κυριακη στις 5 κατι παθαινουν οι τηλεορασεις κ δεν πιανουν ετ1..πριν καποια λεπτα νικησαν την μπαρτσελονα κ πιθανοτατα την πεμπτη να ειναι ηδη στο φ4.οποτε για να εχει τυχη ο τσιαρας ο παραγιος κ ολο το παρεακι και να μην πιστευουμε στα ματια μας θα χρειαστει καποια βοηθεια μεταφυσικου χαρακτηρα..για να ξυπνησουν ομως τα γαμω φαντασματα που φετος δεν πολυεμφανιζονται θα χρειστουν κανα δυο τυμπανα κ μερικες εκατονταδες φωνες που επισης δεν πολυεμφανιζονται φετος..δεν πηραμε εισητηρια για κερκυρα οποτε εχουμε τη μοναδικη ευκαιρια για μια φορα φετος να ειμαστε ολοι εκει,να μην πεφτει καρφιτσα..κ που ξερεις ‘‘ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…’’
πρεπει να γινει κολαση,μονο και μονο για να το ευχαριστηθουμε εμεις.φυσικα να αποφευχθουν τα κλασικα μην τιμωρηθουμε.
υ.γ
κ μερικες εκατονταδες φωνες που επισης δεν πολυεμφανιζονται φετος..
δυστυχως θα επαναληφθει το φαινομενο να μαζεψει κοσμο το κλειστο γι’αυτο το ματς και μετα παλι οι κλασικοι
Δεν βλέπω να γίνεται την Κυριακή.Αν γίνει είναι πολλά στη μέση.Θα έχουν περάσει.Και θα έχουν κάνει φοβερό αποκλεισμό και μπράβο τους.Ξεχνάω γιαννακόπουλους και τους βγάζω το καπέλο.Έχουν ευρωπαϊκή φανέλα.
Το φυσιολογικό είναι να μαζέψουμε 30 και να φύγουμε.Αλλά θα έχουν στεγνώσει με αυτά τα παιχνίδια με την μπαρτσελώνα.Η μόνη μας ελπίδα να είμαστε λίγο καλοί.Ελπίζω να μην εμφανιστούν άλλα φαντάσματα,ταμπουλαρείς. και μας σπάσουν άδικα τα νεύρα.Γιατί απο ποιότητα και ομάδα δεν μιλάμε.
Και θα αποκλειστούν και
θα χάσουν την κυριακή.
Kostas speaking
και θα περάσουν ή τώρα ή την Τρίτη και θα μας κερδίσουν.Και ξέρεις κάτι , αξίζουν, όσο και αν μας κάθονται στο στομάχι.Ποιά άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θα έχανε με ένα πόντο το πρώτο παιχνίδι με άθλια διαιτησία και θα έκανε ένα ωραίο 2-0;Καμία.Άσε ρε Κώστα είναι μεγάλη ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.Και Διαμαντίδη δεν βλέπεις κάθε μέρα.Άσε τα ρομαντικά και προσγειώσου…
Σιγά μην καθόμουνα να δώ βάζελο,
χθες έπαιζαν οι έφηβοι μας με τον κρόνο.
Επι του πιεστηρίου…
Πράσινα ανθρωπάκια σας καταλάβανε χαχαχαχαχαχ
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10522&subid=2&pubid=121484683
fly Kostas fly!
οπότε μια και υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ δύο κωστάδων θα πω εγώ τι θα γίνει που είμαι και κώστας
περνάει στα τελικά ο παναθηναϊκός με νίκη σήμερα (ικανοποιείται ο ζερβός)
κερδίζει ο πανιώνιος την κυριακή τον παναθηναϊκό (ικανοποιείται ο πετρόπουλος)
εντάξει δεν είναι ;
από ένα ο καθένας
Εγώ τα θέλω …όλα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ
Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
Έχεις δίκιο, είναι μεγάλη ομάδα και το πιθανότερο είναι να μας κερδίσουν εύκολα.
Ελπίζω πάντως να μην εμφανιστεί το φαινόμενο 50 στο Αρτάκης, 50 στην Κέρκυρα και οι υπόλοιποι ξάπλα και τηλεόραση.
παντα πιστευα κ στη φανελα κ στην εδρα…απο οταν γυρισαμε στο αρτακης δεν θυμαμαι ενα παιχνιδι να ειναι εδρα το κλειστο κ να χανουμε ευκολα..οποτε το πιστευε ο κοσμος η ομαδα κυνηγουσε το ματς μεχρι το τελος..ακομα κ στο ελληνικο τις λιγες φορες που πηγε να γινει εδρα ηρθαν ψιλοκουφα αποτελεσματα..
κ μιας κ αναγκαστικα πρεπει να συγκρινουμε μεγεθη ομαδων..ουτε με τον γαυρο υπαρχει συγκριση που το χτυπησαμε φετος ουτε με τον γαυρο περσι που το πηραμε ουτε με τον βαζελο περσι που μας το κλεψανε..ας ειναι καμινι την κυριακη κ οτι θελει ας ερθει.. αλλα να ειναι φισκα ρε γαμωτο..
δεν πιστευα οτι γυριζοντας στο αρτακης σε καθε παιχνιδι θα ειχαμε ουρες απ εξω αλλα πιστευα οτι σε 2-3 ματσακια το χρονο δε θα πεφτει καρφιτσα και στα αλλα απλα θα ειναι πολυ πιο ζεστο απο το κρυο ελληνικο..ουτε αυτο το μινιμουν δεν εχουμε καταφερει..παμε εστω μια φορα λοιπον οπως κ περσι με πιστη κ φωνη να το γεμισουμε κ οπου μας βγαλει
Μην το παμε οπως περσι στα play-offs φοβαμαι. Παρακαλουνται οσοι σκοπευουν να εξασκηθουν στη ριψη καροτων, καπνογονων και μπουκαλιων στον αγωνιστικο χωρο, να παραμεινουν στα σπιτια τους ή να το παρακολουθησουν απο το μεμπερς. Εχει και μπαλα μετα, να μας κρατησουν καμια καρεκλιτσα.
Δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες. Και δεν αναφέρομαι ούτε στο πλήρες ροστερ που έχουν τα βαζέλια, ούτε στην διαιτησία, αλλά περισσότερο στις τραγικές τελευταίες εμφανίσεις μας.
Εκείνο που είναι το πιο σημαντικό, είναι αυτό που ανέφεραν κι οι υπόλοιποι πιο πάνω. Να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να μην υπάρξουν ακρότητες.
sakil δεν έχεις άδικο σε αυτό, κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτό, και όπως έγραψαν και άλλοι πιο πάνω σίγουρα θα είναι κουρασμένοι αυτοί…
ας μαζευτούμε εμείς και ό,τι θέλει ας γίνει!!
Η διαφορά είναι οτι και τα δύο με τον ολυμπιακό και με τον Παο πέρυσι έγιναν στον πρώτο γύρο.Στα πλέυ όφς όχι μόνο μας πετάξαν έξω εξ αιτίας απίστευτης ηλιθιότητας ορισμένων, αλλά φάγαμε και 50.και ναι οταν το πιστεύουν και οι θεατές κάτι γίνεται.Αλλά με δύο ξένους, ενας απο αυτούς το 17 που με καλούς αντιπάλους δεν υπάρχει, τον ψυχοπαθή προπονητή που χάνει τα εύκολα , και χωρίς κανένα ενδιαφέρον απο μέρους μας σε αυτή τη φάση, δεν ξέρω απο που να έχω ελπίδα.Εκτός και αν γίνω και εγω Πετρόπουλος να πιστεύω σε διάφορα υπερφυσικά και περίεργα.
Στο δια ταύτα: Θα φάμε 30.
Τύχερός στην ατυχία του ήταν ο Ζερμέιν Αντερσον, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής βγήκε «καθαρή».
Ετσι, ο Αντερσον ο οποίος τραυματίστηκε κοντά στο γόνατο στην αναμέτρηση με την Καβάλα, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς τα αποτελέσματα δεν επιβεβαίωσαν τους «κυανέρυθρους» φόβους για πρόβλημα στο μηνίσκο και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.
Βεβαίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας πολύ δύσκολα θα τον έχει στη διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
1)Δεν είναι στο οακα βρε βλάκες.
2)Άρα αναθεωρώ οτι είπα πρίν.Δεν έχουμε δύο ξένους.Μας έμεινε το 17 και στη θέση του Άνντερσον ο …Αθηναίου.
Ξανα αναθεωρώ.Δεν θα φάμε 30 αλλά 45!
Φυσικά και θα διαφωνήσω με τον Ζερβό , ποτέ δεν πάω στο γήπεδο πιστεύοντας ότι η ομάδα μας θα χάσει , δεν παει να παίζουμε και με την Μπαρτσελώνα . Εγώ ζω για την στιγμή που θα βγούμε από το Αρτάκης και θα έχει πάρει το παιχνίδι ο Παραγιός με τον Μπατή και τον Αθηναίου , να δω τον Ζερβό και να πέσω κάτω από τα γέλεια .
Έχει και καλή απόδοση ο άσσος και το αντερόβερ δίνει πολλά λεφτά !!!
Δεν πιστεύω οτι θα χάσουμε , απλά το ξέρω…
εάν γίνει κάτι τέτοιο, μάλλον μαζί θα κυλιέστε στα πατώματα
:d ![]()