξω. Την ιδια στιγμη, σε ενα παράλληλο -προφανως- σύμπαν, ο καριολης ο Ιρανος εχει δώσει τεσσερα ετοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.
Οποτε ο,τι κι αν ακουσω ή διαβάσω, δεν μου κάνει εντύπωση πλέον.
εγώ πάντως κλαίω επειδή είμαστε 2οι.
και νομίζω ότι ο θείος μου που με έκανε Πανιώνιο θα κάνει το θαύμα του και ποιος ξέρει…