23η Αγωνιστική:Πανιώνιος-Ξάνθη

ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 19:30

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος, Σιντί Αλί.

1-0 με γκολ του Ντομίνγκες και πάμε παρακάτω.

Επανεμφανίστηκε και ο Σιντί Αλί στην αποστολή! Δεν παίζονται φέτος έχουν κάνει μαγικά.

Ναι’‘‘απορησα κι εγω’‘Ποτέ ενας δημοσιογραφος[παναθεμα τους κι αυτους] δεν ειχαν αναφερθει στό ότι ο παίκτης αυτός προπονειται και βρίσκεται ακόμα στον Πανιώνιο …για κάποιους λογους’’‘Ημαρτον
Παμε παρα κάτω’‘Μηπως [γνωμη μου] ο Σιντί ,να ειναι καλύτερος και πιό χρησιμος απο ορισμενους άλλους στην ομάδα;;Εγω θα αναφερω 3 ονοματα π.,χ Απογοητευση πληρης..Παπανικολάου’‘Τσιλουλης’‘Μιλογιεβιτς///Πεστε μου έναν αγωνα φετος που αυτοι ,ηταν απαραιτητοι και εκαναν την διαφορα σε καποιο παιχνιδι’‘‘Τελος παντων ..του χρονου μπορει να βγαζουν ματια …αλλα φετος βγαζουν καμμενα λαδια’’‘πως να παει ετσι μπροστα ενας συλλογος ,που παροπλίζει παικτες ,τους βγαζει απο την ναφθαλινη και περιμενει την άνοιξη’'π,χ Σιντι,Καμαρα,Δουμτσιο :confused: κ,λ,π

Σήμερα τους δυο βαθμούς μας τους έχασαν οι τύποι που έκαναν εξυπνάδες με τους Περιστεριώτες. Ελπίζω να ξελαμπίκαραν τουλάχιστον εκείνη τη μέρα και να μην έχουν περίσσεια αντρίλα για τα επόμενα. Αυτό το ματς με σπρώξιμο από τον (όποιο) κόσμο θα είχει κερδιθεί.

πρεπει ακομα κ τωρα να υπάρξει όση συσπείρωση γίνεται.. επισκεψη στους παιχτες πριν το αγρινιο κ ενα γαμημενο διπλο εκει. μετα ολα γίνονται.. δεν ξερω τι θα γινει με την ξανθη κ τους γαυρους του βορρα αλλά ο προπονητης μας έπρεπε να έχει φύγει όταν δήλωσε ότι περιμένουμε κ την απόφαση της επιτροπής.. τώρα όπως είμαστε με όσο καύσιμο έχει μείνει πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος. το αγρίνιο σήμερα είναι 3 βαθμούς μακριά κ ας ελπίσουμε ότι κ αύριο θα είναι εκει. διπλό εκει μέσα κ όλα γίνονται.

Περιμένω παραίτηση Παπαβασιλείου σήμερα…οκ το ρόστερ είναι άθλιο,αλλά το παιδί δε μπορεί να τους βελτιώσει σε τίποτα και δεν τους βοηθάει ψυχολογικά…δηλώσεις του στυλ περιμένουμε και την απόφαση της επιτροπής δεν αρμόζουν στον ιστορικό μας…βρείτε έναν άνθρωπο να συσπειρώσει και μπείτε με το μαχαίρι στα δόντια για το διπλό στο Αγρίνιο για να έχουν νόημα τα πλευ άουτ…άγιε Ανδρέα κάνε το θαύμα σου γιατί μόνο εσύ μπορείς να μας σώσεις.
Υγ.ρε μπεο κάνε ένα διπλό στο Αγρίνιο για τις παλιές αγάπες σου

Προπονητικά νομίζω πως το έχω λίγο πιο πολύ…

Να χωθώ? :stuck_out_tongue:

Νομιζω πως εαν μελετησεις τα παιχνιδια και εαν διαβαζεις χειλια οταν η καμερα δειχνει ητοδημο, μπορεις να καταλαβεις το συστημα “παμεεε” το οποιο εχει δουλεψει καλα και οι παικτες το ξερουν. Μην ξεχνας πως το συστημα επιτασει αλλαγες μετα το 80’ ανεξαρτητως αποτελεσματως, αλλα ειδικα εαν ειναι αρνητικο για εμας (βεβαια δεν μπορεις να εισαι σιγουρος πως θα καταφερεις να ξεθαψεις τον CD-Ali, αυτο ειναι τεχνη που δεν αντιγραφεται ευκολα, η το εχεις απο γεννοφασκια σου, η δεν το εχεις).

[ATTACH]1026[/ATTACH]
{credits taxiatis kon.nos]

Χωρις πλακα, εφοσον δεν εχει τσιπα να παραιτηθει αυτος ο ασχετος, αφιλοτιμος κωνος, φερομενος ως προπονητης, πρεπει να φυγει. Εαν το προβλημα ειναι δεν εχουμε ενημερωτητα να παρουμε αλλον (η και να ειχαμε, δεν μας πλησιαζει αλλος), χιλιες φορες να αναλαβει ο Κοροπουλης με πανω απο 10 χρονια υπηρεσειες στον ΠΓΣΣ και με 4-5 παικτες στο ροστερ που ειναι δικα του παιδια απο μωρα.

Παρά το φαινομενικά επείγον, δεν θα ήθελα ο Κοροπούλης να εμπλακεί-καεί σε αυτή τη χρονική στιγμή. Είναι κρίμα μια τέτοια “τύχη”. Αν παρ΄ελπίδα η επόμενη μέρα μας επιφυλάξει ανατροπές και εκπλήξεις προς το θετικότερο, τότε ναι, με τα 2 χερια ψηφίζω την επόμενη πενταετία+ να την πάρει στα χέρια του ο Μητσάρας.

εχεις ενα point στα περι καψιματος

τερεζόπουλος - παναγόπουλος - κοροπούλης ;
πάντως τους δύο πρώτους όχι τους κάψαμε αλλά τους καρβουνιάσαμε κιόλας. είναι τυχαίο ότι τελειώνουν και οι δύο σε - όπουλος ;
ας μην το μάθουμε καλύτερα με τον κοροπούλη
πάντως πλάκα πλάκα αυτή τη στιγμή θέλουμε ένα προπονητή που μπορεί να δουλέψει πιτσιρικαρία
δυστυχώς μπάγεβιτς και μπλαχίν (τι θυμήθηκα εεε; ) δε υπάρχουν πλέον