Καλά δεν ήταν και ιδιαίτερα ανάποδα τα αποτελέσματα.ο ΟΦΗ ουσιαστικά έπεσε,η Λειβαδιά έχασε λογικά,αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ του πας στο τέλος θα παιζόταν η θέση μπαράζ στο Γιάννενα-λαρισα το Σάββατο…δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο από το ματς αύριο.
Χλωμή τη βλεπω τη νίκη, βέβαια μέσα εκεί δεν πάμε άσχημα. Ελπίζω σε Μπουμη και ντουρμι για κάτι καλο και επιτέλους να μη παίξουμε σαν να παίζουμε με την Μπάρτσα και η κατοχή να είναι 80 - 20. Ας παίξουμε και ας χάσουμε. Αλλά αν παίξουμε θα κερδίσουμε
Σκέφτομαι ότι αν ήμουν παίκτης του Πανιωνίου σήμερα (π.χ. ο Σταυρόπουλος) θα προσπαθούσα να μην παίξω και τόσο καλά σε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια για να μην πέσω στα νύχια του Μαρινάκη.
«Είναι μια βαριά ήττα για την ομάδα μας και αναλαμβάνω την ευθύνη. Συγνώμη από τον κόσμο μας. Όταν τρως τέτοια αστεία γκολ χωρίς ο αντίπαλος να πατήσει περιοχή και χωρίς να κάνει φάση, δε μπορείς να ζητήσεις τίποτα από το παιχνίδι. Έχουμε όμως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί για την Ξάνθη και δεν έχουμε το χρόνο να πούμε πολλά πράγματα για το σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη»
Σημ. Ή αναλαμβάνεις την ευθύνη, όπως λες, και τελεία.
Η φταίνε τα στεία γκολ που φάγαμε, όπως λες, και φταίνε οι παίκτες, που δεν ονομάζεις αλλά τους έκανες αλλαγή
Αποφάσισε…
Ο δράκος είναι ο δάρας, ο ισάς, ο ανιγκός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι παίρνουμε ακόμα πιο δύσκολα βαθμούς με τον Μάντζιο.
Ο Διόγος τον λέει τουρίστα τον Ανιγκό. Ξέρει κάτι παραπάνω από αυτά που διαρρέει η κάθε παε για να ελέγχει τον κόσμο της ή είναι απλά αφελής και δεν έχει δει την βαθμολογική συγκομιδή και τις τραγικές μας εμφανίσεις;
Ελπίζω το σημερινό ματς να ήταν ένα ηλεκτροσόκ για όλους… διοίκηση, παίκτες, φιλάθλους.η νίκη με την Ξάνθη είναι επιβεβλημένη.πρεπει να σωθεί η κατηγορία και το καλοκαίρι ψύχραιμα να αλλάξουμε πολλά.δυστυχως από το φετινό ρόστερ λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να παραμείνουν.να σωθούμε λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται,να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Μίκο και ο Οικονομίδης που είναι ότι πιο αξιόλογο θεωρητικά θα παραμείνει στην ομάδα,αφού θεωρείται δεδομένο ότι ντουρμι και κοτνικ θα αποχωρήσουν.και μετά να αφήσουμε δια πάντως το άθλιο μοντέλο μανατζερικης βιτρίνας,να βρούμε έναν προπονητή που θα μπορεί να υποστηρίξει αυτό που οι περισσότεροι αγαπήσαμε στον Πανιώνιο…ελληνόπουλα με ταλέντο που θα ματώνουν για τη φανέλα του Ιστορικού μας και τέρμα τα νταραβερια με το γαύρο.
Ας κρατήσουμε τα θετικά: η ομάδα θα παραταχθεί την επόμενη βδομάδα ενισχυμένη με την απουσία του Κοτσιτς.
Έχοντας παρακολουθήσει ολα αυτά τα παλτά που μας φόρτωσε φέτος ο άσχετος Ζαμάνης (για να μην θυμηθώ και τα υπόλοιπα που έφερε απο τη στιγμή που σταμάτησε ο Ουζουνιδης να επιλέγει τους παίκτες), η μόνη απορία που έχω είναι η εξής: για να μην έχουν παίξει ουτε δευτερόλεπτο οι Σεράφ, Ταντεό και Μάλερμπ, με δύο διαφορετικούς προπονητές μάλιστα, τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά; Λογικά πρέπει να έχουν κινητικές δυσκολίες, μόνο ετσι μπορείς να είσαι χειρότερος απο αυτούς που παίζουν φέτος.
Το καλό είναι οτι οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει εξακολουθούν να μας κολακεύουν. Ριξτε μια ματιά στη διαφορά των τερμάτων
Θα ήθελα να έχω δει λίγο παραπάνω Απόλλωνα φέτος, μιας και δεν είμαι σίγουρος αν τα τρία στόπερ μας είναι τα τρία χειρότερα στην κατηγορία. Στην καλύτερη να είναι στο τοπ 5 δηλαδή. Στα 30 λεπτά που άντεξα να δω χτες, Σταυροπουλος και Ντομίνγκεζ έχουν απο τρεις γκέλες έκαστος. Εν τω μεταξύ, μιλάμε για εντελώς καρτουνίστικες γκέλες, να κάνει ντόινγκ η μπάλα και να περνάει απο πάνω σου, να πατας μπανανόφλουδες και να σωριάζεσαι χάμω.
Ντροπή στον ρέφερι που δεν απέβαλε τον Κότσιτς νωρίτερα για κλωτσιά εκτός φάσης και τον άφησε να προσβάλει το άθλημα για 50 λεπτά ακόμα. Για τον τέρμα που έφερε για βασικό ο επικίνδυνος Ζαμάνης τι να πει κανείς; Ο Δάρας θα τον έφερε κι αυτόν.
Το είχα πει και την προηγούμενη βδομάδα, η εξάδα Μανοίλοβιτς, τέσσερις της άμυνας και μπροστά τους Μαξίμοβιτς, είναι ο,τι χειρότερο έχει κατεβάσει ο Πανιώνιος τουλάχιστον τα τελευταία είκοσι χρόνια. Αλλα οτι θα καταφέρουν να φάνε σε ενενήντα λεπτά οσα γκολ έχουμε φάει σε όλη την ιστορία μας στο Αγρίνιο, όχι, δεν το περίμενα.
Ακολουθούν έξι ματς με μερικές απο τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μια νίκη και μία ή δύο ισοπαλίες λογικά αρκούν, φτάνει να μην χάσεις απο τον ΠΑΣ. Θέλει πολλή προσπάθεια για να μην τα καταφέρεις.
Ο δράκος είναι η μαχη σωτηριας με ημιδιαλυμενη ομάδα και με την πιάτσα να λέει ότι ο Ιβάν θα κανει επιδειξη ισχύος πάνω μας. Και δεν χρειάζεται να είναι αληθεια, φτανει να πιστεύει έτσι η πιατσα και τα διαιτητακια θα σπεύσουν να βοηθησουν με δική τους πρωτοβουλία.
Τον Διογο τον αγαπαμε αλλα οχι και να συζηταμε και τις ποδοσφαιρικές του απόψεις. Εχει αυτό το γραφικο παλαιοσημοσιογραφικο στυλ του Γεωργιου που η ατακα εχει πιο πολλη αξία απο την αποψη ή την αναλυση.
Εγώ ξαναλεω τα ιδια που ελεγα και τότε. Διωξαμε εναν μαλλον μετριο προπονητή που έφερνε αποτελέσματα κοουτσαροντας μια φτωχή ομαδα για να παρουμε εναν αλλον μετριο που δεν ξεραμε τι θα φέρει. Ε τώρα μαθαμε. Τα παραμυθια για το ποιος εφερε τις καραβιες ειμαι πια αρκετά μεγαλος ώστε να μην τα τρωω αμασητα.
Έτσι απλά. Κι έγραφα στις 3 Δεκέμβρη, μόλις μετά το τελευταίο ματς του Ανιγκό στο πάγκο και την ανακοίνωση Μάντζιου:
_Δεν έχω καμία προσωπική συμπάθεια στον Ανιγκό, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι φταίει αυτός. Δεν νομίζω ότι πολλοί υπολογίζαμε να έχουμε 17 βαθμούς τώρα, κι ας λέμε ότι είμαστε κωλόφαρδοι.
Πάνω που κάτι σταθεροποιείται τουλάχιστον στα αποτελέσματα - δεν λέω στις εμφανίσεις - με μια βαριά ήττα (δεκτό), έρχεται η συμφορά. Όταν λέγαμε για δυο μήνες πως θα βάλουμε τρεις ομάδες από κάτω κι αγχωνόμασταν για το αν πέφτει ο τέταρτος από το τέλος. Ε ναι λοιπόν, με καινούριο προπονητή στη μέση της σαιζόν, ΤΩΡΑ αγχώνομαι κι εγώ. Κι αυτή η ανοησία περί ‘γνωστη της Ελληνικής πραγματικότητας’ με ξεπερνά. Πότε ‘γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας’ κατάφερε κάτι, είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο (περίτρανη εξαίρεση αυτή του Εμβολιάδη)…
Κάθε φορά που λέω ότι ησυχάσαμε, καταλήξαμε στο Γρηγορίου, στον Ουζουνίδη, στον Ανιγκό, πάμε πάλι από την αρχή. Ξυπνούν εφιάλτες από τη σαιζόν που στραφήκαμε…στο Γούναρη να μας σώσει. Ας τελειώσει η σαιζόν, αδιάφορη είναι (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!) και διώξτον Μάιο. Αλλά ξαφνικά κάποιοι άρχισαν να ονειρεύονται Ευρώπες μάλλον.
Και τελικώς τι μας έδειξε ο Μάντζιος στο παρελθόν για το οποίο θα πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος τώρα;
_
δράκος ε ;
χχμμμ
ο ανιγκός αποκλείεται αφού δεν είναι εδώ
ο ισάς αποκλείεται αφού δεν έχει δουλειά με την ομάδα
ο δάρρας ίσως μόνο από θέμα ο-μ-ο-ρ-φ-ι-α-ς
άρα για εμένα δράκος είναι η Βου που έχει ανοίξει το στόμα και μας περιμένει
και μακάρι να μην πέσουμε μέσα στα δόντια του
άρα, κύριοι εσείς με τα σορτσάκια κι εσύ μάντζιε κάντε ότι είναι δυνατόν να μείνουμε στην Α εθνική μια ώρα αρχύτερα
αντίστοιχα εσείς της διοίκησης κάντε ότι πρέπει για να φτιαχτεί η ομάδα όπως πρέπει δυο ώρες αρχύτερα
και μιας κι αναφέρουμε για σχεδιασμό μήπως να κοιτάξουμε το θέμα ουζουνίδη και να αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς ;
Η φετινή καταστροφή έχει την υπογραφή δαρζαμ από κάτω. Αυτοί έδωσαν εν λευκώ τα κλειδιά σε 5 γελοίους μαφιόζους απ’τα λίντλ , αυτοί πούλησαν νταηλίκι και εκβιασμό σε όποιον τους κριτίκαρε, αυτοί έκαναν τσίρκο το Γενάρη με τη φορολογική ενημερότητα , αυτοί έχουν οδηγήσει την ομάδα να είναι σημαδεμένη για φούντο από το νέο καθεστώς του ποδοσφαίρου.
Τα απλά μαθηματικά δε μου λένε κάτι. Προπονητής που του επέβαλαν τον Μανοίλοβιτς , τον Ντομίνγκεζ , τον Ντι Ταντεό και τον Κότσιτς και είπε “ναι μάγκες γαμάει αυτό το ρόστερ” είναι ηλίθιος απλά. Προπονητής που επέλεξε τους συγκεκριμένους -αν και όσο κι αν δεν πάω τον Ανιγκό δε γίνεται να δεχτώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο- είναι για πέταμα. Τώρα αν στον Ανιγκό τα τσιράκια του αφεντικού του (του Μαρινάκη δηλαδή , γιατί πολύ εύκολα θυμόμαστε ότι δάρας ,ζαμανης , ισα κοκ είναι υπάλληλοι του Μαρινάκη , αλλά για τον Ανιγκό με μαγικό τρόπο το ξεχνάμε) , του είχαν πει “αδερφέ ο μεγάλος δεν αφήνει να πέσει ο Πανιώνιος , παίξε εσύ τη μπαλίτσα σου κι άμα ξεμείνουμε από προπονητή στο λιμάνι και πας καλούτσικα παίρνεις προαγωγή” , κι αυτός το μετέφρασε σε προετοιμασία χαβαλέ , δεκαήμερες διακοπές και κοουτσάρισμα με χριστοπαναγίες και νευρικούς κλονισμούς υποκριτικού επιπέδου Βουγιουκλάκη , και όοοοοοοολα αυτά τα κάνουμε τουμπεκί γιατί μαζεψε 17 βαθμούς με 14-15 γκολ , ε τότε να το κλείσουμε το μαγαζί μια ώρα νωρίτερα. Δεν μας αξίζουν οι πίκρες που τρώμε , για τέτοιου είδους μαγαζί.
Και ας μου εξηγήσει και κάποιος πότε και πως θα σταματήσουμε σε απλά πράγματα τα 2 μέτρα και 2 σταθμά;; Δηλαδή αγαπητέ Χ συνΠανιώνιε πως γίνεται να προσβάλουν την αισθητική σου οι μαφιόζοι της καε , αλλά να μην την προσβάλουν οι μαφιόζοι της παε; Επειδή οι μεν είναι από Ηλιούπολη και οι δε από Νέα Σμύρνη;; Και αγαπητέ Πανιώνιε Ψ πως γίνεται να μη σηκώνει η διαφορετικότητα σου το ψευτονταηλίκι του Ζαμάνη , αλλά σηκώνει το ψευτονταηλίκι του Ανιγκό;; Επειδή ο ένας έβγαλε το ΤΕΛ Μαφίας Νέας Σμύρνης και ο άλλος το Ουνιβερσιτέ μαφιοζέ ντε Μαρσέιγ;;
Αν ο Κότνικ δεν επέστρεφε από την τιμωρία του και αν ο Μασούρας είχε πουληθεί το καλοκαίρι , αυτή τη στιγμή θα ήμασταν πολύ κάτω κι απ’τον Απόλλωνα. Απλά και ποδοσφαιρικά. Όλα τα άλλα απαιτούν αναλύσεις επί αναλύσεων , για τις οποίες δεν έχουμε χρόνο γιατί ένα μάτσο μουνόπανα ετοιμάζονται να μας ρίξουν , αφού πρώτα μας κουρέψουν γουλί και μας διαπομπεύσουν όπως αξίζει άλλωστε σε όλες τις παλλακίδες που συνεργάστηκαν με τον προηγούμενο κατακτητή.
Σωτηρία όπως να’ναι και μετά η μόνη λύση για αρχή είναι το ολοκληρωτικό ξεχαρβάλωμα όλης της διοίκησης , του προπονητή και του 90% του ρόστερ. Επόμενη μέρα δεν ξέρω ποια είναι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι επόμενη μέρα με αυτούς δεν υπάρχει.