24η αγωνιστική:Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Και το Sportime (εχθρός του Πανιωνίου σύμφωνα με τη διοίκηση) τα ίδια με το Διόγο λέει έχοντας βέβαια το θάρρος να γράψει ότι μπορεί ο Ανιγκό να έκανε μπουρδέλο την ομάδα , αλλά τον Ανιγκό κάποιος τον έφερε και κάποιος του έδωσε λευκή επιταγή.

Και το Gazzetaγια πολλοστή φορά τα ίδια γράφει.

Και γενικά πέρα από το το γνωστό σάιτ που προκαλεί μόνο γέλιο πλέον , μου φαίνεται λίγο δύσκολο όλοι οι υπόλοιποι να γράφουν πάνω κάτω τα ίδια , λες και ο Ζαμάνης είναι ο Κόκκαλης και μοιράζει τα μεροκάματα σωρηδόν.

Εμένα πάντως μου αρέσει και ο Ματζιος και ο Μανθατης’‘’

Αντε γραφτε τωρα ότι θέλετε’'‘Ουτε για αντιπολίτευση δε΄ν κάνετε ‘’‘σκέτη χολή εισαστε ολη τη χρονιά’’ :sunglasses:

Με εντυπωσιαζουν πραγματικα ολοι οσοι απο χθες χρησιμοποιουν παραγωγα της λεξης ντροπη. Κ φυσικα αυτο που κανει ντροπιαστικη την ηττα ειναι το ποσοτικο σκελος. Δεν μας ντροπιαζει που δεν ξερουμε σε ποιον ανηκει το πιο πετυχημενο προτζεκτ των τελεταιων χρονων.. δεν μας ντροπιαζει που δεν ξερουμε με τι ορους εφυγε τομπροηγουμενο προτζεκτ. Δε μας ντροπιαζει που τα πανιωνια τρομαρα τους νεα μετα την τουμπα καναν χιουμορακι επιπεδου τσουκαλα για τον τσιπρα πιστα στη γραμμη του χοντρου. Δεν μας ντροπιαζει που βγαζουμε ανακοινωσεις για ολους εκτος απο το μεγαλο αφεντικο. Δεν μας ντροπιαζει που ευχαριστησαμε τα γαυροειδη που δεν μας σπαναν τονγηπεδο. Που κοψαν μερικους ηρωικους πανιωνιους με εντολη καραπαπα. Δε μας ντροπιαζει που βγηκαν τα τηλεφωνα του σουφλερη καποτε παλια αλλα οταν ηρθαν στα πραγματα οι δαρζαμ ο κυριος αυτος συνεχισε ακαθεκτος.

Δεν ξερω αν ο ζαμανης ειναι πανιωνιος κ ο δαρας δεν ειναι που ακουστηκε. Ειναι κ οι δυο λεκεδες στην ιστορια αυτου του τεραστιου αλλα κ ταλαιπωρημενου συλλογου. Ειχαμε κ αλλους τετοιους προφανως αλλα αυτο δεν μειωνει τους τωρινους. Αν δεν τους διωξουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Καταλαβαινω την αναγκη να σωσουμε την παρτιδα για να μην γινουμε ηρακλης η εθνικος η δεν ξερω κ εγω τι. Δεν συμεριζομαι την αποψη οτι ειναι χειροτερο να εισαι ηρακλης στα κωλοχωρια κ καλυτερο να εισαι παραμαγαζο του γαυρου. Μας τυφλωσαν οι αγωνιστικες επιτυχιες κ μια εικονα υγειας που εβγαινε προς τα εξω τα προηγουμενα χρονια. Αλλα αν με τοσες σερι καλες χρονιες η τρυπα δεν μειωθηκε στο ελαχιστο κ αν αυτου γινεται δικαιολογια για να μας γαμανε οποτε γουςταρουν οι λιμανισιοι να παμε να γαμηθουμε ομαδικως.

Η παε πρεπει να επιστρεψει στον ερασιτεχνη, ο ερασιτεχνης νε προσλαβει ενα μαλακα με πτυχια να του κοψει ενα ταλιρο το μηνα κ να του πει φτιαξε με εταιρια που καθε χρονο να μειωνει x ποσο το χρεος, κ τον μαλακα να τον εκεγχουν τα μελη του ερασιτεχνη. Με τον μπραβο κ τον κτηνιατρο νο 2 πρεπει να τελειωσουνε τωρα

Συμφωνώ απόλυτα με τον Σακίλ και θα σημειώσω δύο πράγματα πάνω σε αυτά :
Πρώτο,είναι εξαιρετικά απογοητευτικό και ταυτόχρονα εκνευριστικό το να υπάρχουν φίλαθλοι μας οι οποίοι να λένε ότι είναι οκ το να είσαι στο άρμα του γαύρου,γιατί αλλιώς δεν μπορείς να είσαι στην Α.Συγνώμη,αλλά εγώ δε βλέπω πως αυτό μας κάνει καλό,απο πλευρά πρεστίζ και κόσμου.
Δεύτερο,αυτό για τον ερασιτέχνη είναι το όνειρο μου για τον Πανιώνιο και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα,δηλαδή ΠΑΕ και ΚΑΕ να ανήκουν στον ερασιτέχνη,ο οποίος δε θα διοικείται από ερασιτέχνες και αμισθί,αλλά θα υπάρχουν κάποιοι εξειδικευμένοι άνθρωποι,οι οποίοι θα βλέπουν τον Πανιώνιο ως εταιρεία και θα κάνουν σωστή διαχείριση των οικονομικών του,αλλά θα ελέγχονται από τα μέλη του ερασιτέχνη. Στο αγωνιστικό θα δίνεται η διαχείριση σε κάποιους άλλους οι οποίοι θα θέλουν να ασχοληθούν με αυτό,αλλά θα πρέπει να παίρνουν την έγκριση της ΓΣ του ερασιτέχνη.

Οφ τόπικ απάντηση.

1. Σαν σχήμα δεν λειτουργεί αυτό που σκέφτεσαι, διότι εκ του νόμου αλλά και εκ της πραγματικότητας η ΠΑΕ και οι ΚΑΕ είναι Ανώνυμες εταιρίες που απλά έχουν μια σύνδεση με το σωματείο. Αλλού ισχυρή, αλλού πολύ χαλαρή. Αλλιώς είναι τα πράγματα στον Πανιώνιο, αλλιώς στον Αρη ή στον Βάζελο κι αλλιώς στη Ξάνθη, τη Λειβαδιά και τον Ηφαιστο Λήμνου. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι οντότητες αυτόνομες.
  2. Ο ερασιτέχνης πανιώνιος θα είναι δυνατός και υπολογίσιμος εφόσον η ΓΣ του περιλαμβάνει τους Πανιώνιους ..όλους κι όχι κάποιους 30 υπερήλικες κατα βαση. Το 11 και το οριακά το 13, πήγε κάτι να γίνει αλλά την ίδια στιγμή οι δυναμικές που δημιουργήθηκαν εξανεμίστηκαν στη λογική της ανάθεσης και τα 3 καράβια αφέθηκαν παρά τις ‘κραυγές για βοήθεια’ στα χέρια και το μυαλό καποιων λίγων.
  3. Δεν σε αποτρέπω να ονειρεύεσαι, απλά περιγράφω, εξάλλου λόγω κάποιων επαφών που αναπτύχθηκαν με άλλους ευρωπαικούς συλλόγους (είναι άλλη συζήτηση τι και πως) σε πληροφορώ οτι το μοντέλο που σκέφτεσαι ισχύει πχ στη Λάτσιο, στη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, στην Φερεντσβάρος και αλλού.

Κωστα πανω σ αυτο που λεςμγια τον ιςχυρο ερασιτεχνη. Προσωπικα οταν με το καλο γυρισω κ εγκατασταθω καπου κοντς στο επιτοκιο θα ρυθμισω τις συνδρομες μου κ θα ξεκινησω τις παρουσιες μου στις συνελευσεις του ερασιτεχνη αλλα κ των πανθηρων. Το κακο με καθε διαθεση αναμιξης ειναι οτι υπαρχει παντα αρκετη σαπιλα που σε απωθει. Πχ ημουν σε καποιες συζητησεις πριν γινει διοικηση ο τσαβαλος που λεγονταν πραγματα σωστα κατεμε κ περιγραφοταν ενα μοντελο που προσωπικα συνεχιζω να θεωρω μονοδρομο. Οι ιδιες συζητησεις επισκιαστηκαν απο το τραμπουκουφος του γκλεζακου τις κατηγοριες για ανθρωπους που τσεπωνουν κ στο τελος εμεινε μια εικονα διαλυσης. Ο τσαβαλος που τοτε μου φαινοταν σοβαρος ανθρωπος δε βγηκε ποτε να πει τι εκανε τι αφησε τι δεν αφησε κτλ. Κ μετα ακολουθησαν οι σημερινοι που αρχικα συμαζεψαν το χαλι μεχρι να φανει ποιοι πραγματικα ειναι.

Θελω να πω οτι ακομα κ διαθεση να προσφερεις σε εθελοντικη βαση να εχεις οι γκλεζακοι ειναι αρκετοι για να πεισουν εναν 23αρη φοιτητη να πει γαμησε τα σαπια ειναι ολα αυτα. Προφανως ειναι ευκολη κ ακοπη επιλογη αυτη. Κοντευοντςς τα 30 σιγουρα με ποναει πολυ το χαλι μας ωστε να εμπαινα στο τρυπακι να δωσω μερος απο το χρονο μου για τον πανιωνιο. Αλλα κ οσοι εισαστε ενεργοι θα πρεπει να κανετε κ αυτοκριτικη γτ ο κοσμος γυριζει τη πλατη στο συλλογο κ μενουν αυτοι μονο οι 30 που λες. Κ καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε με λεπτομερεις τι σημαινε η εμπλοκη του ερασιτεχνη στην παε στις περιοδους βεντουρη τσαβαλου κ με τι εγγυησεις παραχωρησε τη παε στους σημερινους. Νομιζω οτι το καλοκαιρι κ με ηδη μεγσλη καθυστερηση θα πρεπει να συζητηθουν ολα για την μετα τσακιρη εποχη. Ξεκινωντας απο το τι αφησε ο τσακιρης, τι πηραν κ τι αφησαν ο βεντουρης με τον μακαριτη κ ποι ανακατευτηκα, τι πηραν κ τι αφησαν ομτσαβαλος με τον γκλεζακοι κ ποιοι ανακατευτηκαν, τι πηραν κ τι αφησαν ελπιζω ο ζαμανης με τον δαρα κ ποιοι αλλοι ανακατευτηκαν. Κ απο τη στιγμη που κανεις στον πανιωνιο δεν επενδυει λεμε τωρα τα λεφτα του αλλα διαχειριζεται εσοδα, θα πρεπει να υπαρχει ενα ελεγκτικο σωμα (γς ερασιτεχνη θα ναι αυτο, αντιπροσωπια πανθηρων τκλ δεν ξερω τι θα ναι) που να τσεκαρει τι σκατα κανουν οι εκαστωτε μαλακες

καλημερίζω όλο τον κόσμο
ελπίζω η ξεγυρισμένη πεντάρα να μην είναι ο λόγος που γράφονται και καποιες πιο νορμαλ κατά τη γνώμη μου απόψεις
αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι, παίδες, η χρονιά χάθηκε από νωρίς!!
και μάλιστα ίσως να χάθηκε από πέρσι!!! (εδώ περισσότερα θαυμαστικά)
δε ξέρω αν ήταν μονόδρομος ή όχι
αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι καλά τα καντήλια αλλά και οι λύσεις ακόμα καλύτερες.
παραπάνω γράφτηκαν μετά από καιρό κάποια πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν κάπου. παε-καε-ερασιτέχνης = ένα πράγμα καλό αλλά από εποχής τσακίρη που υπήρχε και το χρήμα δεν έγινε. μάλλον για λόγους που λέει ο σακιλ από πάνω.
άρα καλό είναι πρώτα να φύγουν αυτοί που κάνουν κακό στην ομάδα και στη συνέχεια να τραβήξουμε κουπί.
το λάθος της δαρζαμ πιστεύω ότι είναι μεγάλο αλλά όχι ανεπανόρθωτο (ευτυχώς)
δε βλέπω κάποιον να θέλει να καλύψει το χρέος απλά γιατί ο πανιώνιος όπως είναι τώρα δεν έχει κέρδος( για την τσέπη του επιχειρηματία μιλάω)
αν τώρα με κάποια κόλπα καταφέρουμε και πείσουμε ένα, δύο ή δε ξέρω κι εγώ πόσους να βάλουν πέντε φράγκα ακόμα και στυλ mister ranch σκούρας θα είναι σούπερ
βέβαια, το πρώτο πράγμα είναι μανίκας και εβανς να δουλέψουν όπως πρέπει αρχίζοντας από σήμερα κιόλας

Το σχημα νομικα μια χαρα γινεται και εγινε. Ο ακατανομαστος στον Ερασιτεχνη αφησε τις μετοχες του οταν εφυγε και εκει εμειναν καπου 5 απο τα 8,5 χρονια απο τοτε που εφυγε, χωρις κανενα νομικο θεμα.

Ο ερασιτεχνης παρελαβε ΠΑΕ χωρις υποχρεωσεις, οικονομικες η ολυμπιακες, η ΠΑΕ ηταν ανεξαρτητη απο καθε αποψη και το ροστερ ειχε καπου 10 παικτες οι οποιοι οπως αποδειχθηκε ειχαν μεταπωλιτικη αξια (Ντουρμι ο τελευταιος των μοϊκανων). Τον Νοεμβριο του 2010 λοιπον, το μοντελο λαικης βασης υπηρχε και ξεκινουσε και με καλες προϋποθεσεις.

Συμφωνω οτι δε γινεται δουλεια με 30 ατομα μελη, αλλα αυτο δεν οφειλεται σε καποιο νομικο η οργανικο προβλημα, ειναι 100% αποτελεσμα αδιαφοριας του κοσμου. Η αδιαφορια αυτη επιβεβαιωθηκε εντυπωσιακα, οταν μονο αυτα τα 30 μελη μαζευτηκαν και ψηφισαν (νομιζω και οι 30) να δωθουν οι μετοχες στον μπραβο και στον (που ο Αγιος Ανδρεας να τον βαφτισει) γιατρο.

Εχουμε φτασει να ειμαστε (σαν ΠΑΕ) φαλιρισμενοι οικονομικα, ηθικα και αγωνιστικα βασταζομενοι απο μια κλωστη (κυριως τυχη), και οι οργανωμενοι εχθες λενε δε μιλαμε τωρα προεχει η σωτηρια. Σωστη σταση ναι, αλλα μην πουλατε οτι το κανετε για το καλο της ομαδας (οταν σε αλλες διοικησης μονο σιωπη δεν κανατε). Προχθες στο καγκελο της 3 το μεσημερι ο ζαμανης ελεγε σκαστε αλλιως θα ριξω την ομαδα στη γαμα εθνικη και οι οργανωμενοι στην εκπομπη το βραδυ λεγανε τα οικω μη εν δημω.

Μηπως η μαυρη αληθεια ειναι πως ολοκληρος Πανιωνιος και τα 130 χρονια ιστοριας του γινεται bullied απο εναν προην μπραβο ο οποιος εκανε και κανει οτι γουσταρει στο απυροβλητο?

Χρειαζεται σοκαριστικη ειλικρινια και αυτοκριτικη εαν θελουμε να ονειρευομαστε Λαικη βαση, γιατι σε αυτο το μοντελο ο κριτης γινεται και κρινομενος.

Εως τοτε ισχυει το “Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite” - Joseph de Maistre

Μου κάνει εντύπωση πάντως που θεωρουμε τον Ανιγκό βαλτό και υπάλληλο του Μαρινάκη, αλλά τον Μάντζιο δική μας επιλογή.

Λες και δεν είναι και οι δύο επιλογές της ίδιας διοίκησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Λες και δεν έκαναν και οι δύο το ενδοοικογενειακό ταξιδάκι από Λιβαδειά προς Νέα Σμύρνη. Δηλαδή βρήκαμε το σθένος ως διοίκηση να βγάλουμε άχρηστο και τουρίστα έναν υπάλληλο του μεγάλου αφεντικού; Μπράβο μας, δεν μας το είχα.

Δυστυχώς βέβαια δεν σας αρέσουν τα μαθηματικά. Αλλιώς ίσως να καθόμουν να δω αν σε 19 φετινά ματς (7 με Λεβαδειακό και 12 με Πανιώνιο) έχει πάρει διψήφιο αριθμό πόντων ο Μάντζιος. Και ίσως και έκανα και μια μικρή σύγκριση με την περσινή χρονιά του Ανιγκό που έσωσε τον Λεβαδειακό από τον πρώτο γύρο και μετά έκανε ηλιοθεραπεία.

Είχα γράψει άπειρα ποστ για τους λόγους που δεν πρέπει να φέρουμε τον Ανιγκό και την υποκουλτούρα της μαφίας του στον Πανιώνιο - μαλώναμε νυχθημερόν εδώ με άτομα που από υποστηρικτές του στην πρόσληψη τον βγάλαν τουρίστα όταν απολύθηκε. Από αυτό όμως μέχρι να του χρεώσω και όλα τα κακά της φετινής σεζόν ενώ μας άφησε 6ους στο πρωτάθλημα και πρώτους περασμένους από το κύπελλο, κοουτσάροντας τις καραβιές του Ζαμάνη και του Ισά, ε, πώς να το κάνουμε, υπάρχει κάποια απόσταση.

Αυτό το τελευταίο διαβάζεται κι ως ¨κανένας δεν έθεσε νομικό θέμα¨. Κι όμως η απόφαση της ΕΕΑ περί της μεταβίβασης μεγάλου μέρους των μετοχών του Τσακίρη (δεν υπάρχει ακατανόμαστος) στον ερασιτέχνη, είναι έωλη κι αδημοσίευτη, αφού δε μπορεί να στηριχτεί στον αθλητικό νόμο. Προφανώς και δεν είναι ο χωρόχρονος να το αναλύσω περαιτέρω. Ομως οι καιροι και οι συνθηκες έτσι όριζαν.
Αυτή είναι μια διαφωνία που θα ήθελα να σημειώσω. Δεν είναι μια χαρά λοιπόν και προσωπικά δεν χαίρομαι καθόλου οταν συμβαίνουν μαλαγανιές.

Για να είναι νόμιμη η μεταβίβαση χρειάζεται απόφαση έγκρισης της ΕΕΑ, όχι ανακοίνωση. Και απόφαση υπάρχει γιατί η ΕΕΑ ενέκρινε την μεταβίβαση. Άρα, with respect, που λένε και οι Βρετανοί, μια χαρά νόμιμα (και χωρίς μαλαγανιές) είχε τις μετοχές ο Ερασιτέχνης, έως ότου αποφάσισε να τις δώσει σε εκείνους που τις έχουν σήμερα.

Τέλος θυμίζω πως έχουμε ξεφύγει από την κουβέντα που ξεκίνησε νομιζω ο γιαννης-3, με θέμα το μοντέλο να έχει την ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης. Την είχε λοιπόν 5 χρόνια και το μοντέλο δε κόλλησε σε νομικά προβλήματα, αλλά στην αδιαφορία του κόσμου.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι η έγκριση της ΕΕΑ ήταν με αίρεση. Με την προϋπόθεση δηλαδή ότι θα μεταβιβάζονταν στον Ερασιτέχνη οι μετοχές για να φτιάξει μεταβατική διοίκηση (Πρωτοδικείου) προκειμένου να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης (νέο διοικητικό σχήμα, αν θέλετε).

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα γράφονται περί αδυναμίας του κόσμου να στηρίξει ένα πολυμετοχικό σχήμα

Το έμπρακτο ενδιαφέρον των φιλάθλων, είναι κάτι που το παραδέχτηκα κι εγώ. Αλλά ένα μοντέλο διαχείρησης μιας ΑΕ πρέπει να στηρίζεται και απο μια πραγματικότητα που θα έλεγε, έφυγε ο μεγαλομέτοχος και τώρα τι κάνουμε? Αντ αυτού βρέθηκε ένς πρόθυμος πρόεδρος του ερασιτέχνη, που όλως τυχαίως είχε υπαλληλική σχέση με τον μεγαλομέτοχο μιας άλλης ΠΑΕ(δες παρακάτω), μια ΕΕΑ που δεν συνεδριάζει, μια υπάλληλο της ενδεχομένως (δεν ξέρω) που έφτιαξε κάποιο χαρτί-πιστοποιητικό και μια μεταβίβαση έωλη. Ολα αυτά εξυπηρετούσαν τη ικανή συνθήκη της συνέχειας στον οργανισμό. Πότε τέθηκε το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση για να έχουμε και τον πραγματικό δείκτη αδιαφορίας του κόσμου?
Δεν λέω οτι θα υπήρχε κινητοποίηση, απλά δείχνω, έτσι όπως τα έχω στην γκλάβα μου, το σενάριο του μηδενικού ρίσκου.

Κάτι σαν το Λιανό που άφησε κάποια στιγμή μια ΚΑΕ με 5,5 εκ χρέη κι έβαλε τη μαριονέτα επ αμοιβή με ονομα Σταμούλης, με εντολή να την ρίξει στο γκρεμό κι αυτός να εξαφανιστεί απο προσώπου πανιώνιας γής. Ολοι λένε για τον Σταμούλη χαχχαχαχαχαχαα
Αν σου τυχαίνει διαθέσιμη μια ανακοίνωση απόφασης, σε παρακαλώ στείλτη εδώ για να γεμίσω την τρύπα στο αρχείο μου.

Η δική μου έρευνα δείχνει τα εξής

http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/730-2012-12-04-07-10-17
Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, άκουσε τις απόψεις των κ.κ. Τσακίρη (διά του δικηγόρου του), Βεντούρη, Τσανάκα και αδελφών Ψωμιάδη, σχετικά με δημοσιεύματα, που αναφέροντο σε πώληση της ΠΑΕ Πανιώνιος στον επιχειρηματία κ. Ψωμιάδη.
Ουδείς των αναφερθέντων, που είχαν κληθεί ειδικά για αυτό το θέμα, επιβεβαίωσε τα σχετικά δημοσιεύματα.

http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/740-1a-2
Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε:

• την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, άνω του 33%, από την ΑBISSO HOLDINGS (Ευάγγελος Μαρινάκης) και
  • την μεταφορά της έδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο Κηφισίας 1-3 (Δήμος Αθηναίων) στη Λεωφ. Κηφισίας 168 (Δήμος Αμαρουσίου)

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών:

• της ΠΑΕ Χαϊδαρίου για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Ελευθέριο Ρουσσάκη και τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο
  • της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών για οφειλή στον ποδοσφαιριστή Ευστράτιο Γκαρόζη και
  • της ΠΑΕ Λαμίας για οφειλή στον προπονητή Λεωνίδα Γαρδικιώτη.

ΜΕΤΑ Η ΕΕΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ
http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/766-2012-12-04-08-26-47

Κώστα το νούμερο των 5,5 εκατομυρίων είναι αληθές η απλά παράδειγμα;
Αν αληθεύει τότε

1. Ποιος ο λόγος να γίνει τοοοσος ντόρος για τη χρονια που είχαν αναλάβει οι πέντε στο μπάσκετ;
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το γήπεδο ποτέ αλλα κι αν γίνει δε θα μας αφήσουν να παίζουμε αφου θα ζητάνε ενοίκιο μέχρι να ξεχρεώσουμε
    Αποκλείεται να μας το δώσουν έτσι απλά
  3. Τέτοιο ποσο είναι δυσβάσταχτο ακόμα και στη μπάλα όχι στο μπάσκετ που δεν υπάρχει φράγκο πλέον
  4. Δε θα σηκώσουμε κεφάλι ποτέ των ποτών

Εκτός τόπου το μήνυμα αλλα ενεκα…

Ετσι λέει ο τελευταίος ισολογισμός της Καε, οχι εγώ.
Απο τα άλλα που γράφεις, θέλω να πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον, αφού οι έχοντες την διοικητική μέριμνα θα ολοκληρώσουν την εκκαθάριση της παλιάς Καε.